Gebedspunte om te sê as u hart verontrus word

0
16355

Vandag gaan ons oor gebedspunte om te sê as u hart ontsteld is. Ons leef in 'n wêreld wat gevul is met bitterheid, 'n wêreld wat deurmekaar is met die kwaad van die mensdom. Soms sal ons probleme ondervind tydens ons lewensreis. As daar uitdagings aan ons deure kom klop, kan ons harte nie ontsteld wees nie.

As ons voortdurend situasies ondervind, kan ons hart nie ontsteld wees nie. Abraham se hart was ontsteld toe hy verneem dat God die mense van Sodom en Gomorra op die punt staan ​​om te vernietig. Hy kon nie toelaat dat dit gebeur nie omdat sy broer LOT en sy gesin almal in die stad was. As Abraham net toegelaat het dat hy verbreek word weens die nuus wat hy gekry het, sou LOT en sy gesin nie gespaar gewees het deur die engel van die heer wat gestuur is om die stad te vernietig nie.

In die lewe, wanneer ons probleme ondervind deur ons hart. Dit is nie genoeg om net terug te sit en bekommerd te wees nie, dit is die beste tyd om ons altaar van gebede op te hef. Kommer los geen situasie op nie, dit verhoog net ons vrees en veroorsaak weer dat ons die stryd verloor. Ek bid dat al ons ingewikkelde probleme in die naam van Jesus, wanneer ons hierdie gebedsartikel begin bestudeer.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Gebedspunte

 • Vader Here, ek dank u vir die genade wat U my gegee het om 'n nuwe dag te sien. Ek dank u vir die geskenk van die lewe wat u my gegee het om 'n nuwe dag te aanskou; laat u naam in die Naam van Jesus verhef word.
 • Here God, ek bring my gebroke hart vir u, ek bid dat u my sal genees in die naam van Jesus. Here, u woord sê dat u u woord uitgestuur het, en dat dit hul siektes genees het. Ek bid dat u my gewonde my hart in die naam van Jesus sal genees.
 • Here Jesus, ek bid dat u elke verwarrende situasie in my lewe sal oplos wat veroorsaak dat ek 'n ontsteld hart het. Ek bid dat elke gevaarlike situasie in my lewe wat my hart verontrus, u sal help om dit op te los in die naam van Jesus.
 • Here God, ek bid vir u vrede. Die Skrif sê dat u ons nie vrede gegee het soos die wêreld dit gee nie. Ek bid dat u my die vrede sal gee in die naam van Jesus. Ek wil my nie steur aan gevaarlike situasies nie; ek bid dat u my vrede in die naam van Jesus sal gee.
 • Here Jesus, ek kom te staan ​​vir elke bose mag wat probleme vir my skep. Ek kom teë teen elke bose altaar wat opgewek is om my lewe te benadeel; ek vernietig sulke altare deur die vuur van die heilige spook. Elke krag wat probleme vir my lewe oplewer, laat dit vernietig word deur die vuur van die hemel in die Naam van Jesus.
 • Here Jesus, ek kom teen elke vorm van vreemde siektes wat elke mediese oplossing in die naam van Jesus uitdaag. Here Jesus, die Skrif sê deur sy strepe is ons genees. Ek spreek my genesings uit in die naam van Jesus.
 • Vader Here, ek kom te staan ​​vir elke vorm van huwelikskwessies in my lewe. Here Jesus, die huwelik is 'n instelling wat deur God ingestel is. Ek bid dat u sal help om my huwelik in die naam van Jesus op te laai. Ek bestraf elke mag van die vyand wat probeer om probleme in my unie te skep, ek vernietig dit deur die vuur van die heilige spook.
 • Vader Here, ek kom teen die gees van mislukking in my lewe, ek vernietig dit deur die vuur in die naam van Jesus. Here, die skrif dat ons kan word soos hy is. Jesus was nie 'n mislukking nie, so ek mag nie 'n mislukking wees nie. Here, ek bestraf elke gees van mislukking deur die vuur van die Heilige. Alles waarop ek vandag my hande oplê, moet suksesvol wees in die naam van Jesus.
 • Here Jesus, ek kom teen elke gees vir onvergewensgesindheid. Ek is bekommerd oor my onvermoë om mense te vergewe as hulle my aanstoot gee. Here, ek bid dat u my die genade sal verleen om mense te vergewe as ek aanstoot neem in die naam van Jesus. Ek bid dat u my kliphart sal versag, ek bid dat u liefde in my harte sal skep. Die genade om verder te kyk as die kwaad wat mense my aangedoen het, ek bid dat u dit in die naam van Jesus aan my sal verleen.
 • Here Jesus, ek bid vir my hardkoppige kind. Here, ek bid dat u sal help om sy hart te arresteer en hom onderdanig en gehoorsaam te maak. Ek bid dat u u vrees in sy lewe sal skep en bowenal dat u die goddelike liefde van God sal ervaar. Ek kom teë teen elke bose mag wat veroorsaak dat hy ongehoorsaam is. Ek bid dat sulke magte in die naam van Jesus sal wees.
 • Here Jesus, ek kom vandag voor u om my pyn te registreer oor herhaalde mislukte verhouding. Ek bid dat u die man of vrou wat u vir my bestem het, na my toe sal bring. Ek wil saam met 'n goddelike maat reis. Ek bid dat u my deur u genade sal verbind met die man en vrou wat volgens u wil en doel in die naam van Jesus sal hardloop.
 • Vader Here, ek bid dat u my siel sal genees van elke pyn. Ek bid dat u gees my hart sal deursoek. Elke pyn wat in my hart lê, bid dat u hulle vandag in die naam van Jesus sal genees. Ek wil nie met pyn en woede voortgaan nie, ek bid dat u sal help om pyn uit my hart in die naam van Jesus weg te neem. 
 • Ek bid Here Jesus dat U my 'n skoon hart sal gee. 'N Hart wat geen pyn, verwyt of woede sal ken nie. Ek bid dat u dit deur u genade in die naam van Jesus aan my sal gee. 


 •  

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelGebedspunte om te sê voor evangelisasie
Volgende artikelGebedspunte vir siek vriend
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.