10 Bybelverse om te bid as jy verward is

0
1174

Vandag gaan ons oor 10 Bybelverse om te bid as u verward is. Verwarring is 'n slegte geestestoestand. Dit ontwrig die reis van 'n man en maak die pad na sukses lang en vervelig. Rigting is die sleutel. As iemand iets in die lewe wil bereik en sy doel wil vervul, moet hy God se leiding vir sy lewe hê. Hy moet elke keer kan verstaan ​​wat God sê. Dit verklaar waarom dit belangrik is om die gees van onderskeiding te hê.

Wanneer verwarring begin, kan u selfs die verskil tussen die stem van God en die van die vyand sien. U sou nie weet wanneer die gees van God u lei of wanneer u vlees praat nie. 'N Mens kan verward wees met wie om te trou, die werk om in te neem, die plek om te woon en soveel. As u verward is, gebruik die volgende Bybelverse om te bid.

Spreuke 3: 5 - “Vertrou op die HERE met u hele hart en steun nie op u eie insig nie.”

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

As God vir u 'n paar instruksies gee wat vir u dom lyk, net soos God vir Abraham gesê het om sy enigste kind op te offer. Hierdie tipe instruksies kan verwarring skep in die denke van die mens. U sal wonder of dit God was wat regtig gepraat het of dat die duiwel vinnig probeer om op u te speel. Al wat u hoef te doen is om met u hele hart op die Here te vertrou.

Die menslike begrip is kwesbaar vir foute en bedrog van die duiwel, daarom moet ons op die Here vertrou. As ons in 'n toestand van verwarring verkeer en dit lyk asof ons kop nie meer 'n oplossing sien nie, is dit die tyd om al ons vertroue in die Here te stel. Dawid het op die Here vertrou, daarom het hy Goliat gekonfronteer, ongeag sy grootte en militêre ervaring.

Dit is 'n Psalm van rigting. As ons verward is oor watter rigting ons moet gaan, is dit die tyd om God te soek vir leiding. Die skrif sê vir my hoe ek moet gaan, want ek vertrou my lewe aan u toe. As ons ons volle vertroue in die Here stel, sal Hy ons die weg wys. Die gees van die Here is nie 'n outeur van verwarring nie, ons sal leiding van die Here kry.

1 Korintiërs 14:33 - “Want God is nie die outeur van verwarring nie, maar van vrede, soos in alle gemeentes van die heiliges.”

Weet dit en ken vrede, God is nie 'n outeur van verwarring nie. Hy sal u nie probleme gee wat u met veelvuldige probleme kan deurbring nie. Die opdragte van die Here is van vrede en oordraagbaarheid. Weet dus dat wanneer u verwarrende instruksies kry, dat dit nooit van God kom nie. Dit is geen wonder dat God waarsku dat ons alle geeste moet toets om te weet wie van God kom nie.

Matteus 6:13 en lei ons nie in versoeking nie, maar verlos ons van die Bose. Want aan U behoort die koninkryk en die krag en die heerlikheid tot in ewigheid. Amen.

Dit is 'n deel van die Lords-gebed soos Christus die apostels gedink het. Dit is 'n gebed dat ons nie in versoeking gelei word wat ons geloof sal toets nie. Josef is versoek deur die vrou van sy meester Portifar. As hy in die versoeking sou val, sou hy die plan van God vir sy lewe gemis het. Nie almal kan sulke versoekings weerstaan ​​nie, daarom is dit belangrik om tot God te bid om ons van versoeking vry te stel.

2 Timoteus 1: 7 - “Want God het ons nie die gees van vrees gegee nie; maar van krag en van liefde en van gesonde verstand. ”

Want ons is nie die gees van vrees gegee nie. As u bang of verward is, moet hierdie woord u moed gee en die versekering gee dat God ons die gees van vrees gegee het. Ons is verlos deur die kosbare bloed van Christus om dit te ontgin. Geen wonder nie, die skrif sê dat ons nie die gees van vrees gekry het nie. Die gees van Christus maak ons ​​sterflike liggaam lewend.

1 Johannes 4: 1 - “Geliefdes, glo nie elke gees nie, maar toets die geeste om te sien of hulle van God kom, want baie valse profete het in die wêreld uitgegaan.”

Dit is die woord van God vir ons. Want net soveel van ons wat baie in profesie glo, moet ons God vra vir die gees van onderskeiding. Soveel geeste praat soos van God, dit verg die genade van God en onderskeidingsvermoë om te identifiseer wat van die Here kom. Koning Saul het geprofeteer toe hy die profete van God binnegegaan het, maar toe 'n bose gees oor hom kom, het Hy ook geprofeteer.

Daar is baie valse profete wat deur die duiwel gestuur is om mense deur hul profesie in verwarring te bring. Toets alle geeste.

‏‏1 Petrus 5: 8 “Wees waaksaam en nugter. Jou vyand, die duiwel, sluip rond soos 'n brullende leeu op soek na iemand om te verslind. '

Die Skrif vermaan ons om heeltyd waaksaam te wees. Die duiwel loop rond soos 'n brullende leeu op soek na wie om te verslind. Ons moet vasstaan ​​in die Here en die duiwel weerstaan. Die plan en agenda van die vyand is om pandemonium en verwarring te midde van mense te werp. Maar wanneer ons die duiwel weerstaan, het die bybel aangeteken dat dit sal vlug.

Lukas 24:38 “En Hy sê vir hulle: Waarom is u bekommerd, en waarom ontstaan ​​daar twyfel in julle harte?"

Weet altyd dat Christus die vredevors is. Hy sal ons nie moeilik maak met moeilike situasies nie. Waarom is jy bekommerd? Waarom verpleeg u vrees en twyfel in u hart? Christus is die matroos van ons lewe, hy sal ons skip veilig strand toe stuur.

Jeremia 32:27 “Ek is die HERE, die God van die hele mensdom. Is daar iets te moeilik vir my? '

Dit was God wat hier met die profeet Jeremia gepraat het. Hy het gesê dat ek die Here is, die God van die hele mensdom. Is daar iets te moeilik vir my? Daar is niks moeilik vir God om te doen nie, Hy het die hele heelal geskep, Hy het die sleutel tot alle deure en antwoord op alle vrae, daar is niks wat vir hom onmoontlik is om te doen nie. Die situasie wat vrees en verwarring in u hart skep, sal opgelos word as u maar net u vertroue in hom kan stel.

 


VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.