10 Bybelverse om te bid as u genees moet word

0
18180

Vandag gaan ons oor 20 Bybelverse om te bid wanneer u genesing nodig het. God is die Almagtige en magtigste. Sy beloftes is vir ons seker. Soms moet ons egter hierdie beloftes uitlok om te werk. Die boek van Getalle 23: 19 "God is nie 'n man dat Hy sou lieg en ook geen mensekind om berou te hê nie. Het Hy gesê en sal Hy nie doen nie? Of het Hy gepraat, en sal Hy dit nie regmaak nie? Die beloftes van God kan nie aangetas of gemanipuleer word nie. Dit is seker vir mense wat as een van sy eie geïdentifiseer word.

Ons sal 'n paar Bybelgedeeltes openbaar om te bid as u genesing nodig het. Soms het u die woord van God vir Hom gebruik. Ons moet God sy beloftes daaraan herinner om dit ten volle te verwesenlik. Die kinders van Isreal het God herinner aan die verbond wat hy vir hulle vaders Abraham, Jakob en Isak gehad het deur tot Hom te roep. Ons moet ook probeer om tot God te roep wanneer ons hulp in ons lewe nodig het, veral as ons genesing nodig het.

Ons genesing is nie net vir mediese gevalle nie, dit kan finansiële genesing, geestelik, sielkundig, geestelik en soveel ander wees. Die goeie ding is dat God in staat is om ons te genees van allerhande siektes of siektes. As u voel dat u genesing nodig het, gebruik die volgende Bybelverse om tot God te bid.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Bybelvers

Jeremia 17:14 Genees my, Here, dan sal ek gesond word; red my en ek sal gered word, want dit is u wat ek prys.


Here Jesus, ek erken dat u die groot geneser is en as u my aanraak, sal ek heeltemal genees word. Ek bid dat u my genees van siekte en siektes in die naam van Jesus.

Exodus 15: 26 Hy het gesê: As u goed na die HERE u God luister en doen wat reg is in sy oë, as u ag gee op sy opdragte en al sy voorskrifte nakom, sal ek geen van die siektes wat ek op die Egiptenaars gebring het, oor u bring nie , want Ek is die HERE wat jou gesond maak.

Here Jesus, ek het na u geluister en ek doen alles om te verseker dat ek doen wat reg is in u oë. Ek bid dat u deur my genade geen siekte oor my en my huis sal bring nie. Ek bid dat u my volkome in die naam van Jesus sal genees.

Exodus 23:25 Aanbid die HERE u God, en sy seën sal wees op u voedsel en water. Ek sal siekte onder julle wegneem.

Here Jesus, ek vra dat u genade oor my en my huis in die naam van Jesus sal wees. Ek bid dat u siekte van my sal wegneem en dat u my in die naam van Jesus sal genees.

Jesaja 41:10 Wees dus nie bevrees nie, want Ek is met jou; wees nie verskrik nie, want Ek is u God. Ek sal jou versterk en jou help; Ek sal u ondersteun met my regverdige regterhand.

Vader Here, U het vir my gesê dat ek nie bang moet wees nie, want U is by my. U belowe my genesing van siekte en siektes. Ek bid dat u my in u Naam van geregtigheid sal ondersteun in die Naam van Jesus.

Jesaja 53: 4-5 Voorwaar hy het ons pyn opgeneem en ons lyding gedra, maar tog het ons hom beskou as deur God gestraf, deur hom getref en geteister. Maar deur ons oortredinge is hy deurboor, weens ons ongeregtighede is hy verbrysel; die straf wat vir ons vrede gebring het, was op hom, en deur sy wonde is ons genees. ”

Here, U het pyn deurgemaak sodat ek vry kan wees. Jy is ter wille van my gekneus, jy is geslaan dat ek nooit pyn sal ervaar nie. U het die straf vir my sonde op u geneem, en bid dat u my in die Naam van Jesus sal beskerm teen siekte.

Jeremia 30:17 Maar Ek sal jou gesond maak en jou wonde genees, spreek die HERE ”

Vader Here, ek bid dat u vir my 'n goeie gesondheid sal herstel. Op elke manier wat my gesondheid ontspoor, bid ek dat u goeie gesondheid in die naam van Jesus sal herstel.

2 Kronieke 7: 14-15 As my volk, wat my naam genoem word, hulself sal verootmoedig en bid en my aangesig soek en hulle bekeer van hul goddelose weë, dan sal ek uit die hemel hoor en hulle sonde vergewe en hulle land genees. Nou sal my oë oop wees en my ore aandag gee aan die gebede wat in hierdie plek aangebied word.

Here Jesus, ek vergewe my al my sondes en ongeregtighede in die Naam van Jesus. Op elke manier wat sonde oor my siekte en siektes gebring het, bid ek dat u my sonde sal afvee en my in die Naam van Jesus weer gesond sal maak.

Jesaja 38: 16-17 U het my gesond gemaak en my laat lewe. Dit was sekerlik tot my voordeel dat ek sulke angs gehad het. U het my in u liefde van die put van vernietiging bewaar; jy het al my sondes agter jou rug gesit. ”

Vader Here, ek bid dat U my uit die put van vernietiging sal beskerm. Elke pyl van siekte in my lewe word vernietig deur vuur in die naam van Jesus.

Jesaja 57: 18-19 Ek het hulle weë gesien, maar hulle genees; Ek sal hulle lei en die vertroosting van Israel se treurlinge herstel en lof op hul lippe skep. Vrede, vrede vir die wat naby en naby is, spreek die HERE. 'En ek sal hulle genees.

Here Jesus, ek vra dat u u beloftes en verbond sal onthou. U verbond is van goed en nie van kwaad nie. Ek bid dat u u beloftes oor my lewe in die naam van Jesus sal nakom.

Openbaring 21: 4 Hy sal elke traan van hulle oë afvee. Daar sal geen dood meer wees nie, of rou, huil of pyn, want die ou orde van dinge het verbygegaan.

Here Jesus, ek bid dat u my trane in die naam van Jesus sal afvee. Ek bid vir genesing vir my gewonde hart. Ek kom teen elke gees van rou, huil en pyn oor my lewe, laat dit vernietig word in die naam van Jesus.

Filippense 4:19 En my God sal in al u behoeftes voorsien volgens die rykdom van sy heerlikheid in Christus Jesus. ”

Here Jesus, u belowe dat u aan al my behoeftes sal voldoen volgens u rykdom in heerlikheid. Here, maak my genesing volmaak in die naam van Jesus.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelGebedspunte van Jabez
Volgende artikel10 Bybelverse om te bid as u 'n deurbraak benodig
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.