Gebedspunte vir bevryding

0
15695

Vandag gaan ons oor gebedspunte vir bevryding. Bevryding beteken vryheid en dit kan ook oorheersing beteken. Dit is in die aard van die mens om bevryding en oorheersing te soek. Die plan van God is dat die mens die aarde moet onderwerp. Die duiwel het egter 'n manier om die mens te verslaaf.

Onthou die verhaal van Isrealiete, dit was die plan van God dat hulle moes oorheers, maar hulle was verlore in die Egipte as slawe. Die Isrealiete was God se volk en God wil hê dat hulle Hom goed moet dien, maar in 'n vreemde land was dit vir hulle moeilik om die Here te dien. As iemand God goed moet dien, moet hy bevry word van sonde, ongeregtighede en slawerny van die vyand.

U slawerny kan sonde wees, dit kan siekte of pyniging van die vyand wees. Maar ek het 'n goeie nuus vir u vandag, God is bereid om dit te doen lewer jy. Met die krag van sy regterhand sal Hy sy gesig op u laat skyn en u sal bevry word. Bevryding kom nie deur die sterkte van ons sterflike hande nie, dit kom deur die gees van God. Wanneer ons slawe maak, is dit die regte tyd om tot God te roep vir bevryding. Aan Hom wat ons kan verlos van enige slawerny van sonde en slawerny.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Ek besluit deur die genade van God, as u hierdie gebedsgids begin gebruik, mag u bevry word van elke vorm van slawerny in die naam van Jesus.

Gebedspunte:

 • Here Jesus, ek dank u vir die genade wat my waardig geag het om 'n wonderlike dag soos hierdie te sien. Ek dank u vir u seëninge en voorsiening oor my lewe; laat u naam in die naam van Jesus verhef word.
 • Here Jesus, ek bid dat U my uit die slawerny van slawerny in die Naam van Jesus sal verlos. In alle opsigte wat ek tot slawe gemaak is, bid ek vir vryheid in die naam van Jesus. Here, die skrif sê waar die gees van God is, daar is vryheid. Ek bid dat die gees van God oor my sal wees in die naam van Jesus.
 • Vader Here, die Skrif laat my verstaan ​​dat ons geroep is om vry te wees. Ek kondig my vryheid van vandag aan deur u magtige hande. Ek weier om meer in die naam van Jesus te dien as sonde.
 • Op alle maniere waarop sonde my ongeskik gemaak het, bid ek dat u krag my in die naam van Jesus sal bevry.
 • Ek breek elke juk van slawerny in my lewe met die vuur van die heilige spook. Die Skrif sê deur die salwing sal elke juk vernietig word. Elke juk van slawerny beveel ek deur die salwing van die Heilige Gees; laat sulke juk deur die vuur vernietig word in die naam van Jesus.
 • Here, sê die skrif en hulle het hom oorwin deur die bloed van die lam en deur die woorde van hul getuienisse. Ek besluit op grond van die bloed wat aan die kruis van Golgota gestort is, laat elke duiwelse slawejuk verbreek word in die naam van Jesus.
 • Here, ek kom teen elke mag van onderdrukking wat oor my lewe sweef. Elke vorm van reuse wat my verhinder, val in die naam van Jesus dood. Want daar is geskrywe, dit is vir vryheid dat Christus ons vrygemaak het, ek beveel vandag deur vryheid in die naam van Jesus.
 • Here, ek kom teen elke juk van sonde in my lewe in die naam van Jesus. Elke juk van sonde in my lewe word vandag vernietig in die naam van Jesus. Elke juk van sonde wat die vyand op my gesit het, breek vandag in die naam van Jesus in stukke.
 • Here, ek bepaal deur die barmhartigheid van die Allerhoogste, elke slawerny van sonde in my lewe, word vandag in die naam van Jesus stukkend gebreek.
 • Here God, ek verbreek elke band wat my bind met slawerny deur die vuur van die Heilige Gees. Ek vra dat die vuur van die Heilige Gees my moet skei van elke verbond van slawerny wat my lewe in die naam van Jesus oorheers.
 • Ek bid dat u op grond van die bloed wat aan die kruis van die Golgota gestort is, elke verbond van slawerny in my lewe in die naam van Jesus sal vernietig.
 • Elke krag van beperkings in my lewe, vernietig ek dit deur die vuur in die naam van Jesus. Elke boei van slawerny waarin die sonde my ingegooi het, word in die naam van Jesus deur vuur vernietig.
 • Here, deur die nuwe verbond wat deur die bloed van Christus moontlik gemaak is, kom ek teen elke negatiewe verbond wat teen my lewe in die naam van Jesus werk.
 • Die Skrif sê hy dat die Seun vrygemaak het, is inderdaad vry. Ek besluit van vandag af dat ek in vryheid in die naam van Jesus begin leef. Van vandag af spreek ek my bevryding uit in die naam van Jesus.
 • Ek bid deur die genade van die Here, wie u ook al voorberei het om my uit finansiële slawerny te help, ek bid dat u my met so iemand verbind in die naam van.
 • Ek besluit volgens die gesag van die hemel, my finansiële bevryding het in die naam van Jesus gekom. Ek weier om 'n slaaf van geld te wees, van vandag af sal my geld in die naam van Jesus antwoord.
 • Ek besluit van vandag af dat ek nie meer slaaf is in die naam van Jesus nie. Ek bepaal volgens die gesag van die hemel, ek is vry van elke slawerny van siekte in die naam van Jesus. Ek neem my bevryding van siekte vandag in die naam van Jesus.
 • Here, ek dank U, want ek is nie meer slaaf van die sonde nie. Ek dank u omdat ek my oorheersing deur die bloed van Christus verwerf het. Ek dank u dat my bevryding in die naam van Jesus verseker word. Ek vergroot u omdat u my verlos het uit die slawerny van die sonde, ek dank u dat u my skild en sak was; laat u naam verhef word in die naam van Jesus.
 • Ek besluit deur die gesag dat ek nie meer 'n slaaf van die sonde in die naam van Jesus sal word nie.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelGebedspunte teen die slag van die poligame huis
Volgende artikelGebedspunte vir Paasfees (Heropbou)
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.