Gebedspunte om barmhartigheid te oorskry

Datum:

Deel plasing:

Vandag gaan ons oor gebedspunte vir barmhartigheid. Daar is soveel verse in die skrif wat oor die barmhartigheid van God gepraat het. Die boek van Romeine 9:15 Want Hy sê vir Moses: Ek sal My ontferm oor wie Ek My ook sal ontferm, en Ek sal My ontferm oor wie Ek My ook moet ontferm. ' Hierdie gedeelte van die Bybel verklaar dat die genade van God is nie vir almal en almal nie, daarom is dit belangrik om tot God te bid vir sy genade oor ons lewens.

Het u al ooit afgevra waarom sommige mense groot sukses in die lewe behaal, selfs al het hulle min moeite gedoen. Daar is wel 'n paar ander mense wat al hul tyd, geld en energie in iets belê het, en hulle het nie die helfte van die resultaat gekry van diegene wat maar min gedoen het nie. Dit is die begrip barmhartigheid. Die Skrif sê: Dit is nie van die een wat wil of hardloop nie, maar van God wat barmhartigheid bewys. Dit beteken dat die inspanning van 'n man nie voldoende is om doelwitte te bereik nie.

Nog 'n konsep van barmhartigheid is dat sommige mense erge bedrywighede sal doen en dat hulle straf minimaal sal wees, terwyl ander net 'n bietjie sal doen en dat die genade van God heeltemal van hulle afgewyk het. Voorbeeld in die skrif is die lewe van koning Saul en koning Dawid. Die barmhartigheid van die heer is in die lewe van koning Dawid. Koning Saul het nie die helfte van die gruweldade gedoen wat deur koning Dawid gepleeg is nie, maar God het koning Dawid steeds 'n man na sy hart genoem. As die barmhartige barmhartigheid van God in die lewe van 'n mens werk, word dit maklik.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Laat ons u vinnig deur die voordele van oortollige barmhartigheid laat verstaan, sodat u kan weet hoe goed u moet bid.


Dinge wat sou gebeur as u barmhartigheid oorskry, is om in die lewe van 'n man te werk

Dinge sal maklik word

Die eerste teken wat u in die lewe van die mens sou sien dat die genade van meer as genade werk, is dat alles vir so 'n persoon maklik sal word. Die skrif in die boek van 1 Samuel 2: 9 Hy sal die voete van sy heiliges bewaak, maar die goddelose sal stil wees in die duisternis. “Want met krag sal niemand oorwin nie. 'N Man sal nie oorwin of uitblink deur krag nie, maar deur die verhouding van genade en barmhartigheid wat oor sy lewe werk.

As die genade van God oor 'n man kom, selfs as hy 'n onderneming waag waarvan hy niks weet nie, sal hy steeds daarin presteer.

Protokolle sal verbreek word

Het u na 'n onderhoud gegaan vir 'n werk, en 'n man wat duidelik geen kwalifikasies het nie, word beskou as diegene wat aan al die vereistes voldoen. Daar is iets wat in die lewe van so iemand werk, dit word genade genoem. Wanneer genade praat, word protokolle verouderd. Die natuurlike standaard of werkswyse van 'n organisasie sal plat val in die teenwoordigheid van die mens wat die genade van God oor sy lewe spreek.

Selfs die grondwet van 'n nasie sal buig voor barmhartigheid in die lewe van die mens. Die Skrif het ons laat verstaan ​​dat barmhartigheid oorweldig bo die oordeel. Selfs wanneer die persoon vir die dood veroordeel is, sal die genade van God oor die lewe van so 'n man spreek en sal die grondwet nie meer beteken nie.

Mense seën sulke persoon

Selfs jy is 'n baie taai persoon wat skaars van mense hou. As jy 'n man ontmoet wat barmhartigheid in sy lewe werk, sal jy natuurlik van die persoon hou en altyd die persoon met inhoud wil seën. Die boek van spreuke 16: 7 As die HERE die weë behaag, laat Hy selfs sy vyande in vrede met hom wees. Hierdie gedeelte van die skrif verduidelik die begrip barmhartigheid verder. As die lewe van 'n mens God behaag, laat Hy sy vyand met hom vrede hê.

'N Man wat die genade van buitengewone barmhartigheid het, het geen vyand nie.

Gebedspunte om barmhartigheid te oorskry

 • Here Jesus, ek dank U vir u genade oor my lewe. Ek bedank u vir die geskenk van die lewe wat u my gegee het om 'n nuwe dag te sien wat u gemaak het. Here, laat u Naam verhef word in die Naam van Jesus.
 • Here Jesus, die Skrif sê ek sal my ontferm oor wie ek my ontferm en medelye met wie ek dit sal ontferm. Ek bid dat u onder die barmhartigheid barmhartigheid sal vind dat die heer my waardig ag in die naam van Jesus. 
 • Here Jesus, ek bid teen enige vorm van sonde in my lewe wat u genade oor my lewe sal belemmer, Here vergewe my in die naam van Jesus. Die Skrif sê, ons kan nie aanhou om in sonde te wees nie en die genade te vergroot. Ek bid dat die bloed wat aan die kruis van Golgota gestort is, my sondes en ongeregtighede in die naam van Jesus moet afwas. 
 • Here, ek bepaal deur u mag, waarheen ek ook al wil, laat u genade in die Naam van Jesus vir my spreek. Gedurende my loopbaan besluit ek dat u genade in die naam van Jesus sal begin praat. 
 • Here Jesus, vanweë u standvastige liefde en ewige liefderyke goedhartigheid bid ek dat U my in die Naam van Jesus sal ontferm. 
 • Ek weier om sonder u genade te gaan. U genade wat die oordeel van die mens vervang, Here, laat dit oor my lewe spreek in die naam van Jesus. 
 • Ek beveel deur die barmhartigheid van die Allerhoogste, in al my pogings, dat u buitengewone barmhartigheid in die Naam van Jesus vir my spreek. 
 • Here God, dit was u genade vir die mensdom wat Christus as 'n offerlam gebring het om vir die sonde van die mens te sterf. Ek bid dat die barmhartigheid van God oor my lewe nie tot stilstand kom in die naam van Jesus nie. 
 • Ek bid dat ek deur u genade in die Naam van Jesus gevestig sal wees. Elke ding wat ek nog altyd bewonder, elke goeie ding volgens u wil vir my lewe word my vandag vrygelaat deur u genade. 
 • Here ek bid dat siekte in u Naam van Jesus weggeneem word deur u genade oor my lewe. Ek bepaal dat die dood in die naam van Jesus uitgewis word. 
 • Here Jesus, ek bid dat elke deur van seëninge wat teen my gesluit is, u beveel dat die barmhartigheid van God die Almagtige hulle vandag in die naam van Jesus sal oopmaak. 
 • Ek bid vir genade om die goeie dinge maklik te bereik, ek bid dat sulke genade oor my lewe in die naam van Jesus sal begin praat. 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedum
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van...

MFM Bevryding Gebedspunte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Deliverance Prayer Points. Ly jy aan verslawing of sterk invloed...