Gebedspunte teen die dood aan die rand van sukses

Datum:

Deel plasing:

Vandag gaan ons om gebedspunte teen die dood aan die rand van sukses. Die skrif laat ons verstaan ​​in die boek van Johannes 10:10 (NAV) Die dief kom nie anders as om te steel en dood te maak en te vernietig nie. Ek het gekom dat hulle die lewe kan hê en dat hulle dit oorvloediger kan hê. Die vyand sou net kom om te steel, dood te maak en te vernietig. Daar is soveel mense wie se lewens kortgeknip is as hulle naby sukses is.

Hoe 'n man onvermoeid sal werk om groot in die lewe te word, sal hy dag en nag beywer sodat hy iets groots kan word. As hy egter naby is om die groot man te word waarvoor hy gewerk het, sal die dood vir hom kom. Intussen sê die skrif in die boek van Jeremia 29:11 Want ek ken die gedagtes wat ek aan u dink, spreek die HERE, gedagtes van vrede en nie van kwaad nie, om u 'n toekoms en 'n toekoms te gee hoop. Die gedagte van God vir ons is van goed en nie sleg om ons 'n verwagte einde te gee nie. Dit is die duiwel wat soveel as moontlik probeer om dit te verander.

Hierdie gebedsgids is in stryd met die plan van die vyand om ons lewens te neem wanneer dit vir sukses gesluit is. Ek besluit volgens die outoriteit van die hemel dat die vyand nie mag oor ons lewens sal hê in die naam van Jesus nie. Op elke manier wat die vyand beplan het om 'n ramp in ons lewens te veroorsaak, vernietig ek dit deur die gesag van die hemel.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Gebedspunt

 • Here Jesus, ek dank u vir die genade om 'n nuwe dag te sien. Dankie Here vir u genade oor my lewe. Ek bedank u vir al die goeie dinge wat u in my lewe gedoen het. Ek dank u vir al die goeie planne wat u teenoor my het. Ek vergroot u Here Jesus, laat u Naam in die Naam van Jesus verhef word.
 • Vader Here, ek is teen elke planne en agenda van die vyand om my lewe te neem. Want daar is geskrywe dat ek nie sal sterwe nie, maar lewe om die woord van die HERE in die land van die lewendes te verkondig. Ek kom te staan ​​vir elke agenda van die dood in my naam in Jesus.
 • Vader Here, ek besluit deur die gesag van die hemel: ek sal my lewensdoelwitte sonder belemmering in die Naam van Jesus bereik. Elke vreemde dier wat vanuit die koninkryk van die duisternis na my lewe toe gestuur word om my vordering in die lewe te monitor, laat die vuur van God die Almagtige sulke diere vernietig in die naam van Jesus.
 • Vader Here, elke bose hond wat in my lewe gestuur is om my vordering in die lewe op te vreet, vlam hierdie oomblik aan die brand in die naam van Jesus. Ek het die engel van die Here saam met my vyande gestuur; laat die vuur van die Heilige Gees hulle hierdie oomblik vernietig in die Naam van Jesus.
 • Ek kanselleer elke plan van die vyand om my dood te maak op die punt van my sukses in die lewe. Ek staan ​​teen elke doodsverbond oor my lewe vandag in die naam van Jesus. Elke man of vrou wat die dood na my toe wil stuur, val op die oomblik in die naam van Jesus.
 • Here Jesus, ek bid dat U die krag van elke sterk man en vrou in my vader en moeder se huis sal onderwerp wat teen my vooruitgang in die lewe werk. Ek bid dat sulke mense in die naam van Jesus deur die vuur van die Heilige Gees sal sterf. Elke reus in my geslag wat noodlottige kinders doodmaak, u sal in die naam van Jesus geen piepie oor my lewe hê nie.
 • Here Jesus, ek bid dat u beskerming op my sal wees. Ek bid dat u oë op my sal wees in die naam van Jesus. Want daar is geskrywe: die oë van die Here is altyd op die regverdiges, en sy ore is altyd oplettend op hulle gebede. Ek bid dat u beskermingsoë altyd op my sal wees in die naam van Jesus.
 • Here, ek verlos elke dag van my lewe met u kosbare bloed. Ek sal geen slagoffer word van enige slegte omstandighede in die naam van Jesus nie. Want daar is geskrywe dat geen wapentuig teen my voorspoedig sal wees nie. Ek bepaal dat geen bose plan van die vyand oor my lewe in die naam van Jesus sal staan ​​nie. Elke wapen wat deur die vyand ontwerp is om my skade te berokken, stuur ek dit sewe keer terug in die naam van Jesus.
 • Here, ek bid dat u raad en raad alleen oor my lewe sal geld. Elke planne van die vyand word hierdie oomblik vernietig in die naam van Jesus.
 • Here Jesus, ek gee my lewe in u bekwame hande, ek bid dat u gees my sal lei. Elke vorm van bose implikasies aan die rand van sukses, vernietig ek dit deur die vuur van die heilige spook. Elke vorm van afleiding, vermoeidheid of moegheid word vernietig deur die vuur van die Heilige Gees in die naam van Jesus.
 • Here Jesus, my lewe is in u hande. Ek wil hê jy moet dit beskerm. Ek sal nie die doel in die naam van Jesus misluk nie. Ek kom teen elke plan van die vyand om my doel te laat misluk deur my dood te maak aan die rand van sukses, ek kom teen sulke planne deur die mag in die naam van Jesus.
 • Here Jesus, ek bid dat u my hande sal seën vir sukses. Alles waarop ek my hande oplê, sal voorspoedig wees in die naam van Jesus. Ek kom teen die gees van mislukking in my lewe. Ek vra dat u my die idee sal gee om die wêreld te regeer. 'N Idee wat my vir grootheid opsy sal sit, word vandag aan my bekend gemaak in die naam van Jesus.
 • Here Jesus, ek vra dat u my sal help om suksesvol te wees in al my pogings in die lewe in die naam van Jesus.


KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedum
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van...

MFM Bevryding Gebedspunte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Deliverance Prayer Points. Ly jy aan verslawing of sterk invloed...