Gebedspunte om bekende vloeke te vernietig

0
2070

Vandag gaan ons oor gebedspunte om gesinsvloeke te vernietig. Daar is talle generasiepatrone in elke gesin. As u 'n gereelde leser van ons inhoud het, moet u in gebed dui op teenstryde teen die eerste kind ons het die generasiepatroon wat in die geslag van Abraham gevolg het, verduidelik. Elke eerste kind in die familie van Abraham is met ongeluk getref, hulle vervul nie soveel as hul jonger kinders nie. Dit is 'n gesinsvloek wat vernietig moet word.

My jare in die bediening as 'n man van God, het ek soveel dinge gesien. Daar is gesinne wat elke manlike kind sterf as hulle 50 jaar is, en daar is gesinne wat onvrugbaar is. Soveel dinge gebeur vandag in die wêreld. As ons in die lewe wil slaag, is dit nodig om die vloekjuk van ons gesin af te breek. Moses moes die vloek verbreek wat in die geslag van Ruben heers.

Onthou dat Jakob 'n vloek op sy eersteling Ruben in die boek van Genesis 49: 3-4 Ruben, jy is my eersgeborene, my krag en die begin van my krag, die voortreflikheid van waardigheid en die voortreflikheid van krag. Onstabiel soos water, jy mag nie uitblink nie,
Omdat jy opgegaan het na die bed van jou vader; Toe verontreinig jy dit -
Hy het na my bank gegaan. Jare lank het die geslag van Ruben die verskriklike slag van daardie vloek gekry totdat Moses die vloek in die boek van Deuteronomium 33: 6 Laat Ruben lewe en nie sterwe nie, en laat sy manne ook nie min wees nie. ” Totdat sommige vloeke oor ons vernietig word, kan ons nie iets groots in die lewe beteken nie.

Ons sal tot God bid om elke bose familievloek oor ons lewens te vernietig. Die Skrif sê dat Christus vir ons vervloek is omdat vervloek is hy wat aan die boom opgehang is, op grond van die nuwe verbond wat deur die dood en die lewering van Christus verorden is, ek bid dat elke bose familievloek oor ons verbreek word in die naam van Jesus.

Gebedspunte:

 • Here Jesus, ek dank u vir u genade en genade oor my lewe. Ek bedank u vir die lewensasem. Ek bedank u dat u 'n skild en uithaler in my lewe was. Ek vergroot u vir elke seën wat U my gegee het, Here, laat u Naam in die Naam van Jesus verhef word. 
 • Here, ek bid dat u my sondes en ongeregtighede in die Naam van Jesus sal vergewe. Elke sonde in my lewe wat gesinsvloek oor my lewe gegee het, vergewe my. Die Skrif sê dat hy wat sy sonde verberg, nie voorspoedig sal wees nie, maar wie sy sonde bely, sal medelye vind. Here, ek bid dat u my sonde vandag in die Naam van Jesus sal uitvee.
 • Vader Here, ek verbreek elke slegte vloek wat teen my gesondheid werk, en veroorsaak dat ek altyd 'n gedetailleerde gesondheid het. Ek verbreek sulke vloek in die naam van Jesus. Ek besluit deur die gesag van die hemel; ek is genees in die Jesus-naam. Die Skrif sê dat hy al ons swakhede aan hom blootgestel het en dat hy al ons siektes genees het. Ek besluit volgens die gesag van die hemel; ek is genees in die naam van Jesus. Ek bid dat die krag van God die Almagtige na die bron van die vloek sal gaan en dit vandag in die naam van Jesus sal vernietig. 
 • Vader Here, ek vernietig elke vorm van vloek wat stagnasie in my lewe veroorsaak. Elke gesinsvloek wat aan 'n plek vasgemaak is, vernietig ek dit vandag in die naam van Jesus. Ek ontvang geestelike versnelling om vinnig in die naam van Jesus te beweeg. Ek ontvang die bonatuurlike krag, ek word onstuitbaar in die naam van Jesus. 
 • Vader Here, ek verbreek elke vloek in my gesin wat mense onvrugbaar maak. Die skrif het my laat verstaan ​​dat daar geen onvrugbare persoon in Isreal is nie. Ek bid deur die gesag van die hemel, elke vloek van onvrugbaarheid word vernietig deur die gesag van die hemel. 
 • Vader Here, familievloek sal van vandag af nie weer mag oor my hê in die naam van Jesus nie. Die Skrif sê hy dat die Seun vrygemaak het, is inderdaad vry. Ek besluit volgens die gesag van die hemel; ek is vry in die naam van Jesus. Ek kondig my vryheid aan van elke boei van slawerny, ek breek los van elke vloek wat my in slawerny geplaas het, ek vernietig u vandag in die naam van Jesus. 
 • Die Skrif sê dat Christus vir ons vervloek is, want vloek is hy wat aan die boom opgehang word. Ek beveel deur die gesag van die hemel; ek is vry van elke bose vloek in die naam van Jesus. Ek bid dat die krag van God die Almagtige my sal salf met die bloed van Christus. Want daar is geskrywe: deur die salwing word elke juk vernietig. Elke juk van slawerny, siektevrugbaarheid word vernietig in die naam van Jesus. 
 • Elke bose familievloek wat die dood oor my lewe spreek, vernietig ek u vandag in die naam van Jesus. Want daar is geskrywe: Ek sal nie sterwe nie, maar lewe om die werke van God in die land van die lewendes te verkondig. Ek bestraf die dood oor my lewe in die naam van Jesus. 
 • Here God, ek bid onder die outoriteit van die hemel, elke mag van beperking wat in my lewe geplaas is deur die vloek wat in my gesin werk, ek breek u vandag in stukke in die naam van Jesus. 
 • Ek besluit deur die rede van die verbond wat moontlik gemaak is deur die bloed van Christus, deur die dood en die herhaling, dat u die verbond van die lewe bewerkstellig het. As gevolg van hierdie verbond bevry ek my van elke gesinsvloek in die naam van Jesus. 
 • Ek kondig my verlossing vandag aan in die naam van Jesus. Die Skrif sê dat geen wapen wat teen my gevorm is, sal floreer nie. Geen vloekmag sal oor my lewe heers in die Naam van Jesus nie. 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

 


VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.