Die Skrif om te bid as u aanval

1
457

Ons sal vandag in die Skrif leer om te bid as u onder 'n aanval kom. Die Skrif vermaan ons om nie te bid in gebed nie, want ons teëstander is soos 'n brullende leeu wat op soek is na wie om te verslind. Daarom is dit noodsaaklik dat ons die hele tyd bid dat ons nie in die versoekings van die vyand val nie. Een van die maniere waarop die vyand die geloof van die mens versoek, is deur 'n reeks geestelike aanvalle.


Aanvalle kan in ons drome kom. Soms slaap ons en sien ons word aangeval deur sommige onsigbare magte. Soms kan dit verskriklike siekte wees. Daar is geen manier waarop die vyand ons nie kan aanval nie. Die skrif sê in die boek van Efesiërs 6:12 Want ons worstel nie teen vlees en bloed nie, maar teen die owerstes, teen die owerhede, teen die kosmiese magte oor hierdie huidige duisternis, teen die geestelike magte van die bose in die hemele. Ons worstel teen magte en heerser van duisternis. Ons moet ons wagte in die steek laat.

Wanneer ons teen die aanval van die vyand bid, is dit belangrik dat ons die skrif gebruik. In ons vorige artikel het ons die belangrikheid daarvan om saam met die skrif te bid. Wanneer ons bid terwyl ons geestelik aangeval word, het ons moed en geloof nodig. Ons kry meer moed en geloof deur saam met die skrif te bid. Die boek van Hebreërs 4:12 Want die woord van God is vinnig en kragtig en skerper as enige tweesnydende swaard wat deurdring tot die skeidslyn van siel en gees en gewrigte en murg; die hart. As ons die woord van God spreek in die moeilikheid, versterk ons ​​ons geestelike mens en word ons hoop op die heer groter.

Wanneer u onder die aanval van die vyand val, is hier tien skrifte om te bid

Psalm 23: 1-5 Die Here is my herder; Ek sal nie wil hê nie. Hy laat my op groen weivelde gaan lê; hy lei my na die stille waters. Hy herstel my siel; Hy lei my op die paaie van geregtigheid ter wille van sy Naam. Al loop ek ook deur die dal van die doodskaduwee, sal ek geen onheil vrees nie; want U is met my; u stok en u staf vertroos my.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Die psalm erken dat God die herder is en dat jy die skape is. God wat die herder is, sal sekerlik voorsien in alles wat ons nodig het, beskerming teen die kloue en tande van die wolwe, hiënas en elke ander wilde roofdier. Ja, al loop ek deur die dal van die doodskaduwee, vrees ek geen kwaad nie, want U is met my. U stok en u staf vertroos my. Hierdie gedeelte van die Skrif help ons om moed op te bou, alhoewel ons deur die doodsvallei kan loop, hetsy deur siekte of verdrukking, maar ons vrees nie omdat God met ons is en hy ons in ons probleem sal troos nie. 

Psalm 28: 1-4 Tot U roep ek, Here my rots; moenie vir my swyg nie; anders as jy vir my swyg, word ek soos die wat in die kuil neerdaal. Hoor die stem van my smekinge as ek tot u roep, as ek my hande oplig na u heilige vertrek. Trek my nie weg met die goddelose en met die werkers van ongeregtigheid wat vrede spreek tot hul bure nie, maar onheil in hulle harte. Gee hulle volgens hul dade en volgens die boosheid van hul pogings; gee dit na die werk van hul hande; gee hulle hul woestyn.

Dit is 'n gebed om hulp van die Here. Ons sê dit om hulp en toevlug tot die heer te soek wanneer ons bekommerd of aangeval word. Dit sê as jy vir my swyg, word ek soos hulle wat in die kuil neerdaal. Dit sê gee die goddelose en doen die ongeregtigheid volgens hulle dade. Dit beteken dat die boosheid wat hulle beplan, aan hulle behoort te word. Wanneer u met groot verdrukking aangeval of getref word, is Psalm 28 een van die tekste om te lees. 

Deuteronomium 28: 7 Die HERE sal jou vyande wat teen jou opstaan, voor jou aangesig verslaan; hulle sal op een manier teen jou uitkom en op sewe maniere voor jou uit vlug.

U moet hierdie gebed verpersoonlik. Die Here sal my vyande wat teen my opstaan, verslaan voor my oë. Bid hierdie skrif vurig dat u oorwin. Almal wat 'n slegte aanval op u geloods het, sal beskaamd staan. 

Psalm 91: 7 Wie in die skuilplek van die Allerhoogste woon, sal in die skaduwee van die Almagtige bly.

Psalms 91: 4-13 Hy sal jou oordek met sy vere, en onder sy vleuels sal jy skuil; sy trou sal u skild en skans wees. Jy sal nie bang wees vir die skrik van die nag of vir die pyl wat bedags vlieg, of vir die pes wat in die duisternis agtervolg, of vir die plaag wat die middag vernietig nie. Daar kan duisend aan u kant val, tienduisend aan u regterhand, maar dit sal nie naby u kom nie. U sal net met u oë waarneem en die straf van die goddelose sien. Want u sê: Die HERE is my toevlug, en U maak die Allerhoogste tot u woning; geen onheil sal u tref nie, en geen onheil sal naby u tent kom nie. Want hy sal sy engele aangaande u beveel om u te beskerm in al u weë; hulle sal jou in hul hande oplig, sodat jy nie jou voet teen 'n klip kan slaan nie. U sal op die leeu en die kobra trap; jy sal die groot leeu en die slang vertrap. 

Die beste manier om jouself uit enige situasie te bid, is deur die woord van God te gebruik. Om God te herinner aan sy beloftes beweeg God om te werk. God het belowe om ons met sy vere te bedek en onder sy vlerke sal ons skuiling vind. Duisend sal aan ons regterhand val en tienduisend aan ons linkerhand, maar hulle sal nie naby ons kom nie.

Psalm 35: 1-4 Stry, HERE, met die wat met my twis; veg teen die wat teen my veg. Neem skild en wapenrusting op; staan ​​op en kom my te hulp. Brandagtige spies en spiesgooi teen diegene wat my agtervolg. Sê vir my: "Ek is u redding." Mag die wat my lewe soek, beskaamd staan ​​en beskaamd staan; mag diegene wat my ondergang bedink, met ontsteltenis teruggedraai word.

Dit is 'n teks wat deur David geskryf is toe hy onder 'n aanval geval het. Hy het God gesmeek om op te staan ​​en vir hom te veg. Stry met die wat met my stry, veg met die wat met my veg. In dieselfde trant vra u God om wapens op te neem en oorlog te voer teen diegene wat u nie sal laat rus nie.

Gebedspunte

 

  • Ek bepaal volgens die gesag van die hemel dat elke aanval van die vyand in u lewe tot niet gemaak word in die naam van Jesus.
  •  
  • Want daar is geskrywe: geen wapentuig teen ons sal voorspoedig wees nie. Ek besluit met die naam van Jesus, elke pyl wat op u geskiet word, word in die naam van Jesus gekanselleer.
  •  
  • In die skrif staan ​​die oë van die heer altyd op die regverdige en sy ore is altyd oplettend op hulle gebede. In die naam van Jesus sal u oë altyd in die naam van Jesus op my gerig wees.
  •  
  • Ek besluit volgens die outoriteit van die hemel dat elke man of vrou wat teen my lewe oorlog voer in Jesus se naam tot die dood val.
  •  
  • Here, ek bid dat U my sal help. Ek vra dat u my deur u genade sal red uit die hande van die sterk man wat my lewe in Jesus se naam lastig val.

 

 


advertensies

1 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in