Bybelverse om te bid as u verwerp voel

0
472

Vandag gaan ons oor Bybelverse om te bid as u verwerp voel. As u ooit vantevore verwerping gehad het, sal u verstaan ​​wat dit beteken. Dit is 'n gevoel van isolasie, 'n gevoel van onttrekking aan die publiek. Soms kan hierdie gevoel die gevolg wees van neerhalende opmerkings van mense. Dit kan ook die gevolg wees van minderwaardigheid in die denke van 'n persoon. As 'n man minderwaardigheidskompleks het, voel hy of sy niks goed aan hulle nie, en dit kan daartoe lei dat hulle onttrek uit die samelewing.

Wanneer verwerping veroorsaak word deur neerhalende opmerkings van mense, is dit baie moeilik vir die slagoffer om te oorkom. As u in hierdie toestand verkeer, is dit belangrik dat u God ken en Hom goed ken. Voordat ons in die Bybelverse gaan om te bid as u verwerp voel, moet u vinnig enkele van die dinge wat 'n gevoel van verwerping veroorsaak, uitlig.

Dinge wat 'n gevoel van verwerping veroorsaak


Lae selfbeeld
Elke man wat aan 'n lae selfbeeld ly, het 'n gevoel van verwerping en dit kan lei tot depressie. Lae selfbeeld kan veroorsaak dat iemand hom onttrek uit die samelewing. Dit is 'n verkeerde sielkundige toestand wat veroorsaak dat 'n man homself minder sien.

As u al ooit die gewilde Bybelse taal gehoor het, Kan daar enige goeie ding uit Nasaret kom? Hierdie stelling is gemaak deur iemand wat 'n lae selfbeeld het oor die stad Nasaret. Dit verklaar waarom hy die stad skuldig bevind het. Hy sien geen goeie ding uit die stad kom nie. Net so sal 'n man met 'n lae selfbeeld nie 'n goeie ding in die lewe sien doen nie, en dit sal hom onttrek uit die samelewing.

As daar niemand is om hulp te vra nie
As u verskriklik hulp nodig het en iemand nie waardig genoeg is om die hulp te verleen nie, sal u die gevoel van verwerping begin kry. Iemand wat nie na iemand moet draai as hy dit die nodigste het nie, sal op daardie tydstip moedeloos voel. En as daar nie sorg gedra word nie, kan dit depressie veroorsaak.

Een van die grootste oorsake van depressie is die gevoel van verwerping. Die gevoel van verwerping kan veroorsaak dat 'n man geen behoefte sien om verder te lewe nie. Wanneer dit gebeur, sal selfmoordgedagtes by sulke persone begin herkou.

As die gevoel van skuldig 'n man oorskry
Die gevoel van verwerping kan intree wanneer iemand skuldig voel oor 'n sekere ding. So is die verhaal van Judas Iskariot. Nadat hy Christus vir 30 silwer muntstukke verraai het, kon hy die skuld nie verdra nie, hy was daaroor oorweldig.

Anders as apostel Petrus wat God gelyk het om vergifnis nadat hy Christus drie keer ontken het, kon skuld nie Judas Iskariot laat terugkeer na God nie. Hy voel verwerp van die res van die broers weens wat hy gedoen het, en hy het selfmoord gepleeg.

Hoe om die gevoel van verwerping te oorkom

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
 • Herinner jouself daaraan dat God jou liefhet ongeag die situasie waarin jy jouself bevind
 • Sê vir jouself dat God altyd getrou is om jou al jou sondes te vergewe, mits jy opreg berou het.
 • Onthou altyd dat God u na sy beeld en gelykenis geskape het. Jy is die beste weergawe van jouself en God maak nie fout nie.
 • Onthou dat Satan cunny is. Ken die manewales van die vyand om u weg te dryf van die teenwoordigheid van die vader af.
 • Bestudeer die skrif om talle in die hande te kry Beloftes wat God vir jou gemaak het.
 • Gaan op u knieë en bid met die volgende Bybelverse

 

Bybelverse vir gebed

 • Romeine. 8: 1 Daar is dus nou geen veroordeling vir diegene wat in Christus Jesus is nie.
 • Efesiërs 1: 3-5 Geseënd is die God en Vader van onse Here Jesus Christus, wat ons in Christus geseën het met alle geestelike seëninge in die hemele, net soos Hy ons in Hom uitverkies het voor die grondlegging van die wêreld, dat ons wees heilig en onberispelik voor hom. In liefde het hy ons bestem om as kinders deur Jesus Christus aangeneem te word, volgens die doel van sy wil.
 • Psalm 138: 8 Die HERE sal sy voorneme met my vervul; u goedertierenheid, HERE, is tot in ewigheid. Moenie die werk van u hande verlaat nie.
 • Psalm 17: 7-8 Wys my die wonders van u groot liefde; u wat deur u regterhand red wat u skuil in u gedaante, hul vyande. Bewaar my soos die oogappel, steek my weg in die skaduwee van u vleuels.
 • Psalm 18:35 U gee my u skild van oorwinning, en u regterhand ondersteun my; jy buk om my wonderlik te maak.
 • Romeine 8: 37-39 Nee, in al hierdie dinge is ons meer as oorwinnaars deur Hom wat ons liefgehad het. Want ek is oortuig daarvan dat nie die dood of die lewe nie, en ook nie engele of demone nie, nóg die hede, die toekoms, nóg magte, nóg hoogte of diepte, of enigiets anders in die hele skepping ons sal kan skei van die liefde van God wat in Christus Jesus, ons Here.
 • Efesiërs 1: 6 tot lof van die heerlikheid van sy genade, waarin Hy ons aangeneem het onder die geliefde
 • 1 Korintiërs. 6:20 Want jy is duur gekoop. Verheerlik God dus in u liggaam
 • Sefanja 3:17 Die Here jou God is met jou, Hy is magtig om te red. Hy sal baie behae in jou hê, hy sal jou stil maak met sy liefde, hy sal oor jou juig met sang.
 • Psalm 139: 13-14 Want U het my binneste gevorm; jy het my aanmekaar gebrei in my ma se baarmoeder. Ek prys u, want ek is vreesagtig en wonderlik gemaak. U werke is wonderlik, ek weet dit goed.
 • Romeine 8: 16-17 Die Gees self getuig saam met ons gees dat ons kinders van God is, en as ons kinders is, dan erfgename van God en mede-erfgename van Christus, op voorwaarde dat ons saam met Hom ly sodat ons ook verheerlik kan word met hom.
 • 1 Petrus 2: 9 Maar u is 'n uitverkore geslag, 'n koninklike priesterdom, 'n heilige nasie, 'n volk vir sy besitting, sodat u die voortreflikhede kan verkondig van hom wat u uit die duisternis geroep het in sy wonderlike lig.
 • Efesiërs 2:10 Want ons is die vervaardiging van God, geskape in Christus Jesus om goeie werke te doen, wat God vooraf vir ons voorberei het.

 


VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.