Gebedspunte om te bid as u bekommerd is

0
9691

Vandag gaan ons oor gebedspunte om te bid as u bekommerd is. Kommer is 'n slegte sielkundige gemoedstoestand wat vrees, woede of ontevredenheid oor 'n saak, probleem of potensiële probleem skep. Dit is 'n slegte ding om bekommerd te wees, dit laat 'n mens nie die oplossing sien kom nie. Kommer is 'n dief van vreugde. 'N Bekommerde man sal net angstig, kwaad, bang wees, hy sal geen geluk ken nie.

Elia was 'n Bybelse figuur wat op 'n tydstip bekommerd geraak het. Soos vroeër gesê, as u te veel bekommerd is, skep dit die probleem wat in die eerste plek nie bestaan ​​nie. Elia, selfs nadat hy baie geestelike vertroue voor die Baals gehad het, het die profeet steeds weggekruip nadat hy deur Isebel bedreig is. Elia het so uitgeput geraak dat hy wou hê dat die dood vir hom moes kom. Hy het nie eers onthou of besef dat God in staat is om sy raaisels op te los toe hy tot God gebid het om sy lewe in die boek van 1 Konings 19: 4 Ek het genoeg gehad, Here, het hy gesê. Neem my lewe, ek is nie beter as my voorouers nie.

Job was 'n ander man wat depressie beveg weens sy groot verlies. Hy het alles waarvoor hy gewerk het binne 'n oogwink verloor. Sy ryk is tot stof gereduseer en hy is deur verskriklike siekte gevoer. Job was so gefrustreerd dat hy God gevra het waarom Hy hom tot nou toe volgehou het om hom 'n ellendige lewe te laat lei. Job 3:11 Waarom het ek nie met die geboorte omgekom en gesterf toe ek uit die baarmoeder gekom het nie? ” Dit is die verhaal van 'n man wat bekommerd is oor sy huidige toestand. Hy het vinnig vergeet dat alles wat hy gehad het met die hulp van God was en dat God in staat is om buitengewoon en oorvloedig te doen, ver bo wat die menslike verstand kan bedink.

As u bekommerd is oor iets, is dit nie genoeg om agteroor te sit en te verwag dat die einde kom nie. U moet 'n altaar van gebed oprig teen alles wat u bekommerd maak. Ek besluit volgens die gesag van die hemel dat alles wat trane oor u wang laat loop, dit in Jesus se naam sal wegneem.

Gebedspunte:

 • Here Jesus, ek dank U vir die genade wat U aan my gegee het om 'n nuwe dag te sien. Ek dank u vir u seën en voorsiening oor my lewe. Here, laat u naam in Jesus se naam verhoog word.
 • Here, ek gee my lewe in u hande, ek bid dat u my sal help in Jesus se naam. Op alle terreine van my lewe wat hulp nodig het, bid ek dat hulp vir my in Jesus-naam vrygestel word. Ek sal my oë opslaan na die heuwels vanwaar my hulp sal kom? My hulp sal kom van God wat die hemel en die aarde gemaak het. Here, ek bid dat u vir my hulp in Jesus se naam sal stuur.
 • Vader Here, ek bid dat elke situasie wat trane in my oë bring, dat ek vir hulle 'n oplossing sal bring in Jesus se naam. Here, ek bid dat U my sal leer om u altyd te sien te staan ​​kom voor probleme en uitdagings. Ek weier dat my probleem te groot word dat ek u krag nie meer sal herken nie. Leer my om u altyd groter te sien as my probleme in JESUS-naam.
 • Here Jesus, ek bid dat u regterhand wat wonders toorn my sal vind uit die put van benoudheid waarin ek gegooi is. Ek bid dat u regterhand my sal red in die naam van Jesus.
 • Here Jesus, die Skrif sê, moenie vir niks bekommerd wees nie, maar maak u versoek deur middel van smekinge, gebede en danksegging aan God bekend. Ek bid Here Jesus dat U angs van my sal wegneem. Ek kom teen die gees van vrees binne-in my in Jesus se naam.
 • Here, ek bid vir bonatuurlike genesing vir my ontsporende gesondheid. U woord sê dat u al ons swakhede op u dra, en dat u al ons siektes genees het. Ek beveel genesing in die naam van Jesus.
 • Here JESUS, ek bid vir die genade om altyd op U te vertrou, Here laat dit aan my vry in die naam van Jesus. Want daar is geskrywe: Wees nie bevrees nie, want Ek is by jou; wees nie verskrik nie, want Ek is jou God. Ek bid vir bonatuurlike, Here laat dit aan my vry in die naam van Jesus.
 • U woord het my vrede belowe. Die skrif sê Vrede laat ek aan u, my vrede gee ek aan u; nie soos die wêreld gee nie, gee ek aan u. Laat u hart nie ontsteld wees nie, en laat dit nie bang wees nie. Ek weier om in Jesus se naam bekommerd te wees.
 • Want daar is geskrywe, want God het ons nie die gees van vrees gegee nie, maar van krag, liefde en gesonde verstand. Ek is nie bekommerd in Jesus se naam nie. Ek bid dat u vertroosting oor my sal kom, selfs in die menigte gedagtes wat deur my gedagtes loop in Jesus Naam.
 • Here, ek vertrou op U, ek sal nie beskaamd staan ​​nie. Al loop ek deur die dal van die doodskaduwee, vrees ek geen kwaad nie, want u is by my, u staf en u personeel vertroos my. Ek bid vir vertroosting in alle vertakkings van die lewe, Here gee dit vir my in Jesus naam.
 • U het in u woord belowe dat u by my is. Ek weier om my in Jesus se naam verniet te bekommer. My pyn is weg is Jesus se naam, my angs word opgelos deur die kosbare bloed van Christus, word my vrees weggeneem deur die krag in die naam van Jesus.
 • Want u woord het belowe dat u my sal red. Ek bid dat u hande my op my onstuimige oomblik sal red. As ek deur die waters van die lewe stap, bid ek dat u by my sal wees. Toe my rug teen die muur slaan en alle hoop in duie stort, bid ek dat u my toevlug tot Jesus se naam sal wees.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Kragtige Gebedsboeke 
by Pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op amazonKKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.