5 Gebedspunte om vir u huis te bid

Datum:

Deel plasing:

Vandag gaan ons oor gebedspunte om vir u huis te bid. Dit is so belangrik om ons gesinne aan God toe te wy. Die een wat in staat is om alles goed vir ons te doen. Gebed is die Power huis van 'n Christen. As gelowiges en individue wat in gesinne gevestig is, kan ons nie bekostig om ons erns met ons gebedslewe te wees nie, dit is ons toewyding aan die Vader.

Ons laat dinge gebeur in die plek van gebed, iets bly dieselfde omdat ons nie bid nie, ons bid om ook veranderinge in sommige dinge te sien. Dit is ons verantwoordelikheid om 'n biddende lewe te lei. Ouers moet saam bid, kinders moet leer hoe om te bid deur individueel saam met die gesin te bid.

In hierdie afdeling bid ons vir geestelike groei, beskerming, oorvloed, vooruitgang en vrede.

GEBEDSPUNTE

 

 • Vader in die naam van Jesus Christus, dankie vir u magtige hand op ons, ons is u volk en U is ons God, Vader ons is dankbaar, geseënd is u Naam Here in die naam van Jesus Christus.
 • Vader in die naam van Jesus, dankie vir u standvastige liefde en goedhartigheid oor ons, ons verheerlik u heilige naam, ons verhef u majesteit, dankie Geseënde Verlosser in Jesus naam.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

 


GEBED VAN OORVLOED

 

 • Volgens die Woord van die Here in Psa. 1: 3, wat sê: "En hy sal wees soos 'n boom wat geplant word by die waterstrome, wat op sy tyd sy vrugte dra; sy blaar sal nie verwelk nie, en alles wat hy doen, sal voorspoedig wees." In die naam van Jesus bid ek vir die oorvloed van God in my huis, my man, my vrou en my kinders, waar ons ook al die hande oplê; ons sal voorspoedig wees in die naam van Jesus.
 • Volgens Psa. 20: 4 wat sê: "Mag Hy u die begeerte van u hart gee en u hele plan laat slaag." Vader in die naam van Jesus, ek gee my huis in u bekwame hande, vir al ons projekte en planne, bid ons vir sukses, bid ons dat u my man, my vrou en my kinders die begeertes van ons hart gee volgens u wil in die naam van Jesus Christus.
 • Volgens Phil. 4:19 wat sê: "En my God sal in al u behoeftes voorsien volgens die rykdom van sy heerlikheid in Christus Jesus." Vader in die naam van Jesus Christus, in elke behoefte in my huis word voorsien, ons het alles wat ons nodig het om te eet , om te drink en in die naam van Jesus te gee.
 • Volgens Psa. 23: 1 sê: Die Here is my Herder; Ek sal nie gebrek hê nie. ' Hemelse Vader, u is die Herder in my huis, ons berus op u, ons hoop en vertrou op u dat u ons verskaffer sal wees. As u daar behoeftes in my huis opduik, sal u dit vir ons beskikbaar stel in die naam van Jesus Christus

 

 

GEBED VAN BESKERMING

 

 • Volgens 2 Tim. 1: 7 wat sê: Want God het ons nie die Gees van vrees gegee nie; maar van krag en van liefde en van gesonde verstand. ' Vader in die naam van Jesus, ek vervloek die gees van vrees in my huis van die wortel af, ek beveel dat u magtige hand van liefde op my huis sal rus en ons word verdra met die Gees van gesonde verstand en liefde van bo in die naam van Jesus Christus.
 • Psa. 17: 8 sê: Bewaar my soos 'n oogappel; verberg my in die skadu van u vleuels 'Vader in die naam van Jesus Christus, ek gee my huis in u hande Here, ek bid dat u my vrou, my man, my kinders die hele dag, die hele nag veilig hou, ons bid dat u hou ons onder die skadu van u vleuels in die naam van Jesus Chrsit.
 • Psa. 23: 4 sê: Al loop ek deur die donkerste dal, sal ek geen onheil vrees nie, want jy is met my; u stok en u staf, hulle troos my. ' Vader in die naam van Jesus, ongeag wat in my omgewing aangaan, selfs as daar onheil in die land is, sal die bose nie naby my kom in die naam van Jesus nie; ons sal geen onheil vrees nie, want u is ons staf en staf , in die magtige naam van Jesus.
 • Van Psa. 91: 1-7 Vader in die naam van Jesus, my vrou woon in u geheime plek, my mans woon in u geheime plek, my kinders rus in u geheime plek, my huis word beskerm teen die strik van die voëlvanger en teen die lawaaierige pes , my huis is beskerm teen alle vorme van kwaad, alle vorme van skade, alle vorme van ongelukke, want ons woon in u veiligheid dag in dag in die naam van Jesus Christus.

 

 

GEBED VAN VREDE

 

 • Vader in die naam van Jesus Christus, ek beveel die vrede van God in my huis aan alle kante in die naam van Jesus. My huwelik ervaar u vrede in die naam van Jesus Christus, die duiwel sal geen plek in my huis in die naam van Jesus Christus hê nie.
 • Jes. 26: 3 sê: "U sal hom in volle vrede hou, wie se gedagtes by u bly, omdat hy op u vertrou."
 • Hemelse Vader, ek bid in die naam van Jesus Christus dat u my huis in volkome vrede sal bewaar, aangesien ons op u vertrou in die naam van Jesus Christus. Vrede aan alle kante, in die lewe van my man, my vrou, my kinders en my familie in die naam van Jesus Christus.
 • Kol 3: 15 sê 'En laat die vrede van God in u ore heers, waartoe u ook in een liggaam geroep is; en wees dankbaar '
 • Vader in die naam van Jesus Christus, die Vrede en kalmte van bo sal in my huis regeer deur u krag in die naam van Jesus Christus.

 

 

GEBED VIR GEESTELIKE GROEI

 

 • Ef. 1:18 sê: Verlig die oë van u verstand; sodat julle kan weet wat die hoop van sy roeping is en wat die rykdom van die heerlikheid van sy erfdeel onder die heiliges is.
 • Vader in die naam van Jesus Christus, die oë van ons geesmens word voortdurend oorstroom deur lig, ons weet wat ons s'n is in Christus, ons word nie heen en weer geslinger nie, ons weet wat ons erfenis in Christus daagliks in Jesus se naam is. 
 • Psa. 69: 9 wat sê: Want die ywer van u huis het my opgevreet, en die smaad van u smaad het op my geval, Vader in die naam van Jesus Christus, laat die ywer van u koninkryk swaar op my huis val en maak ons ​​gereedskap vir die uitbreiding van u koninkryk in die magtige naam van Jesus Christus.

 

 

GEBED VAN VORDERING

 

 • Vader in die naam van Jesus, ek bepaal vooruitgang in my besigheid, bevordering vir my vrou / man en vordering in die lewens van my kinders in die naam van Jesus.
 • In my huis kom ek te staan ​​vir elke vorm van stagnasie wat my, my eggenoot en kinders, wil onderdruk, ons is vry van stagnasie in die naam van Jesus Christus.
 • Hemelse Vader ek bid vir alle guns in my huis, vir ons besigheid, loopbaan, guns in al ons pogings, mans sien ons en bevoordeel ons, my kinders word bevoordeel in Jesus Mighty naam.
 • Hemelse dankie omdat u ons altyd hoor, dankie vir die beantwoorde gebede in Jesus se magtige naam. Amen

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedum
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

1 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van...

MFM Bevryding Gebedspunte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Deliverance Prayer Points. Ly jy aan verslawing of sterk invloed...