10 Verklaringsgebede vir elke moeder oor haar huis

0
13236

Ons sal vandag 10 verklaringsgebede vir elke moeder oor haar huis behandel. God het elke vrou die tuisteskepper gemaak. Alhoewel die man as broodwinner van die gesin kan dien, voorsien hy alles wat die gesin nodig het. Die vrou is die tuisteskepper, ongeag of die huis sal staan ​​of nie, 'n groot deel van die werk is in die hande van die vrou.

Die bedoeling van God is om 'n vrou 'n helper vir haar man te maak. Geen wonder nie, die Skrif sê dat hy wat 'n vrou vind, goeie dinge vind en genade van God verkry. Daar is 'n verbond van genade wat werk vir 'n man wat 'n vrou gevind het. Daarom is die vrou die tuisteskepper. As 'n oorlogskamer gebid word, speel die vrou 'n belangrike rol.

'N Vrou moet 'n bidder wees om te verseker dat die vyand nie 'n plek in haar huis het nie. Sy moet hoog staan ​​in die plek van gebed, 'n altaar vir haar man, kinders en familie oprig. Die boek van Job 22:28 Ook sal u iets meedeel, en dit sal vir u bevestig word; So sal daar lig op u weë skyn. As vrou het God u die mag gegee om 'n verklaring oor u huis af te lê en te sien gebeur. As u voel dat u 'n verklaring vir u huis moet doen, kan u dit hieronder vind.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Gebedspunte

  • Here Jesus, ek dank U vir die genade wat U my gegee het om 'n nuwe dag te sien. Ek dank u vir u genade en voorsiening oor my familie. Ek bedank u vir u beskerming oor my gesin, laat u naam in Jesus naam verhef word. Here, ek spreek as 'n woord van God oor my man se lewe; sy werk sal nie vertraag word nie. Hy sal nie die terugslag in Jesus se naam ervaar nie.
  • Ek bid vir die beskerming van God oor my man. Ek vra dat die beskerming van God onder die genade van die Allerhoogste in Jesus se naam sal wees. Here, ek bid dat die vyand nie mag het oor die gesondheid van my man in Jesus se naam nie. Elke vorm van siektes of siektes in my man word in Jesus se naam genees. Ek bid dat u my man sal leer om sy gesin op die manier van Here lief te hê. Ek bid vir die genade van God dat hy in die redding van God sal bly staan.
  • Here, ek bid dat my kinders geseën sal word in Jesus se naam. Ek bid vir die lot van my kinders, dit sal nie deur die vyand in Jesus gemanipuleer word nie. Ek bid vir die gees van wysheid, kennis en begrip oor kinders. Ek vra dat u dit in Jesus se naam aan my moet gee. Ek vra dat u hul pad sal rig; hulle sal nie met die noodlot in Jesus naam in aanraking kom nie.
  • Here Jesus, ek bid dat u die owerste van ons huis sal word. Ek gee my huis in u hande, ek vra dat u my die regte manier sal leer om die huis goddelik te maak. Ek vra dat die skild van die Here die Almagtige my familie moet wees. Ek bestraf die stand van die vyand oor my huis in Jesus naam. Die vyand sal nie mag oor my gesin hê in die naam van Jesus nie. Ek bepaal volgens die gesag van die hemel dat elke skeurmuur wat die vyand beplan om 'n middel te gebruik om in my huis te kom, in die naam van Jesus geblokkeer word.
  • Here God, ek kom teen die mag van die dood oor my huis. Die Skrif sê ons sal nie sterwe nie, maar lewe om die werke van die Here in die land van die lewendes te verklaar. Ek besluit deur die owerheid, die wolk van die dood word vernietig oor my familie. Elke teregwysing van die vyand om die vrede en geluk van my huis deur 'n skielike dood te verwoes, bestraf ek dit in Jesus-naam. Ek salf my huis met die bloed van die lam, die bloed wat geregtigheid spreek as die bloed van Abel. Ek bestraf die engel van die dood in Jesus se naam oor my huis.
  • Here Jesus, ek kom teen elke plan van die vyand van die vyand om my gesin met siekte te verwoes. Die skrif sê in die boek Jesaja 8:18 Hier is ek en die kinders wat die HERE my gegee het! Ons is vir Israel tekens en wonders van die HERE van die leërskare wat op die berg Sion woon. Ek bestraf elke vorm van siekte oor my gesin in Jesus-naam. Ek kanselleer die houvas op siekte in my naam in my huis.
  • Vader Here, ek bid oor my gesin, ek vra die genade dat my gesin by u bly staan. Josua 24:15 En as dit vir u sleg lyk om die HERE te dien, kies dan self vandag vir wie u sal dien, of die gode wat u vaders gedien het, was oorkant die rivier, of die gode van die Amoriete in wie se land u woon. Maar ek en my huis, ons sal die HERE dien. ” Ek vra die genade vir my gesin en ek moet standvastig bly in u teenwoordigheid. Ek bestraf elke plan van die Vyand om ons van die weg van die Here te laat ontspoor.
  • Here, ek besluit volgens die gesag van die hemel dat die gees van liefde en eenheid in hierdie huis nie sal sterf nie. Ek is teen elke planne of agenda van die vyand besig om die eenheid van my gesin te vernietig. Ek vra dat u ons almal sal leer om onsself baie lief te hê, net soos Christus die kerk liefgehad het.
  • Here Jesus, ek is teen elke vyand se planne om my huis te breek. Die Skrif sê in die boek Markus 10: 9 Wat God dan saamgevoeg het, mag die mens nie skei nie. ” Ek bestraf elke mag van die vyand om my huis te breek. Ek vernietig elke aanval op my gesin om my huis te breek, en ek bekamp sulke aanvalle deur die vuur van die Heilige spook.
  • Here Jesus, ek besluit dat die vrede van die Almagtige God in my huis sal woon. Ek bestraf elke aanval op die vrede van my huis in Jesus naam.


KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelGebedspunte teen huweliksvernietigers
Volgende artikel5 redes waarom u gebede nie beantwoord word nie
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.