5 Gebedspunte om vir Nigerië te bid

0
29177

Vandag gaan ons oor 5 gebedspunte vir Nigerië. In onlangse tye kom ons voor baie ondeugde in die land wat genoeg is om ons vertroue in die land self te verswak, maar ons moet ook besef dat dit net so sleg kan wees as daar pogings tot die gees hier en daar. 'N Man van God het gesê:' Om net te kla, maak die saak ingewikkelder. Laat ons ons in die Here vermaan deur na Jesus te kyk, wat in staat is om ons te help, want Hy alleen was tot dusver ons hulp.

Ons kan nie op onsself staatmaak nie, geen eksterne kragte nie, en ook nie op ons leiers nie. Ons het 'n God wat betroubaar en altyd betroubaar is. Hy is te getrou om te misluk. As ons iets verloor het, is Hy die rede waarom ons nie alles verloor het nie. Om hierdie redes en meer, moet ons ons land Nigerië in die hande van God gee. Ons verbind hom om die leiding te neem en ons vrede, vooruitgang, stabiliteit en eenheid te gee. Ons dra ook ons ​​leiers op in die hande van God wat hulle onderwerp aan sy wil en leierskap.

Psa. 27: 6 “sodat ek met die stem van danksegging kan verkondig en vertel van al u wonders”

Psa. 69:30, "Ek wil die Naam van God loof met 'n lied, en Ek sal hom groot maak met danksegging"

Kom ons sing,
Ons is dankbaar o Heer
Ons is dankbaar O Heer
Vir alles wat u vir ons gedoen het
Ons is dankbaar O heer.

1. GEBEDSPUNTE

 

 • Vader in die naam van Jesus, dankie vir u hand oor ons volk, dankie vir die hulp wat ons tot dusver gesien het, ons gee u lof en eer in die naam van Jesus Christus, ons Here.
 •  
 • Hemelse Vader, ons dank U en loof U U genade, ten spyte van alles, U bly ons God, geseënd is U Naam Here in Jesus Naam.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

2. GEBED VAN HULP

 


 • Psa. 27: 9 Verberg u aangesig nie ver van my af nie; Verwerp u kneg nie in toorn nie; verlaat my nie, o God van my heil. ' Hemelse Vader ons kom voor u troon, ons vra u hulp, Hemelse Vader, in ons land Nigerië, help ons Here in die naam van Jesus Christus.
 • O Here ons hulp, help ons leiers, help almal aan die stuur van die mag, en help ons om mekaar te help in die naam van Jesus Christus.
 • Vader in die naam van Jesus Christus, ons vra u genade Here in die naam van Jesus, Here moet ons nie verlaat nie, ons nie help nie, moet u u genade betoon in Nigerië in die naam van Jesus Christus.

 

3. GEBED VAN VREDE

 

 • Psa. 122: 6-7 sê: 'Bid vir die vrede van Jerusalem; hulle sal voorspoedig wees wat U liefhet ”. Vader in die naam van Jesus Christus, ons dra ons volk Nigerië in u hande op, pappa, ons verklaar vrede in die naam van Jesus Christus.
 • Hemelse Vader, kalmeer elke storm in ons land Nigerië in die naam van Jesus Christus.
 • Vader Here, ons bid vir vrede en rustigheid in al die 36 state van Nigerië in die naam van Jesus.
 • Psa. 147: 14 sê: 'Hy maak vrede in u grondgebied en vul u met die beste koring'. Here, ons spreek kalmte aan elke onrustige staat in Nigerië in die naam van Jesus Christus.
 • Ons verklaar die vrede van God binne ons grense, in elke staat, Vrede in elke stad, Vrede in elke omgewing en huishouding in die naam van Jesus Christus.
 • Vader in die naam van Jesus, elke mag van die hel wat teen die vrede en kalmte van ons land Nigerië werk, vernietig ons hulle deur u krag Here in die naam van Jesus Christus.
 • Elke byeenkoms, party of vereniging wat teen die vrede van hierdie land Nigerië, Here, werk, veroorsaak verwarring in hul midde en maak hul werke nutteloos in die naam van Jesus.

 

4. GEBED VAN EENHEID

 

 • Psa. 133: 1 "Kyk, hoe goed en hoe aangenaam is dit vir broeders om in eenheid saam te woon" Vader in die naam van Jesus, ons bid vir eenheid in Nigerië, in elke staat, Here laat u eenheid onder ons heers in die magtige naam van Jesus Christus.
 • Een van die vyande van eenheid is verdeeldheid, ons het soveel verdeeldheid in Nigerië en dit kan net in die plek van die gees verbreek word. Die Korintiese kerk was verdeeld en dit is behandel in die briewe van apostel Paulus, wat altyd vir die kerk gebid het. Vader in die naam van Jesus, elke saad van verdeeldheid wat onenigheid in ons midde veroorsaak, word in die naam van Jesus Christus ontwortel.
 • Vader in die naam van Jesus, elke agent van onenigheid wat ons eenheid as 'n volk vertraag, Here het verwarring in hulle midde laat kom en sulke byeenkomste in die magtige naam van Jesus Christus laat versprei.

 

5. GEBED VIR ONS LEIERS

 

 • Volgens 1 Tim. 2: 1-3, “Ek vermaan dus dat daar eerstens smekinge, gebede, voorbidding en dankbetuiging vir alle mense gedoen moet word; Vir konings en vir almal wat gesag het; dat ons 'n rustige en vredevolle lewe in alle godsvrug en eerlikheid kan lei. Want dit is goed en aanvaarbaar in die oë van God, ons Verlosser. ”Vader in die Naam van Jesus, ons roep u aan; help ons leiers om ons goed te lei in Jesus naam.
 • Vader in die naam van Jesus, ons bid vir wysheid vir ons leiers, wysheid vir die regte besluite, wysheid vir groot impak op die mense, wysheid vir produktiewe administrasie in die magtige naam van Jesus Christus.
 • Psa. 33: 10-11 “Die HERE maak die raad van die nasies tot niet, Hy maak die dade van die volk onbeduidend. Die raad van die HERE bly vir ewig, die gedagtes van sy hart van geslag tot geslag. ” Vader, ons bid in die naam van Jesus Christus, u werk deur ons leiers sodat u planne en voornemens alleen in ons land in die naam van Jesus kan slaag.
 • Psa. 72:11 "En al die konings sal voor hom neerval; al die nasies sal hom dien." Here, ons vra dat ons leiers hulself aan u leierskap en gesag moet onderwerp; hulle buig in u soewereiniteit in die naam van Jesus Christus.
 • Prov. 11:14, “Waar geen raad is nie, val die volk; maar in die menigte raadgewers is daar veiligheid”
 • Vader, ons bid vir die Gees van raad aan elke amptenaar aan die stuur van die mag, help hulle om u te alle tye aan u wil en u leiding te onderwerp, hulle sien u in alles wat hulle doen, hul gewete word aan u onderwerp vir sensitiwiteit in die naam van Jesus Christus.

 

GEBED VIR EKONOMIESE STABILITEIT

 

 • Vader in die naam van Jesus, ons vra vir 'n stabiele ekonomie, bemagtig ons om die regte ding te doen op elke vlak wat ons bevind, help ons teen gierigheid teenoor mekaar, help ons teen selfsug in die naam van Jesus.
 • Here, ons bid dat u ons leiers sal help om die regte besluit te neem en positiewe beleid in plek te stel om ons ekonomie in die naam van Jesus Christus te help.
 • Vader, maak 'n einde aan die ekonomiese resessie in Nigerië, laat ons volk blom en floreer, laat ons hande floreer sodat ons vooruitgang kan beleef in ons individuele lewens in die naam van Jesus Christus.
 • In die naam van Jesus spreek ons ​​vooruitgang; ons spreek stabiliteit en voorspoed in ons ekonomie, Here, deur u krag in Jesus-naam.
 • 22. Dankie Hemelse Vader, want U hoor ons altyd, geseënd is u Naam Here in die Naam van Jesus Christus.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.