Gebedspunte teen stamkonflikte in Nigerië

0
372

 

Vandag sal ons te doen hê met gebedspunte teen stamkonflikte in Nigerië. In hierdie kritieke tyd het ons gesien hoe soveel stamkonflik inbreek Nigerië. Meer as enigiets is stamgebondenheid een van die grootste probleme van Nigeriërs. Die Suide voel dat die probleem van die land uit die Noorde kom, die Noordelikes voel dat die Suide die ontstaan ​​van die land se probleem is. Daar word blykbaar getoon dat verskillende stamme in Nigerië mekaar nie kan verdra nie.

Die koord van eenheid in hierdie land is verbreek en baie vra reeds vir skeiding. Hulle onvermoë om van mekaar te skei, het verder gelei tot stamkonflik en oorlog in die land. Dit het baie lewens dood en eiendomme vernietig. Die boek van Amos 3: 3 Kan twee saam loop, tensy hulle ooreengekom is? Dit is onmoontlik vir twee om saam te werk, tensy hulle saamstem. Omdat die vyand suksesvol 'n vorm van verdeeldheid onder stamme in Nigerië geskep het, het dit onmoontlik geword om stil te staan. Meer as ooit tevore sal ons tot God bid om die eenheid in Nigerië te herstel. Gebede sal ook fokus op liefde.

As daar liefde onder die stamme in Nigerië is, sal daar nie bloed vergiet word nie, sal die onreg van die stam eindig. Ek besluit volgens die gesag van die hemel dat die aangetaste eenheid in Nigerië in Jesus se naam herstel sal word.

Gebedspunte:

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Gebed vir liefde onder stamme

 

 • Here Jesus, u is die agent van liefde. Die een wat ons geleer het hoe om lief te hê. Ons vra dat u deur u genade die gees van liefde sal skep in die gedagtes van mans van elke stamme in Nigerië. Ons vra dat u ons die genade sal gee om onsself lief te hê soos u die kerk liefgehad het. Ons verstaan ​​dat wanneer daar liefde is, min of geen konflik sal wees nie, Here Jesus, leer mans om hulleself lief te hê soos u die kerk liefgehad het.

 • Die Skrif sê dat die vrees van die Here die begin van wysheid is, leer ons om u in Jesus se naam te vrees. Skep in ons 'n nuwe hart, die hart wat meer sal glo in nasionaliteit eerder as etnisiteit. Help ons om woede te laat vaar, en leer ons om onderhandeling in Jesus se naam aan te neem.

Gebed vir eenheid tussen stamme

 

 • Vader Here, ons bid dat U ons die gees van eenheid sal gee. Volgens die Skrif kan twee saamwerk tensy hulle saamstem? Vader Here, ons vra dat u die eenheid wat die vyand uit ons midde weggeneem het, moet herstel. Ons bid dat u ons sal leer hoe om mekaar te verdra en te verstaan.

 • Ons verstaan ​​dat ons verskillende taal en kulture het, maar liefde is bo alles. Ons bid Here Jesus dat U ons sal leer hoe om onsself baie lief te hê. Ons kom teë teen elke gees van onverdraagsaamheid in ons midde, ons kom teen elke gees van misverstand in ons midde, ons vernietig dit deur die vuur van die Heilige Gees in Jesus Naam.

 • Here Jesus, ons vra dat u elke stam 'n rede vir een Nigerië sal laat sien. Leer ons dat ons kan weet dat die samesmelting wat ons almal bymekaar gebring het, deur u georkestreer is. Leer ons om een ​​Nigerië te omhels, leer ons om vrede te omarm in plaas van oorlog, leer ons om dialoog in plaas van bloedvergieting aan te neem, in Jesus se naam.

Gebed teen bloedvergieting onder stam

 

 • Vader Here, ons kom teë teen al die bloedsuigende duiwels wat mans uit elke stam van Nigerië besit. Ons arresteer elke demoon wat die hart van mense verswelg het, wat veroorsaak dat hulle gewelddadig is. Ons bid dat bloedvergieting onder stamme in Jesus-naam sal ophou.

 • Here Jesus, ons bid dat daar nie meer doodgemaak sal word in die naam van Jesus nie. Here, van die Noorde, na die Suide, na die Ooste en die Weste, ons vra dat daar nie meer doodgemaak sal word in die naam van Jesus nie. Ons bid deur die gesag van die hemel dat u 'n nuwe hart in die gedagtes van elke man in Jesus se naam sal skep. 'N Hart wat u vrees en u woord gehoorsaam, vra dat u dit in die naam van Jesus aan ons sal gee.

Gebedspunte vir vrede

 

 • Die Skrif sê my vrede het Ek julle nie gegee soos die wêreld dit gee nie. Ons vra dat u u vrederyk in Nigerië sal toelaat. Here, laat die vrede heers onder elke stamme, laat die vrede heers in die hart van die mense in die Naam van Jesus.

 • Ons kom teen elke gees van gewelddadiges in die hart van mense teë, ons bestraf dit deur die gesag van die hemel. Ons kom teen elke gees van oorlog en bloedvergieting, laat dit sy krag verloor in die naam van Jesus. Ons roep u tot die owerste van die hemel en vra dat u u vrede in ons land sal laat heers. In plaas van oorlog, leer ons om krag te sien in ons verskeidenheid, in Jesus se naam.

 

Gebed vir leiers van elke stam

 

 • Here Jesus, ons onthou ook al die leiers van elke stam in ons gebed. Ons vra dat u hulle sal leer om vrede en liefde onder hul volgelinge te leer. Ons kom teen elke gees van aanklag in hul harte teë in die naam van Jesus. Ons vra dat u hulle sal leer om een ​​Nigerië lief te hê en omhels in die naam van Jesus. 

 • Here, ons vra dat U die vrees van die Here in hul hart sal skep. Die vrees van die Here wat hulle sal verhinder om dwaalleer onder hulle volk te bevorder wat tot stamoorlog kan lei, vra ons dat u in Jesus se naam u vrees in hulle harte sal skep. Here, ons kom teen elke gees van selfsug in hul harte, ons bestraf sulke gees in die naam van Jesus. Ons stel slawerny aan, elke demoon wat hul verdraagsaamheid teenoor mekaar verminder, bid dat u sulke gees met u krag in Jesus-naam sal onderwerp.

 

Gebed vir die groei en ontwikkeling van elke stam

 

 • Vader Here, ons bid dat u elke stam in Jesus se naam eweredig sal laat ontwikkel. Dat daar geen vorm van afguns of jaloesie onder die stam sal wees nie. Ons bid vir die groei en ontwikkeling van elke stam in Nigerië. Ons vra dat u dit in Jesus-naam moontlik sal maak.

 


VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.