Gebedspunte om te sê wanneer u besluit wil neem

2
11184

Vandag gaan ons oor gebedspunte om te sê wanneer u 'n besluit wil neem. Die tipe besluit wat ons in die lewe neem, kan in 'n groot mate ons lewens beïnvloed, hetsy positief of negatief. Sommige lotgevalle is vernietig bloot omdat die bestemming op 'n bepaalde tydstip 'n verkeerde besluit geneem het. Ons lewe is deur God geskryf en op skrif gestel, watter besluit ons ook al in die lewe sal neem, moet en moet ooreenstem met die wil van God vir ons lewens.

Die duiwel is 'n slim klug. Daar is 'n reeks versoekings wat die vyand na ons sal gooi. Die meeste van hierdie versoekings lyk so eg en eg dat ons daarvoor kan val, behalwe as ons God toelaat om ons te help om 'n goeie besluit te neem. Onthou toe Christus op die punt was om geneem te word, het hy in 'n japtrap al die lyding gesien en verdrukkinge hy sal deurgaan. Onmiddellik het Christus gebid dat God u wil behaag om hierdie beker oor my te laat gaan. Matteus 26:39, Hy het 'n entjie verder gegaan en op sy aangesig geval en gebid en gesê: “My Vader, as dit moontlik is, laat hierdie beker by My verbygaan; nietemin, nie soos ek wil nie, maar soos U wil. Ons kan aflei dat Christus feitlik onmiddellik van sy wens afstand gedoen het. Hy het nietemin gesê, nie soos ek wil nie, maar soos U wil. Christus het die mag om Homself te red, maar hy het toegelaat dat God Hom help om die regte besluit te neem.

Nog 'n perfekte voorbeeld in die skrif is die lewe van Rut. Rut se naam het prominent geword in die skrif net as gevolg van een besluit wat Ruth geneem het. In die boek Rut 1:16 Maar Rut het gesê: “Smeek my nie om u te verlaat of om agter u aan te volg nie; Want oral waarheen u gaan, sal ek gaan; En oral waar u tuisgaan, sal ek tuisgaan; U volk sal my volk wees, en u God, my God. Net as gevolg van hierdie besluit het die Bybel opgeteken dat Christus Jesus uit die geslag van Rut kom.


Een van die moeilikste besluite wat ooit deur 'n man in die skrif geneem is, is Joshua. Toe die kinders van Isreal in die oë van die heer groot vergrype begin pleeg. Josua het die manne bymekaar laat kom en reg voor hulle uitgeroep. Kies vandag die god wat u sal dien. Maar ek en my huisgesin, ons sal die heer dien. Josua 24:15 En as dit vir u sleg lyk om die HERE te dien, kies dan vandag vir julle wie julle sal dien, of die gode wat u vaders aan die oorkant van die rivier gedien het, of die gode van die Amoriete; in wie se land jy woon. Maar ek en my huis, ons sal die HERE dien. ” Dit is een van die moeilikste besluite om te neem.

Joshua het geweier om die skare te volg. Hy het homself en sy gesin gewy. Selfs as die hele Isreal weier om God Jehovah te dien, het Joshua 'n gelofte afgelê om voort te gaan om Jehovah saam met sy gesin te dien. In die lewe sal daar 'n tyd wees dat ons 'n moeilike besluit moet neem. Dit kan gaan oor 'n werk om toe te gee aan die roeping van Christus, dit kan wees om uit 'n huis te trek net soos Sy opdrag gegee het aan Abraham. As ons nie die regte besluit neem nie, sal dit die lewens van die meel beïnvloed. Intussen is die vyand altyd naby om verwarring in die lug te werp wanneer 'n man tasbare besluite neem wat sy lewe betref.

Ek profeteer as 'n orakel van die lewende God, elke plan van die vyand om u te verwar as u regte besluite wil neem, word in die naam van Jesus verbreek. Ek het deur die genade van die Allerhoogste gevra dat die Gees van God u raad sal wees wanneer u op die punt is om 'n besluit in die naam van Jesus te neem.

As u voel dat dit nodig is om te bid, gebruik dan die volgende gebedspunte.

Gebedspunte:

  • Vader Heer, want daar is geskryf as iemand wysheid het, laat hom dan vra van God wat vryelik sonder gebrek gee. Here, ek bid vir die onverdunde wysheid om die regte besluite in die lewe te neem. Ek bid dat u my denke sal lei en dat u my gedagtes sal lei om u gedagtes vir my lewe in die naam van Jesus te ken.
  • Ek bid oor my verhouding, ek vra dat u my sal help om die regte keuse te maak. Ek vra dat u my sal help om reg te kies in die naam van Jesus. Ek wil nie 'n besluit neem op grond van my sterflike kennis nie, heer in u oneindige genade, lei my gedagtes in die naam van Jesus.
  • Here, ek bid dat u my altyd sal help om trots te bly wanneer ek wil besluit. Ek vra die genade om nederig te wees, selfs in my gedagtes en dink, Here gee my dit in die naam van Jesus.
  • Here Jesus, wanneer ek van u vra en ek nog moet ontvang, gee my die genade om goeie karakter te toon terwyl ek op u wag, Here Jesus. Ek bid dat u my sal help om te verstaan ​​dat u beter planne vir my lewe in die naam van Jesus het.
  • Ek bid dat u my gedagtes sal lei. Gun my die genade om elke keer te hoor wat u sê. Ek weier om 'n besluit te neem op grond van vorige ervarings of deur my blote kennis van die mens. Ek vra dat u gees my sal help. Ek wil u gedagtes ken. Ek wil u begeerte na my Here Jesus ken, ek bid dat u my hart sal vul met u krag in die naam van Jesus.Here Jesus, die Skrif sê ons het nie die gees van vrees gekry nie, maar van liefde, krag en gesonde verstand. Ek weier om oorweldig te word deur bekommernis of vrees wanneer ek op die punt is om belangrike besluite in my naam in Jesus te neem. Ek kom teë met die minderwaardigheidsgevoel wat kan veroorsaak dat ek met minder geld tevrede is. Elke gevoel van onsekerheid wat my kan veroorsaak dat ek die verkeerde besluit neem, kom daarteen deur die krag in die naam van Jesus. Vader Here, help my om u wil te doen. Ongeag wat ek wil hê. Let nie op my begeertes en aspirasies nie. Here Jesus, help my om altyd die regte besluite vir my lewe te neem in die naam van Jesus. Here Jesus, ek bid vir die gees van onderskeiding. Ek vra die genade om te verstaan ​​as u met my in die naam van Jesus praat. Ek wil u stem nie verwar met die stem van die duiwel nie en andersom, wat veroorsaak dat ek verkeerde keuses maak. Ek vra vir die gees van onderskeiding, gee dit aan my in die naam van Jesus.

   KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
   SUBSCRIBE NOU

   Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
   Nou beskikbaar op Amazon

Here Jesus, die Skrif sê ons het nie die gees van vrees gekry nie, maar van liefde, krag en gesonde verstand. Ek weier om oorweldig te word deur bekommernis of vrees wanneer ek op die punt is om belangrike besluite in my naam in Jesus te neem. Ek kom teë met die minderwaardigheidsgevoel wat kan veroorsaak dat ek met minder geld tevrede is. Elke gevoel van onsekerheid wat my kan veroorsaak dat ek die verkeerde besluit neem, kom daarteen deur die krag in die naam van Jesus. Vader Here, help my om u wil te doen. Ongeag wat ek wil hê. Let nie op my begeertes en aspirasies nie. Here Jesus, help my om altyd die regte besluite vir my lewe te neem in die naam van Jesus. Here Jesus, ek bid vir die gees van onderskeiding. Ek vra die genade om te verstaan ​​as u met my in die naam van Jesus praat. Ek wil u stem nie verwar met die stem van die duiwel nie en andersom, wat veroorsaak dat ek verkeerde keuses maak. Ek vra vir die gees van onderskeiding, gee dit aan my in die naam van Jesus.

 

 

   


  Vorige artikelGebedspunte teen skaamte en skande
  Volgende artikelGebedspunte om hondbyt in drome te vernietig
  My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade die krag gegee het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie; ons het die mag om in gebed en die Woord in heerskappy te leef en te wandel. Vir meer inligting of berading, kan u my kontak by chinedumadmob@gmail.com of met my gesels op WhatsApp And Telegram by +2347032533703. Ek sal u ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik op hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

  2 KOMMENTAAR

  1. อยาก ให้ พระเจ้า อวยพร ให้ ครอบ ต รัว ของ ข้าพเจ้า พบ แต่ สุข ทุก ทาง ค่ะ พระเจ้า พระเจ้า ยิ่ง ใหญ่ ทุก เรื่อง ค่ะ อยาก ให้ พระองค์ ช่วย ลูก ด้าน ต่างๆ เช่น เช่น ของ ของ คน ใน ครอบครัว และ การ ปลด ก นี้ สิน สิน ต่าง ความ สุข ลูก จะ ได้ มี เวลา สวด มนต์ ฐาน ไร้ กังวล ต่างๆ ขอบคุณ พระองค์ จาก ใจ และ จิต วิญญาณ

  VERLANG 'N ANTWOORD

  Voer asseblief u kommentaar in!
  Voer asseblief jou naam hier in

  Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.