Gebedspunte om uit die strik van die vyand te ontsnap

9
542

Vandag het ons te doen met gebedspunte om uit die strik van die vyand te ontsnap. Die duiwel het geen ander nie besigheid as om die lot van diegene wat by God staan, te vernietig. Geen wonder dat die skrif in die boek van 1 Petrus 5: 8 Wees nugter, wees waaksaam; want u teëstander, die duiwel, loop rond soos 'n brullende leeu en soek wie hy kan verslind. Dikwels gebruik die vyand mense teen gelowiges. Dit is die geval van koning Dawid teen koning Saul.

Die Bybel het aangeteken dat Saul afgunstig geword het en dat hy Dawid in alle opsigte wou dood hê. Soos in die Skrif opgeteken is, sal koning Saul by verskeie geleenthede 'n poging aanwend om die lewe van Dawid te doen. God is egter altyd getrou om die mense te red wat met sy naam genoem word. Die skrif sê in die boek van Psalm 34:19 Baie is die ellende van die regverdiges, maar die HERE verlos hom uit almal. God is getrou genoeg om ons te verlos as ons Hom altyd vertrou en gehoorsaam.

Ons sal vandag tot God bid om ons uit die strik van ons te red vyand. Die vyand gebruik uiteenlopende dinge om die reis van God se kinders te ontwrig. Terwyl die vyand Saul teen Dawid gebruik het, was die verhaal van Josef 'n ander. Die vyand gebruik die vrou van Josef se baas, die vrou van Portifar teen hom. As Josef net in daardie strik geval het, sou hy nie die doel van God vir sy lewe kon vervul nie. Ek bepaal volgens die gesag van die hemel dat elke strik van die vyand oor u lewe vernietig word deur die vuur van die Heilige Gees.

Daar is gevalle waar die duiwel verskillende versoekings teen 'n gelowige gebruik. Job was 'n praktiese voorbeeld hiervan. Hy is erg deur die vyand gekwel. Die doel van sy foltering was om hom van God te laat verlaat, maar Job het sy geloof vasgehou. Ons s'n verskil miskien van Jakob s'n, die vyand kan 'n ander strik vir ons gebruik. Dit kan siekte wees, dit kan siekte, dit kan enigiets wees. Ongeag wat die duiwel teen ons wil gebruik, dit is 'n versekering wat ons in die Here het, soos in die boek Psalm 124: 6-8 Geloofd sy die Here, wat ons nie as prooi op hul tande gegee het nie. Ons siel het ontvlug soos 'n voël uit die strik van die voëlvogels: die strik is gebreek, en ons het vrygekom. Ons hulp is in die Naam van die Here, wat hemel en aarde gemaak het ”.

Ons weet dat ons God in staat is om ons van almal te beveilig. Ek kondig deur die gesag van die hemel aan dat elke plan van die vyand om 'n val vir u te skep, vernietig word deur die vuur van die Heilige Gees. Ek besluit volgens die gesag van die hemel dat die plan en agenda van die vyand oor u lewe nie in die naam van Jesus geheim gemaak moet word nie. God sal voortgaan om die plan van die vyand aan u bloot te lê in die naam van Jesus.

Gebed punte:

 • Here Jesus, ek vergroot u vir u genade en beskerming oor my lewe. Dit is u genade wat my tot hiertoe gehou het, deur u genade word ek nie deur die vyand verteer of oorweldig nie. Ek maak u groot, Here Jesus, laat u Naam in die Naam van Jesus verhef word.
 • Here, ek staan ​​op die belofte van u woord in die boek Jesaja 49:25 Maar so sê die HERE: “Ook die gevangenes van die helde sal weggevoer word, en die prooi van die verskriklike word verlos; Want Ek sal twis met hom wat met U twis, en Ek sal u kinders verlos. Ek bepaal dat die leërskare van die hemel moet veg met diegene wat in die Naam van Jesus met my stry.
 • Here Jesus, U is my skild en sak my huidige hulp op die oomblik van nood. Ek vra dat u deur u genade sal red uit die strik van my vyande. Ek vra dat u deur u krag die planne van die vyand oor my lewe in die naam van Jesus sal vernietig.
 • Here, want daar is geskrywe, raak my gesalfde nie aan nie en doen my profeet geen kwaad nie; ek beveel dat daar geen kwaad in die Naam van Jesus naby my sal kom nie. Geen onheil mag naby my woonplek kom in die Naam van Jesus nie.
 • Here, elke man of vrou wat deur die vyand opgedra word om my lewe te monitor, kondig ek u dood vandag aan in die naam van Jesus. Elke man en vrou wie se doel my is om my leed aan te doen, beveel ek deur die gesag van die hemel om vandag u krag in die naam van Jesus te verloor.
 • Here Jesus, ek bestraf die vyand oor my lewe. Mag hulle agenda vernietig word oor my lewe in die naam van Jesus. U woord het gesê dat u my van die strik van die voëlvanger sal beskerm, u die strik van die voëlvanger sal breek en sal verseker dat my vryheid gewaarborg word. Ek spreek hierdie belofte uit in die naam van Jesus.
 • Here, soos in die boek van Psalm 141: 9 gesê word: Bewaar my van die bekke van die strik wat hulle vir my gesit het,
 • En uit die strikke van die wat ongeregtigheid doen. Ek bid dat u beskermingshande op my sal wees oral waar ek gaan in die naam van Jesus.
 • Here God, u woord het gesê dat U my sal uithaal uit die net wat hulle in die geheim vir my neergelê het, want U is my sterkte. Here, ek staan ​​op die versekering van hierdie woorde in die naam van Jesus. Ek bepaal my veiligheid in die naam van Jesus.
 • Here, ek bepaal dat die krag van God die Almagtige elke strik wat deur die vyand vir my neergelê is, sal vernietig. Net soos u Dawid gehelp het om al die strikke teen Saul te ontkom, besluit ek dat u hulp vir my sal kom in die naam van Jesus.
 • Want daar is geskrywe: geen wapen wat teen my gevorm is nie, sal voorspoedig wees nie. Op enige manier wat die vyand van plan is om my aan te val, vernietig ek hulle planne in die naam van Jesus.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

 

 


9 KOMMENTAAR

  • Ek beveel in die naam van JESUS ​​Christus, u word verlos. Ek bestraf elke bloedsoogende demoon oor u lewe, ek rig hulle na die kruis van Golgota, waar daar 'n oorvloed bloedvloei in die naam van Jesus is. Ek kondig u vryheid vandag in Jesus naam aan.

   Amen.

 1. bid vir my, 'n goeie werk moet my opspoor, en die vinger van GOD aktiveer sy beloftes in my lewe, want hy sê dat hy sy wette in ons harte sal skryf.

  • Ek bid vir die vervulling van jarelange beloftes van God in u lewe. U wag is verby, mag die hande van God die Almagtige al die beloftes van die heer oor u lewe in die naam van Jesus vervul.

  • Ek bid deur die gesag van die hemel, dat u droomwerk vandag in die naam van Jesus sal vind. Ek besluit volgens die gesag van die hemel dat u die finansiële krisis in u lewe sal beëindig. Ek bid dat die werk u vandag in die naam van Jesus sal vind.

 2. Ek bid vir die verlossing van bose geesaanvalle deur drome en enige strik wat my vyande vir my lê. Ek bid om verlos te word van die gees van stagnasie op alle terreine van my lewe. Ek vertrou op die beloftes van onse Here en verlosser Jesus, die voleinder van ons geloof. Daar is niks te moeilik vir die Here nie; die Egiptenare wat u nou sien, sal hulle nie meer sien nie. Amen

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.