Gebedspunte teen die bose profesie

Datum:

Vandag gaan ons oor gebedspunte teen bose profesieë. Het u al ooit 'n bose profesie oor u lewe gehoor? Het iemand jou sleg aangedoen? openbaring en dit het jou so bang gemaak dat jy nie eers weet wat om te doen nie? Wat van bose uitsprake? Het iemand u selfs tot die dood veroordeel? Het iemand u bevestigend gesê dat u niks kan noem wat belangrik is in die lewe nie ?.

Die waarheid is dat wat mense oor u sê, nie saak maak nie. Wat mense u vertel het wat God vir u gesê het, moet u nie definieer nie. U moet nie net u gesig met vrees bedek nie omdat u 'n profesie van die dood is. Dit is die beste tyd om die aangesig van God deur gebede te soek. Onthou die verhaal van koning Hiskia in die boek 2 Konings 20 In daardie dae het Hiskia siek geword en op die punt van dood. Die profeet Jesaja, die seun van Amos, het na hom gegaan en gesê: Dit is wat die HERE sê: Stel u huis in orde, want u gaan sterwe; jy sal nie herstel nie. ” Hiskia draai sy gesig na die muur en bid tot die HERE: Onthou, HERE, hoe ek getrou en met volle harte voor u gewandel het en gedoen het wat goed is in u oë. En Hiskia het bitterlik geween. Voordat Jesaja die middelhof verlaat het, kom die woord van die HERE tot hom: “Gaan terug en sê vir Hiskia, die leier van my volk: Dit is wat die HERE, die God van u vader Dawid, sê: Ek het u gehoor gebed en u trane gesien; Ek sal jou genees. Op die derde dag van nou af sal u opgaan na die tempel van die HERE. Ek sal vyftien jaar by u lewe voeg. En Ek sal jou en hierdie stad red uit die hand van die koning van Assirië. Ek sal hierdie stad verdedig ter wille van my en ter wille van my kneg Dawid. '

Soms is die bose profesie 'n toets van ons geloof en hoe vurig ons in die plek van gebed is. Hiskia kon net sy lot aanvaar het en hom voorberei op sy dood. Hy het egter begryp dat niks plaasvind as dit nie deur God beveel is nie. En hy het geweet dat God in staat is om die gety van dinge op die geringste oomblik te verander. Hy het onmiddellik na God teruggegaan in gebed en God het die profesie verander. Selfs die profeet Jesaja het die hof nie verlaat toe God hom beveel om na Hiskia terug te keer en vir hom te sê dat daar nog vyftien jaar aan sy dae toegevoeg is nie.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Die skrif sê in die boek van Klaagliedere 3:37 Wie is dit wat spreek en dit gebeur as die Here dit nie beveel het nie? Niemand kan iets beveel om in die werklikheid te kom nie, behalwe as dit deur God beveel is. Wat mense ook al vir jou gesê het, dra nie veel gewig nie. U het onmiskenbare toegang tot God deur Christus Jesus. U roep altyd na God toe in gebede en verander die profesie wat oor u gesê word.


 

Gebedspunte:

  • Here Jesus, ek dank u vir die genade en die voorreg wat u aan my gegee het om nog 'n dag soos hierdie te sien, laat u naam verhef word in die naam van Jesus. Dit is deur u genade dat ek nog nie verteer is nie; ek bid dat u genade voortdurend oor my sal wees in die naam van Jesus.
  • Here Jesus, die Skrif sê wie is dit wat praat en dit sal gebeur as die Here dit nie beveel het nie? Here, ek staan ​​net u beloftes vir my lewe. Ek swyg elke slegte woord en uitsprake wat oor my lewe gesê is in die naam van Jesus.
  • Ek breek elke ryk van bose profesieë oor my lewe af. Elke muur van demoniese uitsprake wat teen my lot probeer werk, bestraf ek u deur die vuur van die heilige spook in die naam van Jesus. Elke bose profesie oor my lewe word in die naam van Jesus stilgemaak.
  • Ek sluit 'n nuwe verbond deur die bloed van Christus. Op grond van die bloed wat aan die kruis van Golgota gestort is, gebruik ek 'n nuwe lewensverbond in die naam van Jesus. Ek vernietig elke vorm van ou verbond oor my lewe in die naam van Jesus.
  • Here, elke slegte profesie van die dood oor my en my gesin kanselleer ek dit deur die bloed van die lam. Want daar is geskrywe dat ek nie sal sterwe nie, maar dat ek sal lewe om die werke van die heer in die land van die lewendes te verkondig. Ek kanselleer elke bose doodsuitspraak oor my lewe in die naam van Jesus.
  • Here, elke bose profesie van mislukking oor my lewe, u word vandag gebreek in die naam van Jesus. Die Skrif sê soos ons ook is. Elke bose profesie van mislukking oor my lewe, hoor die woord van die heer, die Skrif sê ek is vir tekens en wonders, ek is te groot vir mislukking, o gees van mislukking, u word oor my vernietig in die naam van Jesus .
  • Here Jesus, elke profesie van siekte oor my lewe en die lewe van my gesin, kanselleer ek u vandag in die naam van Jesus. Want daar is geskrywe: Christus het al ons swakhede op hom geneem en al ons siektes genees. Elke vorm van swakheid of siektes in die lewe word deur die krag in die naam van Jesus verbreek.
  • Here, ek bepaal dat u raad alleen in die lewe van Jesus in die naam van Jesus sal bestaan. Ek bestraf die profesie wat oor my gesê is. Ek kanselleer elke bose uitspraak en demoniese vloeke oor my lewe deur die krag in die naam van Jesus. Want daar is geskrywe: Christus vervloek vir ons, want vervloek is hy wat aan die boom opgehang is. Ek kanselleer elke manifestasie van vloek oor my lewe in die naam van Jesus.
  • Here, U is die groot wisselaar. Ek bepaal dat u deur u krag elke bose profesie sal omskep in seën en opheffing vir my in die naam van Jesus.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedum
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

1 KOMMENTAAR

  1. Sallom bien-aimé dans le seigneur. J apprécié énormément votre travail. Car, il nous aide beaucoup sur le plan spirituel. Que le seigneur vos soutiens, vous inspire, vous fortifie et vous protège pour la gloire de son nom au nom de jesus christus!

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van...

MFM Bevryding Gebedspunte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Deliverance Prayer Points. Ly jy aan verslawing of sterk invloed...