10 Gebedspunte teen stagnasie

5
16300

Ons sal vandag 10 gebedspunte teen stagnasie hanteer. Stagnasie word gedefinieer as die toestand van geen voor die hand liggende vordering nie. Die lewe is in fases en mans is groot. Vir elke stadium wat 'n man in die lewe bereik, is daar 'n seën daaraan verbonde. As dit lyk asof alles aan die mens nie vorentoe beweeg nie, as dit lyk asof niks toeneem as die ouderdom van 'n mens nie, beteken dit dat so 'n individu deur die demoon van stagnasie.

Op 'n stadium in Abraham se lewe moes hy met die demoon van stagnasie te kampe hê. Alles aan Abraham se lewe was goed, behalwe dat hy kinderloos was en oud geword het. Dit beteken dat stagnasie 'n deel van ons lewe as mens kan beïnvloed en dit kan beïnvloed alles wat ons as mens aangaan. In die geval van Abraham was hy voorspoedig en God was tevrede met hom. Maar wat kinders betref, het alles omtrent Abraham dieselfde gebly soos die dag toe hy gebore is. Net so in ons lewens is daar dele van ons lewe wat deur die demoon van stagnasie beïnvloed kan word. Dit kan ons huwelik wees, dit kan in ons loopbaan wees, dit kan enigiets wees.

My jare lange bediening het ek vir soveel mense raad gegee en gebid. Daar is mense wat nog nooit 'n sigbare groei beleef het sedert hulle begin werk het nie. Hulle het in een posisie gebly sedert hulle die eerste keer was dat hulle werk gekry het en dat hulle nooit bevorder is nie. Dit is die demoon van stagnasie, dit sal die lewe van 'n mens op 'n plek hou en groei in die lewe van 'n mens belemmer. Hierdie demoon kan ook beskou word as die tyd om duiwel te mors. Dit sal die reis van twee jaar feitlik in twintig jaar verander en die bereiking van volle potensiaal 'n onmoontlike taak maak. Ons sal ernstig teen hierdie demoon bid en ons vertrou op God dat mense vry sal wees van die demoon van stagnasie.

Gebedspunte:

 • Hemelse Vader, ek kom vandag voor u uit, ek bid dat u die demoon van stagnasie wat my lewe beïnvloed in die naam van Jesus sal wegneem. Ek kom elke keer teë om die duiwel te mors wat my tyd mors. Elke demoon wat die reis van dae in jare verander, elke krag wat my nie in staat stel om my volle potensiaal in die lewe te bereik nie, vernietig ek sulke gees in die naam van Jesus.
 • Here Jesus, ek bid dat die krag van God my in my werk sal verhef. Elke krag wat dit vir my moeilik gemaak het om te groei of bevordering te kry, bid ek dat God dit deur die vuur van die Heilige Gees sal wegneem in die naam van Jesus. Ek bid deur die krag in die naam van Jesus, die gees van versnelling kom nou op my neer in die naam van Jesus. Ek kry 'n geestelike spoed om te groei tot die vlak wat ek in my Naam in Jesus se naam sou moes bereik.
 • Here, ek kom teen elke gees van stagnasie wat die vyand gestuur het om my te pynig.
 • Here, die Skrif sê in die boek Joël 2: 25-27: Ek sal u die jare teruggee wat die sprinkaan geëet het, die trechter, die verwoester en die snyer, my groot leër wat ek onder u gestuur het. “Julle sal oorvloedig eet en versadig word en die Naam van die Here u God loof wat met u wonderbaarlik gehandel het. En my volk sal nooit weer beskaamd staan ​​nie. Julle sal weet dat ek in Israel is, en dat ek die Here julle God is, en daar is niemand anders nie. En my volk sal nooit weer beskaamd staan ​​nie. Ek staan ​​op die belofte van hierdie woord, ek bid vir die herstel van al die jare wat die demoon van stagnasie vir my vernietig het in die naam van Jesus.
 • Here Jesus, ek bid deur die gesag van die hemel, elke gees van stagnasie in my lewe word vernietig deur die vuur van die heilige spook. Vandag besluit ek dat ek onstuitbaar sal raak vir enige krag van stagnasie en beperking in die naam van Jesus. Elke krag van vertraging, verloor u houvas oor my lewe in die naam van Jesus. Ek salf myself met die genade van spoed, ek is onstuitbaar in die naam van Jesus.
 • Here, ek kom teen elke duiwel van vertraging wat my gesin regeer. Elke duiwel van stagnasie waarmee my voorvaders 'n verbond het en wat die lewe van elke familielid beïnvloed, kom ek vandag teen u teë in die naam van Jesus. Ek bepaal volgens die gesag van die hemel elke demoniese verbond tussen my geslag en die demoon van stagnasie in die naam van Jesus. Ek sluit in die verbond wat moontlik gemaak is deur die bloed van Christus; ek kom teen elke ander bose verbond wat teen my werk in die naam van Jesus.
 • Here Jesus, elke demoniese tou wat gebruik is om my aan 'n plek vas te bind, kap ek sulke toue by die vuur in die naam van Jesus. Elke demoniese kettings wat gebruik is om my vas te hou, breek ek vandag deur die vuur in die naam van Jesus van u los. Ek besluit dat die engel van die heer sal uitgaan en elke bose tou of ketting wat gebruik is om aan 'n plek vas te maak, vernietig, wat dit moeilik maak om suksesvol te groei. Ek breek die toue in die naam van Jesus.
 • Here, ek kom teen elke Baälprofeet wat uit die koninkryk van die hel gestuur is om my te laat val, elke demoniese profeet wat die vyand in my lewe gestuur het om my vas te bind op 'n plek; ek noem die vuur van die God van Elia sal vandag almal oor julle kom in die naam van Jesus. Ek bestraf u oor my lewe in die naam van Jesus. Ek bepaal deur die gesag van die hemel dat u my lewe sal verlaat en sal terugkruip na die diepte waarvandaan u gekom het in die naam van Jesus.
 • Ek bid dat die vuur van die almagtige God oor my sal kom en elke kledingstuk van stagnasie op my laat brand in die naam van Jesus. Elke kledingstuk of uniform wat op my aangebring is wat dit moontlik maak vir die demoon van stagnasie om my as een van sy prooi te herken, vernietig ek vandag sulke klere in die naam van Jesus.
 • Elke demoniese juk of las wat my in die koninkryk van die duisternis geplaas het, wat my moeilik maak om in die lewe te vorder, breek ek sulke jukke vandag in die naam van Jesus. Die Skrif sê deur die salwing sal elke juk vernietig word. Ek vernietig elke bose juk wat teen my groei in my lewe in die naam van Jesus werk.
 • Here Jesus, ek kom teen elke pyl van stagnasie wat die vyand in my lewe gestuur het, ek bid dat dit die krag in die naam van Jesus sal verloor. Ek beveel deur die gesag van die hemel dat so 'n pyl in die naam van Jesus sewe maal na sy sender terugkeer. Die Skrif sê dat geen wapenmode teen my sal floreer nie. Ek bid dat elke demoniese pyl van stagnasie sy mag oor my sal verloor in die naam van Jesus.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

5 KOMMENTAAR

 1. Asseblief pastoor, help my in gebede, ek werk nou al vir 'n paar jaar, geen beweging in my lewe nie, ek eindig eerder as ek elke jaar Desember as leerder begin.

 2. Amen ek glo in gebede en ek glo hierdie gebedspunt sal vir my werk en my familie stagnasie is nie ons deel in Jesus se naam nie Amen

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.