Kragtige gebedspunte vir beskerming oor familie

1
1418

Vandag gaan ons oor kragtige gebedspunte vir beskerming oor die gesin. 'N Gesin is 'n groep mense wat deur geboorte of huwelik verwant is. Familie is 'n sosiale en geestelike instelling wat deur God ontwerp is om mense die weë van die Here te leer. Een van die instellings waarop die vyand altyd vinnig aanval, is die gesin. As die gesin in 'n warboel verkeer, kan dit nie die hoofdoel van die bestaan ​​bereik nie.

Die aanval van die vyand is meestal gefokus op die kinders en kleuters van die gesin wat steeds grootliks op die ouers se gebed vertrou om te oorleef. Die Skrif sê in die boek Psalm 127: 3-5 Kyk, kinders is 'n erfdeel van die Here, die vrug van die baarmoeder is 'n beloning. Die kinders van die jeug is soos pyle in die hand van 'n vegter. Geseënd is die man wat sy pylkoker met hulle vul! Hy sal nie beskaamd staan ​​as hy met sy vyande in die poort praat nie. Die duiwel verstaan ​​dat kinders die erfenis van God is, en daarom val hy die gesin meestal deur die kinders aan.

Ander kere kan dit 'n aanval wees in die lewe van die broodwinner van die gesin wat die vader is. Dit kan 'n komplot wees om sy lewensbron te beëindig om die gesin in armoede te werp. Of dit kan 'n komplot wees om die huisvrou, die vrou van die huis, se lewe te neem. Wat ook al die vyand vir u gesin beplan, ek kanselleer dit deur die krag in die naam van Jesus. Ek vra deur die gesag van die hemel dat die raad van die Here alleen oor u gesin sal staan ​​in die naam van Jesus.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Gebedspunte:

 • Die skrif sê in die boek Psalm 91: 1-16 Wie in die skuiling van die Allerhoogste woon, sal in die skaduwee van die Almagtige bly. Ek sal vir die Here sê: My toevlug en my vesting, my God op wie ek vertrou. Ek steek my gesin vandag weg in die geheime plek van die Allerhoogste in die naam van Jesus. Ek bepaal dat geen lid van my gesin skade sal berokken in die naam van Jesus nie.
 • Here, want daar is geskrywe in die boek Jesaja 41:10 Wees nie bevrees nie, want Ek is met u; wees nie verskrik nie, want Ek is u God; Ek versterk u, help u, ondersteun u met my regverdige regterhand. Ek bid dat u in die naam van Jesus met my gesin sal bly. Die oë van die Here is altyd op die regverdiges. Ek beveel deur die gesag van die hemel dat u altyd op elke lid van my gesin sal wees en dat ons ons van die kwaad in die Naam van Jesus sal hou.
 • Ek kom teë teen al die onheil wat teen my en enige familielid gevorm word. Die skrif staan ​​in die boek Jesaja 54:17
 • Geen wapen wat teen u vervaardig word, sal slaag nie; en elke tong wat teen u opstaan, moet u in die regterkant verwar. Dit is die erfdeel van die diensknegte van die HERE en hulle regverdiging van my kant, spreek die Here. Ek vernietig elke onheil wat vandag teen my gevorm word deur die vuur van die heilige spook in die naam van Jesus.

 • Ek bid dat die krag van God die Almagtige my gesin sal red van elke komplot van die vyand. Hy sal ons almal met die sterkte van sy regterhand in die Naam van Jesus na veiligheid bring. Ek bid dat die Here voortgaan om elke lid van my gesin te bewaak en ons almal weg te hou van alle onheil in die naam.
 • Here, want daar is geskrywe dat Daar kan duisend aan u kant val, en tien duisend aan u regterhand; Maar dit sal nie naby jou kom nie. U belowe dat ons die beloning van die goddelose met ons oë sal sien en aanskou, maar niemand sal na ons toe kom of naby ons woning kom nie. Ek beveel deur die gesag van die hemel dat my kinders geen skade sal berokken in die Naam van Jesus nie. Ek bepaal volgens die gesag van die hemel dat my eggenoot geen skade sal berokken in die naam van Jesus nie.
 • U het in u woord belowe dat wie uit God gebore is, beskerm hom, en die bose raak hom nie. Here, my kinders, my huweliksmaat en ek is uit God gebore. Ek bid dat u elkeen van ons beskerm in die Naam van Jesus. Ons ingaan is geseënd, ons uitkoms is geseënd in die naam van Jesus. Ek bid dat die engel van die Here die leiding oor ons lewens sal neem, dat hulle ons in ons Naam sal bewaar in die Naam van Jesus.
 • Here, daar is in u woord geskrywe, maar so sê die HERE: Ook die gevangenes van die helde sal weggevoer word, en die prooi van die verskriklike word verlos; Want Ek sal twis met hom wat met U twis, en Ek sal u kinders verlos. Ek bid dat die wraak van die Here sal wees op diegene wat onheil teen my gesin soek in die naam van Jesus.
 • Ek stel die Here God aan die regterhand van elke lid van my gesin; ons sal nie in die naam van Jesus geskud word nie. Ek beveel deur die gesag van die hemel dat niemand in ons in die Naam van Jesus skade sal berokken nie. Elke plan van die vyand om die lewe van my huweliksmaat te beëindig, word in die naam van Jesus verbreek. Elke plan van die vyand om een ​​van die kinders skade aan te doen, word vernietig deur die gesag van die hemel.
 • Die Skrif sê: Ek dra die teken van Christus, laat niemand my lastig val nie. Ek bid deur die gesag van die hemel, ek sal nie ontsteld wees in die Naam van Jesus nie. Nie een van my familielede sal in die naam van Jesus bekommerd wees nie. Ek het sulke planne in die naam van Jesus vernietig as ek ooit van my vyande geswoeg het om my kinders te laat swoeg.
 • Ek bely vandag dat ek en my gesin vir tekens en wonders is, so sal dit in die naam van Jesus wees.

 


1 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.