Kragtige verklaring teen ontydige dood

0
953

Ons gaan vandag met kragtige verklaring teen die ontydige dood te doen hê. Die Here wil mense uit die mag van ontydig verlos dood. Soveel lotgevalle is verminder deur die krag van die ontydige dood. Hierdie tipe dood sal 'n man kort maak as hy nog nie die doel van sy bestaan ​​moet vervul nie. Soveel mense het gesterf terwyl hul potensiaal nie ontdek is nie. Sommige is die punt om hul potensiaal in die lewe ten volle te benut toe die dood vir hulle gekom het.

Die verhaal van Simson is 'n eienaardige voorbeeld. Simson is 'n leier gebore om die inwoners van Isreal uit die ballingskap van die Filistyne te verlos. Hy was toegerus met enorme fisieke krag om honderdduisend man alleen te kon verower. Hy kon egter nie veel doen nie, aangesien hy in 'n baie vroeë stadium van sy lewe gesterf het, veral nie toe die kinders van Isreal hom die nodigste gehad het nie. God het almal vir 'n doel geskep, ons moet die doel ontdek om dit te vervul. As die ontydige dood egter kom, stop alles. Laat ons net voordat ons in gebede teen die ontydige dood verdiep, enkele van die dinge uitlig wat ons kan laat val.

Oorsake van ontydige dood

Generasie vloek

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Daar is mense wat ontydig gesterf het, nie omdat hulle 'n misdaad gepleeg het of dat hulle teen God sondig nie, maar weens die vloek wat in hul geslag verwoes. U het seker die gewilde taal gehoor wat lui: Die ouers het suur druiwe geëet, en die tande van die kinders is op die punt. Daar is gesinne waar die voorvaders verskriklik gevaar het wat later die lewe beïnvloed van die kinders wat in daardie gesin gebore is.

Daar is gesinne wat elke eerste kind sterf as hulle 40 jaar oud is. Dit het 'n patroon in die gesin geword. Totdat die bose vloek verbreek word, sal die patroon in die gesin bly.

Sonde

Dit wil nie sê dat God diegene wat sondig of sy glorie te kort skiet, doodmaak nie. Die Skrif het ons laat verstaan ​​dat God nie die dood van sondaars wil hê nie, maar berou deur Christus Jesus.

As iemand egter in sonde verval, gee dit die vyand die geleentheid om te slaan. Simson is nie deur God doodgemaak nie. Hy was eenvoudig ongehoorsaam aan God. Die opdrag was dat hy nie uit 'n vreemde land mag trou nie. Simson het egter besluit om met 'n vrou uit 'n vreemde land met die naam Delila te gaan woon.

Delila het met die Filistyne saamgewerk en die bron van Simson se krag gevind. Sy hare is gesny en hy het sy kragte verloor. Aan die einde het Simson saam met sy vyande gesterf. Ongehoorsaamheid is 'n sonde teen God. As ons aan God ongehoorsaam is, gee dit die vyand die reg om ons leed aan te doen.

Gebreekte verhouding met God

Psalm 91:15 Hy sal My aanroep, en Ek sal hom antwoord; Ek sal met hom in die moeilikheid wees; Ek sal hom verlos en eer.

Al is daar 'n geslagsvloek in die geslag waar jy vandaan kom, as daar 'n ononderbroke verhouding met God is, sal daar geen skade aan jou kom nie. As daar 'n gebroke verhouding met God is, is die vyand altyd naby om ons te slaan.

Toe koning Saul God in die steek gelaat het, kon hy nie sy verhouding met God herstel nie. Die gees van God het hom verlaat, die troon is van hom weggeneem en boonop het hy gesterf. 'N Gebroke verhouding met God kan lei tot 'n ontydige dood.

Gebedspunte:

  • Here Jesus, ek vergroot u vir u genade en beskerming oor my lewe tot dusver. Ek dank u vir u genade, ek dank u vir hoe ver u my gebly het, Here mag u Naam in die Naam van Jesus verhef word.
  • Here, ek kom teen elke plan van die vyand om my lewe onregverdig te neem, ek kom teen elke plan van die vyand om my uit te haal voordat ek my potensiaal bereik, ek vernietig sulke planne oor my lewe in die naam van Jesus.
  • Here, ek vernietig elke bose generasie vloek wat my gesin al lank teister. Elke duiwelse vloek wat lede van die gesin doodmaak as hulle ongeveer 'n sekere ouderdom is, vernietig ek sulke vloeke oor my lewe in die naam van Jesus.
  • Here, ek sluit in die verbond van die lang lewe wat U my beloof het deur die dood en die opstanding van Christus aan die kruis van Golgota, en ek bestraf elke dood in my lewe vandag in die naam van Jesus.
  • Here, die Skrif sê ek ken die gedagtes wat ek teenoor u het, dit is die gedagtes van goed en nie van kwaad om u 'n verwagte einde te gee nie. Here, ek bid dat geen skade in die Naam van Jesus my sal tref nie. Ek verklaar dat ek nie sal sterwe nie, maar dat ek sal lewe om die woord van die heer in die land van die lewendes te verkondig. Ek kom teen die bose dood in die naam van Jesus.
  • Elke demoniese altaar wat teen my opgestel is in die koninkryk van die duisternis, kom ek teen u deur die vuur van die heilige spook. Ek kanselleer elke vorm van samekoms teen my lewe, en bid dat God vandag verwarring onder hulle in die naam van Jesus sal werp.
  • O, mag van die dood, hoor die woord van die Here, ek vernietig jou oor my lewe in die naam van Jesus. Ek bestraf die mag van die hel oor my lewe, ek kanselleer die krag van die graf oor my lewe in die naam van Jesus.
  • Vader Here, ek bepaal deur die genade van die Allerhoogste, u raad alleen sal in my lewe bestaan. Ek bestraf elke demoniese uitspraak wat kwaad spreek oor my lewe en lot, ek kanselleer u vandag in die naam.
  • Here, ek sluit u belofte in wat gesê het dat u my met 'n lang lewe sal bevredig en dat u my salig sal wees. Ek verklaar dat die lang lewe vir my vasgestel is in die naam van Jesus.
  • Here Jesus, ek hou vas aan die kruis van Golgota waar daar 'n oorvloed bloed is. Ek bid dat u my op grond van die bloed wat aan die kruis van Golgota gestort is, sal verlos van die mag van die dood in die Naam van Jesus.

 


VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.