Gebedspunte om te sê voordat u vir 'n onderhoud gaan

0
15664

Vandag gaan ons oor gebedspunte om te sê voordat ons na die onderhoud gaan. Daar is honderdduisende gegradueerdes in Nigerië wat nie het nie werk. 'N Hele aantal werkadvertensies vlieg daagliks oor die internet, maar slegs 'n paar mense is in staat om 'n werk van die advertensies te kry. Daar is gegradueerdes wat hul telling verloor het op die aantal kere wat hulle hierdie gewilde sin gehoor het, U mag nou gaan, ons sal weer na u terugkeer.

Alhoewel dit belangrik is om voor die onderhoud hard te studeer en die nodige voorbereidings te tref, moet u nie die plek van gebed afskeep nie. Daar is 'n hele aantal poste wat u nie deur middel van kwalifikasies kan kry nie, behalwe vir grasie. Die genade van God is van so 'n aard dat die bestaande protokolle vanweë 'n lang tyd verbreek sal word. As u die konsep van genade verstaan, sal u dit liefhê en dit nooit weer as vanselfsprekend aanvaar nie.

As u vir 'n onderhoud wil gaan, is dit belangrik om te weet dat u nie die enigste persoon is wat die uitnodiging vir die werksonderhoud ontvang het nie. U gaan ook daarheen om 'n deskundige paneel te ontmoet wat u met vier oë sal bestudeer, sodat hulle u sterk- en swakpunte kan ken. In 'n situasie waar daar verskillende opsies is om uit te kies, kan u nie bekostig om minder te wees nie. U moet net die beste wees wat u op daardie tydstip kan wees. Intussen sê die skrif in die boek van Jesaja 45: 2 'Ek sal voor jou uit gaan en die krom plekke reguit maak; Ek sal die koperhekke stukkend breek en ysterstawe kap. Ongeag die aantal mense wat vir die onderhoud uitgeroep is, wanneer dit voor u gaan, is sukses seker.

Soveel jongmense het hul hele lewe lank niks anders as verwerping ervaar nie. Selfs op plekke waar dit blyk dat hul onderwyskwalifikasie ooreenstem met die vereistes wat nodig is vir die pos, voldoen hulle steeds aan teleurstelling. God is op die punt om u verhaal om te draai. Hy sal jou 'n oorwinning gee oor verwerping. Ek bepaal as 'n orakel van God, op elke plek wat u verwerp is, mag die hande van God u verhaal verander in die naam van Jesus. Voordat u vir daardie onderhoud gaan, gebruik die volgende Bybelvers en gebedspunte vir gebede en verwag wonderwerk soos nog nooit tevore nie.

Gebedspunte:

 

 • Here, ek dank u vir 'n nuwe dag. Dit is die dag wat die heer gemaak het, en ek sal my daaroor verheug en bly wees. Ek gee hierdie dag in u hande, heer, laat dit eindig met vreugde in die naam van Jesus.
 • Vader Here, sê die skrif Want uit genade is u gered deur die geloof. En dit is nie u eie toedoen nie; dit is die gawe van God. Here ek bid dat U my sal seën met die genadegawe in die naam van Jesus.
 • Vader Here, net soos Ester guns in die oë van die koning gesien het, bid ek dat u my genade sal laat vind in die oë van die ondervraagde in die naam van Jesus. Ek bid dat u gees voor my uit sal gaan en al die berge wat teen my wil opstaan, sal gelykmaak tydens die onderhoud in die naam van Jesus.
 • Die Skrif sê dat as iemand wysheid kortkom, moet hy van God vra wat vryelik sonder gebrek gee. Here, ek bid dat u my sal seën met die wysheid om in die naam van Jesus korrek te antwoord. Ek bid dat u my tong met ywer en genade sal bewaar om my met deeglikheid en bekoring in die naam van Jesus uit te druk.
 • Here, ongeag my opleidingskwalifikasie, ek bid dat u genade vandag vir my in die naam van Jesus sal spreek. Terwyl ek my mond oopmaak om woorde uit te spreek in antwoord op die vrae wat my gevra word, bid ek dat u die woorde van my mond met seën in die naam van Jesus sal seën.
 • Here God, want dit is in die boek Psalm 5:12 geskryf Want U, HERE, sal die regverdiges seën; Met guns sal U hom omring soos met 'n skild. Here ek bid dat U my met guns sal seën in die naam van Jesus. Ek bid dat u guns in my lewe prominent sal wees as ek in die naam van Jesus na die onderhoud tree.
 • Here, ek bid dat onder almal wat vandag vir die onderhoud sal kom, ek sal bid dat u genade my in die naam van Jesus sal uitsonder. Ek bid vir die genade wat my 'n maan onder sterre sal maak, en bid dat u my moet toerus met die genade in die naam van Jesus.
 • Here, ek kom teen elke vorm van foute in my antwoord vandag. Ek bestraf die gees van foute in die naam van Jesus. Ek kom teen elke demoon van verwerping vandag in die naam van Jesus te staan. Die Skrif sê die see het dit gesien en gevlug, die Jordaan het teruggetrek, die jong berge, die klein heuwels soos lammers. Ek bid dat die probleem in my Naam van Jesus sal wegvlug.
 • Ek bid dat die genade wat my waardig sal ag om in die naam van Jesus op die lys te wees, onder mense wat vir die werk gevra sal word.
 • Want dit is in die boek Spreuke 16: 7 geskryf As die HERE die weë behaag, laat Hy selfs sy vyande met hom vrede hê. Here, ek bid dat U my in die Naam van Jesus sal behaag. Ek bid vir goddelike guns in die oë van die onderhoudvoerders in die naam van.
 • Want daar is geskrywe: die hart van die mens en die koning is in die hande van die heer, en Hy rig dit soos die gloed van waters. Ek bid dat u die hart van die onderhoudvoerders sal aanraak in die naam van Jesus. Ek bid vir 'n goddelike aantrekkingskrag van hulle harte teenoor my in die naam van Jesus.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU


KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.