Gebedspunte teen die Goliat in my lewe

0
10388

Vandag gaan ons in my lewe met gebedspunte teen die Goliat te doen kry. Ons het 'n paar tekens en belangrike gevolge van 'n Goliat in die lewe van 'n gelowige. As u enige van hierdie tekens sien, is dit 'n perfekte bewys dat u lewe deur 'n Goliat gepynig word.

Gebedspunte:

 • Here Jesus, ek bedank u vir 'n splinternuwe dag. Ek bedank u vir die genade wat my waardig ag om vandag te getuig. Ek maak u groot, want u genade is vir ewig oor my lewe. Ek dank u, omdat u my skild en sak was, vergroot ek u omdat u die Almagtige is, mag u naam in die Naam van Jesus hoog verhewe word.
 • Here, ek kom vandag na u toe om te bid teen elke vorm van Goliat wat my lewe kwel, ek bid dat U hulle vandag in die Naam van Jesus sal laat val. 
 • Elke Goliat van moedeloosheid in my lewe, bestraf ek u vandag deur die krag in die naam van Jesus.
 • Elke Goliat van afleiding, kom ek teen u deur die krag in die naam van Jesus.
 • Here, op alle maniere wat my sonde die Goliat in my lewe gegee het, Here, ek bid dat U my sal vergewe in die naam van Jesus. Ek bid dat u kosbare bloed my sonde sal afvee en my in die naam van Jesus skoon sal was.
 • Here, elke voorvaderlike Goliat wat my lewe kwel, ek bid dat die vuur van die Almagtige God oor u sal kom in die Naam van Jesus.
 • Elke Goliat wat deur die verbond toegang tot my lewe verkry het, bid dat die vuur van God die Almagtige sulke verbonde in die naam van Jesus sal vernietig.
 • Here, elke Goliat wat die manifestasie van u seëninge in my lewe belemmer, bid dat hulle vernietig word in die naam van Jesus.
 • Here, elke Goliat wat my afbring elke keer as ek probeer om op te staan, bid dat die donder van die heer hulle in die naam van Jesus vernietig.
 • Die Skrif sê: die Egiptenare wat u vandag sien, sal hulle nie meer sien nie. Ek bepaal dat die engele van vernietiging elke demoniese Goliat in my lewe vandag in die naam van Jesus sal besoek.
 • Elke Goliat wat tussen my en my verhoorde gebed staan ​​en my antwoorde verhinder om na my toe te kom, beveel ek dat die donderweer van die heer u vandag in die naam van Jesus vernietig.
 • Elke Goliat van mislukking in my lewe, waarop wag u? Sterf vandag deur die vuur in die naam van Jesus.
 • Van vandag af bid ek dat ek nie meer in die naam van Jesus sal misluk nie.
 • Here, elke Goliat uit die huis van my vader wat gestuur is om my lewe te monitor vir vernietiging, besluit ek dat die engel van vernietiging sulke Goliat in die naam van Jesus moet besoek.
 • Elke Goliat uit die huis van my moeder wat gestuur is om my vordering in die lewe te belemmer, bepaal ek deur die gesag van die hemel, sterf vandag in die naam van Jesus.
 • Here, elke Goliat van siekte in my lewe, vernietig ek u vandag in die naam van Jesus. Want daar is geskrywe, maar Hy is gewond weens ons oortredinge, en Hy is verbrysel weens ons ongeregtighede; Die straf vir ons vrede was op Hom, en deur sy wonde is ons genees. Ek beveel die genesing van God in my lewe in die naam van Jesus.
 • Elke Goliat wat my genesings vertraag om na vore te kom, beveel ek dat u vandag in die naam van Jesus tot die dood moet val.
 • Here, elke Goliat wat my nie sal laat gaan nie, elke Goliat wat beloof het om my lewe te pynig, net soos die draak voor die verbondsark val, verklaar ek u dood vandag voor my in die naam van Jesus.
 • Here, ek bid dat u my sal toerus met krag en dapperheid van die tipe wat u vir Dawid gegee het, sodat ek hierdie Goliat kan konfronteer wat my nie sal laat rus nie. U sterk man of vrou wat beloof het dat ek nie vrede sal ken voordat u dood is nie, ek spreek u dood tot die werklikheid in die naam van Jesus.
 • Elke Goliat wat my lewe met vrees toedien, bepaal ek my vryheid vandag in die naam van Jesus. Want daar is geskrywe, want ons het nie die gees van vrees gekry nie, maar van sterk verstand en liefde; ek is nie bang vir u in die Naam van Jesus nie.
 • Here, op plekke waar ek hulp nodig het, bid ek dat u helper na my toe sal stuur in die naam van Jesus. Net soos u Dawid na die kinders van Isreal gestuur het en hulle bevry het van die onderdrukking van Goliat, bid ek dat u 'n helper na my toe sal stuur in die naam van Jesus.
 • Here, ek bid dat u elke Goliat in my naam nutteloos sal maak in die naam van Jesus. Ek bid dat hulle hul mag oor my lewe in die naam van Jesus sal verloor.
 • In alle opsigte dat ek 'n slaaf van 'n reus geword het, spreek ek my vryheid in die naam van Jesus uit. Want daar is geskrywe: hy wat die seun vrygemaak het, is inderdaad vry. Ek sluit in die verbond van my vryheid deur die bloed van Christus Jesus, ek besluit deur die gesag van die hemel; ek sal u nie meer in die naam van Jesus slaaf maak nie.
 • Here, elke Goliat wat die oorsaak van my probleem was, ek bid dat u roede van woede vandag oor hulle sal kom in die Naam van Jesus.
 • Ek bid dat die leër van die hemel oorlog voer teen elke Goliat in my lewe. Ek bid vir hulle totale vernietiging in die naam van Jesus.
 • Here, elke hardnekkige Goliat in my lewe wat beloof het om nie terug te keer voordat hulle my sien val nie, bid dat U hulle in die Naam van Jesus sal skande maak. Ek bid vir verwarring in die kamp van die Goliat wat my lewe in die naam van Jesus kwel.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

 


KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikel5 Belangrike gevolge van Goliat in die lewe van 'n gelowige
Volgende artikelBevrydingsgebed van bednatmaak
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.