10 Bybelverse wat u moet weet as u om genade bid

0
12640

Vandag gaan ons oor 10 Bybelverse wat u moet ken wanneer u om genade bid. Genade in sy natuurlike vorm is 'n kombinasie van onverdiende guns, genade en seën. Die genade van die heer kan alles doen en enige moeilike situasie oplos. Christus het ontferming ontroer en hy het siekes genees en dooies opgewek. Die barmhartigheid van God oor die kinders van Isreal het hulle tot God se volk gemaak, ondanks hulle opstandige daad teen God, was die genade van God nog steeds vir hulle voldoende.

Die genade van God is wat ons nodig het. Wanneer God ons wys genade, word ons outomaties bevoordeel; seën sal ons sonder spanning opspoor; as ons een roep, sal duisend na ons toe kom. Die boek van Romeine 9:15 Want Hy sê vir Moses: "Ek sal barmhartig wees oor wie ek barmhartig sal wees, en ek sal barmhartig wees oor wie ek my ontferm." Dit beteken dat nie almal die genade van God sou geniet nie.

Ek besluit as 'n orakel van God, onder die mense wat waardig sal wees om God se onverdiende genade te geniet, bid ek dat u waardig geag sal word in die naam van Jesus. Gebruik die volgende Bybelverse as u om genade bid:


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Psalm 25: 6-7

Onthou, Here, u tere barmhartighede en u goedertierenhede, want dit is van ouds af. Onthou nie die sondes van my jeug of my oortredinge nie; Onthou my, volgens U genade, ter wille van u goedheid, Here.

As u vergifnis en genade wil hê vir 'n verskriklike sonde wat u begaan het, is hier 'n Bybelvers om tot God te bid. Die genade van die heer is uit die oue en God sal deur genade die sonde van 'n man vergeet en hom of haar seën. Bid tot God om genade deur hierdie Bybelvers te gebruik.

 

Psalm 145: 8-9

Die Here is genadig en vol deernis, lankmoedig en groot in barmhartigheid. Die Here is goed vir almal, en sy barmhartigheid is oor al sy werke. ”

God is genadig, vol deernis en lankmoedig. Dit is duidelik in die verhaal van die Isrealiete vertoon. Ten spyte van hoeveel God vir hulle gedoen het toe hulle in Egipte was, in die wildernis en voor die see, het hulle God steeds verloën, maar kies vir hulle 'n gesnede beeld. Maar die heer is genadig en traag, hy het hulle nog steeds na die beloofde land gelei.

Dit bevestig die feit dat daar niemand is wat die genade van God kan verdien nie.

John 3: 16

Want so lief was God vir die wêreld dat Hy sy eniggebore Seun gegee het, sodat elkeen wat in Hom glo, nie verlore mag gaan nie, maar die ewige lewe kan hê. ”

Wie het jou vertel, is nie in die plan van God nie. U was een van die redes waarom Christus na die aarde gekom het om te sterf vir die sondes van mense. Die Skrif sê dat God die wêreld so liefgehad het. God het jou lief en daarom het Hy sy seun gestuur om aan die kruis te sterf sodat jy gered kan word. Dit is deur die genade van God dat Christus na die wêreld gekom het.

Nou kan u om genade roep deur die naam van Jesus.

Ef 2: 4 5-

Maar God, wat ryk is in barmhartigheid, het ons vanweë sy groot liefde waarmee Hy ons liefgehad het, selfs toe ons dood was, ons saam met Christus lewend gemaak (uit genade is julle gered) ... "

God is ryk aan barmhartigheid. As u om genade bid, gebruik hierdie teksvers vir gebede. Hy het ons eerste liefgehad, daarom is Sy genade altyd seker oor ons. Selfs toe ons sondaars was, het Christus vir ons gesterf. Dit is barmhartigheid net sodat ons nie in die graf van sonde vergaan nie.

Deuteronomium 4: 31

Die HERE jou God is 'n barmhartige God. Hy sal jou nie in die steek laat nie, jou nie vernietig of die belofte aan jou voorouers vergeet wat hy gesweer het dat hy sou hou nie.

Voel jy dat jy verlaat is. Hier is 'n Bybelvers om die genade van God aan te trek. Die Skrif sê God is barmhartig en Hy sal jou nie in die steek laat nie, en ook nie die belofte wat Hy aan die vaders gemaak het, vergeet nie. God het Abraham belowe, die verbond wat vir Isak, daarna Jakob, was, voordat dit 'n belangrike plek in die lewens van die Isrealiete geword het.

Hebreërs 4: 14-16

Aangesien ons dan 'n groot Hoëpriester het wat deur die hemele gegaan het, Jesus, die Seun van God, laat ons ons belydenis vashou. Want ons het nie 'n Hoëpriester wat nie met ons swakhede medelye kan hê nie, maar in alle opsigte versoek is soos ons is, maar sonder sonde. Laat ons dan met vrymoedigheid na die troon van genade kom, sodat ons barmhartigheid kan verkry en genade kan vind om te help in die nood. "

God is genadig. U hoef nie rein of regverdig te wees voordat u met God kan kommunikeer nie; Christus het daardie grens gebreek. Ons het nie 'n Hoëpriester wat nie simpatie kan hê met ons sonde nie. Ons kan liggaam na die troon gaan met die versekering dat ons genade sal bewys. Smeek God om genade met hierdie vers.

Titus 3: 4-6

Maar toe die vriendelikheid van God ons Verlosser en sy liefde vir die mensheid verskyn, red Hy ons, nie op grond van dade wat ons in geregtigheid gedoen het nie, maar volgens sy barmhartigheid, deur die was van wedergeboorte en vernuwing deur die Heilige Gees, wat Hy ryklik oor ons uitgestort het deur Jesus Christus, ons Verlosser.

Ons word nie gered deur die omvang van ons goeie dade deur die genade van die Allerhoogste nie. Hy was die sonde van 'n hele geslag weg en maak ons ​​weer gesond. Ons verstand word vernuwe deur die krag van die heilige gees. Dit alles gebeur nie deur die omvang van ons goeie dade nie, maar deur die genade van God.

1 Timothy 1: 16

Maar juis daarom is aan my barmhartigheid bewys, sodat Christus Jesus in my, die ergste sondaars, sy ontsaglike geduld kan toon as 'n voorbeeld vir diegene wat in hom sou glo en die ewige lewe sou ontvang.

Jesus is genadig. Hy het in die wêreld gekom deur die genade van die vader en Hy self is nog steeds barmhartig. As Jesus met deernis beweeg word, moet groot dade gebeur.

Psalm 103: 10-12 

Hy behandel ons nie soos ons sondes verdien nie en vergeld ons nie volgens ons ongeregtighede nie. Want so hoog soos die hemel bo die aarde is, so groot is sy liefde vir die wat Hom vrees; sover die ooste van die weste af is, so ver het hy ons oortredinge van ons verwyder.

God dink of tree nie op soos 'n man nie. Die Skrif sê, aangesien die hemel ver van die aarde af is, so groot is sy liefde vir diegene wat Hom vrees. God is lief vir ons, daarom bewys Hy deernis en barmhartigheid wanneer ons dit nodig het. As u die genade van God soek, gebruik hierdie gedeelte van die Skrif om te bid.

Lamentations 3: 22

Die getroue liefde van die HERE eindig nooit! Sy genade hou nooit op nie.

Dit is die Skrif wat ons vertel in watter mate die liefde en barmhartigheid van God vir die mensdom is. God is getrou. Mans mag roem op hul geld, hulle kan roem op hul rykdom, maar slegs God kan roem op sy geregtigheid. Sy liefde ken geen perke nie, so ook sy barmhartigheid duur van geslag tot geslag.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.