Kragtige gebedspunte om dooie lot te laat herleef

1
12334

 

Vandag sal ons stilstaan ​​by kragtige gebedspunte om die dooie lot te laat herleef. Gebed wys daarop dat die dodebestemming herleef, is ongetwyfeld een van die belangrikste gebede wat almal moet bid. Soveel lotgevalle is verander op die altaar van sonde en seksuele immoraliteite. Seksuele immoraliteit bly die gewildste manier waarop die vyand die lot van mense verminder. Baie mense het hul lot aan 'n vreemde man en vrou op die bed van onsedelikheid verloor.

Daar is ook mense wie se lot deur die sonde verslaan is. Soveel mense het hul lot verloor weens voorvaderlike vloeke en 'n bose verbond wat hul gesinne oorheers. Ongeag hoe die vyand jou lot manipuleer, die goeie nuus is dat God kragtig en barmhartig genoeg is om daardie lot te herstel. God is die skepper van die mens. Dit was Hy wat jou gemaak het en jou die lot gegee het. Hy is dus kragtig om die lot uit die kloue van die dood te laat herleef.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

God het die profeet Esegiël gevra, seun, kan hierdie been weer lewe? ESEGIËL 37: 3-10 En Hy sê vir my: Mensekind, kan hierdie bene lewe?
Daarom het ek geantwoord: "Here, U weet dit." Weer het Hy vir my gesê: “Profeteer vir hierdie bene en sê vir hulle: O droë bene, hoor die woord van die Here! So sê die Here God tot hierdie bene: “Ek sal asem in julle laat binnedring, en julle sal lewe. Ek sal senings op jou sit en vlees oor jou bring, jou met vel bedek en asem in jou blaas, en jy sal lewe. Dan sal jy weet dat Ek die Here is. ” '”So het ek geprofeteer soos ek beveel is; en terwyl ek geprofeteer het, was daar 'n geraas en skielik 'n gerammel; en die bene kom bymekaar, been tot been. Terwyl ek kyk, kom die senings en die vlees daarop, en die vel bedek dit; maar daar was geen asem in hulle nie. Hy het ook vir my gesê: Profeteer vir die asem, profeteer, mensekind, en sê vir die asem: So spreek die Here HERE: Kom uit die vier winde, o asem, en asem op hierdie gesneuwelde, sodat hulle kan leef." '”So het ek geprofeteer soos Hy my beveel het, en asem het in hulle gekom, en hulle het gelewe en op hulle voete gestaan, 'n uiters groot leër.

Ons God is die God van alle moontlikhede. As Hy droë bene kan laat herleef, kan daardie dooie of siek lot herleef. As dit by herstel kom, kan ons die Here daarvoor vertrou. Die Here belowe in die boek van Joël 2: 25-26-En Ek sal vir julle die jare teruggee wat die sprinkaan geëet het, die kankerwurm en die ruspe en die palmerwurm, my groot leër wat ek onder julle gestuur het. Terwyl ons vandag bid, besluit ek deur die gesag van die hemel; elke dooie lot word herleef in die naam van Jesus. Deur die krag wat Christus uit die dood opgewek het, besluit ek om elke vermorste jaar in die naam van Jesus te herstel.

Gebedspunte:

 • Elke demoniese mag wat my lot gesteel het, gee dit vandag terug in die naam van Jesus. Want dit is geskrywe, ons is gesag gegee. In die naam van Jesus moet elke knie buig, en elke tong moet erken dat hy God is. Al julle lotbestuurders hoor die woord van die Here, gee my lot terug in die naam van Jesus.
 • Here, elke lot wat die demoniese magte in my geslagslyn afgesit het. Elke lot wat die magte in my vader en moederhuis gemanipuleer het, maak vandag my lot in die naam van Jesus vry.
 • Here, op elke manier waarop my lot gemanipuleer is, besluit ek om totale herstel in die naam van Jesus. Want daar is geskrywe: Ek sal die jare wat die sprinkaan geëet het, herstel. Ek besluit dat elke jaar wat vermors is, in die naam van Jesus herstel word.
 • Vader Heer, elke demoniese juk wat op my lot geplaas is en dit weeg deur te skyn, sou so 'n juk vandag in die naam van Jesus moet breek. Ek vernietig so 'n juk met die krag in die naam van Jesus. Want deur die salwing is geskryf dat elke juk vernietig sal word. Elke bose juk wat deur die noodlot belemmer is, word in die naam van Jesus vernietig.
 • Here, elkeen bose verbond As ek my lot beïnvloed, breek ek vandag van u los in die naam van Jesus. Here, elke generasie vloek wat die lot van almal in my geslag beïnvloed, vernietig ek so 'n vloek in die naam van Jesus.
 • Here, ek bid vir die herstel van elke goeie ding wat ek in die naam van Jesus verloor het. Toe die Here die ballingskap van Sion herstel, was ons soos hulle wat droom. Here, my verlore heerlikheid word herstel in die naam van Jesus.
 • Vader, ek bid dat elke noodlot weens die seksuele immoraliteit met die pyl van die dood geskiet is. Ek bid dat u my vandag in die naam van Jesus sal vergewe. Ek besluit dat my lot vandag lewe in die naam van Jesus.
 • Ek kom teen elke bose uitspraak wat in die naam van Jesus teen my lot gesê is. Ek breek elke bose tong wat die dood spuug teen my lot in die naam van Jesus. Die Skrif sê wie praat, en dit gebeur as God nie gespreek het nie? Ek swyg elke bose stem teen my lot in die naam van Jesus.
 • Here, elke bose glanstransaksie, elke bose transaksie van die noodlot, Here, ek besluit vandag om herstel in die naam van Jesus. U is die God van moontlikhede, en u kan niks doen nie. Here, ek bid dat waar my lot ook al geraak is, ek bid vir 'n totale herstel in die naam van Jesus.
 • Here, elke vreemde man of vrou wat my lot gesteel het, ek besluit dat dit teruggestuur word in die naam van Jesus. Ek praat met die lug, wind en water, in die naam van Jesus spoeg my lot uit wat in die naam van Jesus in u verborge was.
 • Ek bid vir 'n goddelike verband tussen my lot helper en my in die naam van Jesus.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelGebed wys teen blindheid van die hart
Volgende artikelGebed wys teen finansiële onrus
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

1 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.