Gebedspunte om 'n verlore kind huis toe te bring

0
11515

Vandag gaan ons te doen met gebedspunte om 'n verlore kind huis toe te bring.

Die probleme van die lewe kom in verskillende skakerings en vorms voor. Die pyn en spanning om 'n kind te soek, is onverklaarbaar. As u ooit 'n verlore kind moes gaan soek, sal u verstaan ​​hoe pateties die situasie is. God is magtig en barmhartig. As sulke dinge gebeur, moet ons nie net ons hande vou nie. Ons moet ook in gebede na God toe gaan.

Onthou in die Skrif die verhaal van die verlore byl waarin profeet Elisa en sy rentmeesters betrokke was. Die boek 2 Konings het verduidelik hoe die byl in die water geval het, en die profeet van die Here, deur die krag van God, die byl uit die water gehaal het. As God kragtig genoeg is om 'n verlore byl uit die water te haal, is Hy kragtig genoeg om u verlore kind huis toe te bring. Die verhaal van die verlore byl toon aansienlik die krag van God.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Ek sal 'n paar gebedspunte aanbied om 'n verlore kind huis toe te bring. Of die kind ontvoer is of dat hulle van die huis af weggeloop het, die hande van God wat wondere verrig, kan hulle veilig huis toe bring. Ek besluit deur die gesag van die hemel; u kind sal veilig huis toe kom in die naam van Jesus.

Gebedspunte:

 • Here Jesus, ek is stukkend weens die skeiding van my kind. Ek roep tot U, Here Jesus, beskerm asseblief my kind waar hulle ook al is. Ek vra dat u hom omring met 'n vuurkolom sodat daar geen skade aan hom sal kom of naby hom sal kom nie. Ek bid vir verwarring in die kamp van sy ontvoerders. Ek vra dat u verwarring sal skep wat sal lei tot die vryheid van my kind in die naam van Jesus.
 • Here God, net soos u u engel gestuur het om apostel Petrus te gaan aflewer in die gevangenis waar hy gebêre is, bid ek dat u u engel sal stuur na waar my kind ook al geneem word, en u deur u magtige krag in die naam van Jesus sy vrylating veroorsaak .
 • Here, hierdie kind is 'n kosbare geskenk wat U aan my gegee het. Hulle verdwyning veroorsaak 'n ewige smart in my hart, veral as ek kinders van hul ouderdom sien. Here, ek bid dit waar ook al myne kind moontlik onder die hemel is, sal u hulle beskerm. Gee hom die moed om nie bang te wees in die naam van Jesus nie.
 • Here, aangesien die veiligheidsagente met hul ondersoek sal begin en na my kind gaan soek, bid ek dat u hulle in die naam van Jesus sal help. Ek vra dat u gees hulle op die regte manier of pad sal lei in die naam van Jesus.
 • Here, ek bid net soos u 'n vuurkolom gebruik het om die kinders van Isreal in die nag te lei. Ek bid dat u vuurkolom saam met my kind sal gaan en hom veilig en ongewapen huis toe sal bring in die naam van Jesus. Want daar is geskrywe: Want Hy sal sy engele aangaande julle beveel Om u in al u weë te bewaak, bid ek dat u u engele sal beveel aangaande my kind, en dat u hom in die naam van Jesus tuis sal bewaak.
 • Vader, die Skrif sê dat die hart van die mens en die konings in die hande van die Here is, en Hy lei dit soos die vloei van waters. Here, ek bid dat u die hart van die ontvoerders van my kind in die naam van Jesus sal aanraak. Ek bid dat hulle van hart verander in die naam van Jesus.
 • Die Skrif sê: Is nie alle engele bedienende geeste gestuur om diegene te dien wat die saligheid sal beërwe nie? Here, my kind, is 'n erfgenaam van redding. Ek bid dat u engele hierdie oomblik sal uitgaan en hom sal dien waar hy ook al in die naam van Jesus kan wees. Lei hom op pad terug huis toe in die naam van Jesus.
 • Want daar is 'n oog wat nie slaap nie en ook nie sluimer as die nag kom nie; daar is 'n hand wat nie swakheid toon as hulp ontbreek nie, Here, ek bid dat u oë wat die vier hoeke van die aarde sien, na my kind en u sal soek krag sal hom huis toe bring in die naam van Jesus.
 • Here, as dit is dat my kind nie ontvoer is nie, maar meer sy pad huis toe kon vind. Here, ek bid dat u leidende engele hom in die naam van Jesus sal beheer. Ek vra dat u deur u genade 'n barmhartige Samaritaan in die naam van Jesus na sy pad sal lei.
 • Die Skrif sê dat die oë van die Here altyd op die regverdiges is, en sy ore altyd op hulle gebede let. Here, ek bid dat u in die naam van Jesus na my kind sal kyk. Ek bid dat jy sal beskerm hom fisies, geestelik en geestelik in die naam van Jesus.
 • Vader, ek bid dat u deernis sal betoon aan u dienaar en dat u sy kinders sal red. Ek vra dat u deur u eindelose barmhartigheid my kind veilig huis toe sal lei in die naam van Jesus. Ek bid dat u hom die nodige krag sal gee om huis toe te gaan in die naam van Jesus.
 • Want daar is geskrywe: Ek sal voor jou uit gaan en die krom plekke reguit maak; Ek sal die koperhekke in stukke breek en die stawe van yster sny. Ek bid dat u teenwoordigheid voor my kind sal gaan in die naam van Jesus. Elke krom plek word vir hom reggemaak. Elke rowwe pad word glad gemaak in die naam van Jesus. Elke hindernis wat hom sal keer om veilig terug te keer huis toe, word in die naam van Jesus weggeneem.
 • Here Jesus, ek vertrou u, ek glo in u, laat my nie beskaamd staan ​​nie. U het beloof om ons nie meer te versoek as wat ons geloof kan verdra nie, Here, ek bid dat u sal opstaan ​​en dit sal doen wat net u in die naam van Jesus kan doen.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelGebed wys teen finansiële onrus
Volgende artikel10 Gebedspunte teen onrus in die huwelik
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.