5 gebedspunte vir 'n owerspelige man

0
1650

Vandag gaan ons oor gebedspunte vir 'n owerspelige man. Owerspel is 'n groot sonde voor God. Die Bybel wat in die boek Exodus 20:14 opgeteken is, mag nie egbreek nie. Dit was een van die gebooie wat God aan Moses gegee het. God het Moses feitlik opdrag gegee om die mense te vertel van egbreuk hou. Daar is altyd 'n straf vir mense wat aan owerspel toegegee het.

Seksuele onsedelikheid is een van die ernstigste sondes voor God. Die boek Hebreërs 13:14 Laat die huwelik onder almal in ere gehou word en laat die huweliksbed onbesmet wees, want God sal die seksueel immorele en owerspelige oordeel. God sal die seksueel immorele en owerspelige oordeel. Kom ons neem die lewe van koning Dawid in ag. Die groot koning van Isreal het probleme ondervind toe hy by die vrou van sy dienskneg gelê het, en 'n nageslag is opgedra uit die owerspelige daad. David het nie net daarby gestop nie. Hy gaan voort om 'n plot te maak wat Uriah sal uithaal om Batseba vir homself te hê.

Hy het egter nie geweet dat God die kwaad ophou nie, en Hy het 'n manier om die bose daad van mense te straf. Batseba het geboorte gegee, en die kind is dood. Die bose saad is weggeneem. Dit verduidelik feitlik vir ons dat niks goeds uit egbreuk sal kom nie.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

3 redes moet vir u owerspelige man bid

U hoef nie aan te hou veg teen u owerspelige man nie. Om hom te bestry of aan min persone te rapporteer, maak nie saak van daardie daad nie. En as daar nie omgesien word nie, is hy reeds op pad na die verdoemenis. Dit is uiters belangrik om vir u man te bid om die volgende redes:

Julle twee is een

Genesis 2:24: "Daarom sal 'n man sy vader en sy moeder verlaat en sy vrou vashou, en hulle sal een vlees word."

Alhoewel dit u man is wat hom aan hierdie verraderlike daad toedoen, moet die gevolge van sy dade hom nie alleen dra nie. Daar is 'n bonatuurlike soort verbond wat krag verkry wanneer 'n man en vrou trou. Dit is die verbond van eenheid, die verbond van samehorigheid. Wat ook al met hom gebeur, het 'n direkte of indirekte invloed op u, en dit sal nie daarmee eindig nie; dit sal die kinders aansienlik beïnvloed.

Omdat jy hom liefhet

Romeine 13: 8: Wees niemand iets verskuldig nie, behalwe om mekaar lief te hê, want die een wat die ander liefhet, het die wet vervul.

'N Ander rede waarom u vir u owerspelige man moet bid, is dat u hom liefhet. Ongeag die put waarin die duiwel hom gegooi het, hy is steeds jou man, en julle twee is saam. Liefde vervang oordeel. Dit lei altyd bo toorn of wraak.

Die dag toe u aanvaar dat hy sy vrou sou wees, het u aanvaar dat hy sy voorbidder sou wees. Daar word nie van u verwag om hom prys te gee nie. Bid vir hom omdat jy hom liefhet.

Die gevolg sal u kinders beïnvloed

Seksuele immoraliteit is een van die vinnigste huisbrekers. As die huis stukkend is, raak dit die kinders. As u toelaat dat die duiwel u huis vernietig, sal u kinders swaarkry onder 'n gebroke gesin. U moet u gesin uit die duiwel se hande terugneem. Dit is u plig om nie toe te laat dat die vyand u huis breek nie; anders sal u kinders daaronder ly.

Vir hierdie doel bied ons gebedspunte aan vir 'n owerspelige eggenoot. Die Here sal u man huis toe bring, en hy sal vry wees van seksuele sonde.

Gebedspunte:

  • Here, ek weet dat my man geheime aangeleenthede met ander vroue gehad het, en dit het 'n gebroke hart vir my veroorsaak. Genadige God, ek vra u om my gebroke hart te herstel en my die genade te gee om nie op te gee nie. Ek weier om toe te laat dat die duiwel sy siel wen. Ek bid dat u hom die gevolge van sy optrede openbaar sal maak. Ek bid dat u heilige gees wat die sterflike liggaam lewend maak, hom die krag sal gee om die versoekings van egbreuk in die naam van Jesus te oorkom.
  • Vader van barmhartigheid, u woord sê dat 'n vrou 'n goeie ding vind en guns van God verkry. Ek bid dat u krag my man sal huis toe bring. Ek vra dat die krag van u testament hom huis toe sal dryf, sodat hy guns by u kan verkry. Die gees van God, ek vra dat u die salige verbond wat tussen my man en my bestaan ​​het, opnuut weer op die dag dat ons as een saamgevoeg is, sal laat herleef. Ek vra dat u hom sal help om sy geloftes in die naam van Jesus na te kom.
  • Here, namate u ons saamgevoeg het om een ​​liggaam te word, bid ek 'n gebed gebaseer op die verbond. Ek vra dat u nie sal toelaat dat my man rus nie, slaap uit sy oë en sy immorele lewensmaat wegneem. Laat hom nie gemoedsrus hê totdat hy verander en hy terugkeer huis toe nie. Ek besluit dat daar 'n groot rusteloosheid oor hom sal kom. Laat hom nie gemoedsrus hê totdat hy tot sy sinne terugkeer en terugkeer na sy beter helfte nie. Dit vra ek in die naam van Jesus.
  • Vader, ek bid vir goddelike ingryping in hierdie saak wat die vrede van my huwelik benadeel. Die Skrif sê wat die Here saamgevoeg het; laat niemand skei nie. Ek weier om te buig vir die pyn en hartseer wat deur 'n ontroue man veroorsaak word. Ek vra dat u in hierdie saak sal ingryp en my lysman huis toe bring. Ek vra die genade om hom te vergewe wanneer hy terugkom.
  • Here, ek kom teen elke demoon wat teen ons samesyn as man en vrou is. Ek bestraf vandag die mag van die vyand oor hierdie eenheid in die naam van Jesus. Ek beveel my man vryheid uit die mag van seksuele onsedelikheid oor hom. Ek vra dat hy deur die gesag van die hemel vandag vry is in die naam van Jesus.

 


VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.