20 Gebedspunte teen die bose skoonfamilie

0
16380

Vandag gaan ons te doen met gebedspunte teen die bose skoonfamilie. Dit is 'n groot uitdaging vir soveel getroude mense. Daar is geen twyfel dat sommige skoonfamilie met boosheid gevul is nie, dit is agente van duisternis. Hulle sal die lewe van die man van en die vrou teleurstel. U sal geweldige uitdagings ervaar, beide fisies en geestelik.

My jare in die bediening het my soveel dinge laat beleef, veral oor bose skoonfamilie. Dit kan onvrugbaarheid, misverstand tussen vennote veroorsaak om die huwelik te vernietig. Hulle aanval is gewoonlik op die huwelik; hulle wil nie hê dat die vakbond moet staan ​​nie, sodat hulle die twee mense wat by die vakbond betrokke is, swaarkry. Maar ek bring vandag vir julle 'n goeie nuus, God het belowe om mense te bevry van die mag van bose skoonfamilie wat hul vakbond leed aandoen.

Huwelik is 'n instelling van die Here, daarom sê die Skrif wat God saamgevoeg het, laat niemand skei nie. Ek besluit deur die gesag van die hemel dat elke bose man of vrou wat u as skoonouer het, vandag die naam van Jesus vernietig word. Ek besluit in die naam van Jesus, hulle magte word vandag onmoontlik; die pyl wat hulle in u huwelik gestuur het, sal in die naam van Jesus sewevoudig na hulle terugkeer.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Gebedspunte:

 • Here, ek verheerlik U vir u goedheid en barmhartigheid oor my lewe. Ek dank u vir u genade en guns om 'n eie gesin te hê; ek sê dat u naam baie hoog kan wees in die naam van Jesus.
 • Here, ek bid dat u elke sterkman of vrou sal stilmaak onder my skoonfamilie wat belowe het om hierdie huwelik met pyniging en pyn in die naam van Jesus te bring.
 • Here, ek stel 'n standaard teen elke manipulerende skoonmoeder wat as vriend verskyn, maar boos is in die donker. Ek besluit dat hulle vernietig word in die naam van Jesus.
 • Vader, ek verklaar dat almal wat my sonder rede haat onder my skoonfamilie, heer, vandag goddelike skande in die naam van Jesus oor hulle laat kom.
 • Here, elke skoonfamilie wat my in die huis van my man aantas, laat hulle vandag goddelike skande kry in die naam van Jesus.
 • Here, staan ​​op en laat u vyande verstrooi word, laat diegene wat na my ondergang sorteer vandag in die naam van Jesus beskaamd staan.
 • Vader Heer, elke bose pyl wat deur bose skoonfamilies teen my geskiet is, gaan in sewe voue terug in die naam van Jesus.
 • Here, ek bid dat u raad alleen oor my familie in die naam van Jesus sal bly. Want daar is geskrywe, wie praat en dit gebeur as God dit nie beveel het nie. Vir hierdie doel verbrand ek elke bose tong wat vandag kwaad spreek teen hierdie eenheid in die naam van Jesus.
 • Here, ek bid dat die wraak van die heer sal opstaan ​​teen elke bose skoonouer wat niks anders as my dood wil hê nie, in die magtige naam van Jesus.
 • Here, ek vra dat die engel van die heer vuurpilare rondom hierdie huwelik en elke siel wat daarby betrokke is, sal berg. Ek bid dat die beskerming van die heer op my en my huis in die naam van Jesus sal wees.
 • Want daar is geskrywe: Hy wat in die geheime plek van die Allerhoogste woon, sal in die skaduwee van die Almagtige bly. Ek plaas myself en my gesin onder die geheime plek van die Allerhoogste, in die naam van Jesus sal ons geen kwaad tref nie.
 • Here, ek bid dat my man se hart op enige manier vergiftig is teen hierdie eenheid, ek bid dat u dit vandag genees in die naam van Jesus. Ek besluit dat elke uiteenlopende deel van hierdie huwelik in die naam van Jesus herstel word.
 • Here, ek vervloek elke slang en ander demoniese wesens wat my bose skoonfamilie gestuur het om my te pynig terwyl ek slaap, ek besluit dat hulle geen mag oor my sal hê in die naam van Jesus nie.
 • U hond van die bose wat deur die bose skoonfamilie gestuur is om my in my slaap te byt, verloor vandag u tande in die naam van Jesus. Ek vervloek jou slang van onvrugbaarheid wat in die naam van Jesus in my huwelik ingesluip het. Ek besluit dat u u hande oor my vakbond moet verwyder. Hierdie huis en sy bewoners staan ​​onder die beskerming van die Here, verlaat hierdie huis vandag in die naam van Jesus.
 • Here, elke vrees wat die bose skoonseun teen my gebruik, sterf vandag in die naam van Jesus. Ek sal nie bang wees nie, want dit is geskryf, ek het nie die gees van vrees gekry nie, maar van Sonskap om die vader van Ahba te huil. Ek besluit deur die gesag van die hemel, u vreesagent verloor u greep op my in die naam van Jesus.
 • Here, ek bid vir 'n geestelike skild teen die aanval van my bose skoonouer. Al hul swaarkry op hierdie huwelik word verbreek deur die gesag van die hemel. Ek besluit deur die krag in die naam van Jesus, u gees van onvrugbaarheid wat gestuur is uit die heksverbond in my familie, verlaat my lewe vandag in die naam van Jesus.
 • Elke gevaarlike siektes en siektes wat ontwerp is om my lewe te pynig, vernietig ek u vandag in die naam van Jesus.
 • Want daar is geskrywe dat hy wat die seun vrygemaak het, werklik vry is. Ek besluit deur die outeur van die hemel, elke kettings van slawerny wat gebruik is om my vas te hou, ek besluit dat u vandag gebreek is in die naam van Jesus.
 • Vader Heer, ek besluit dat my kinders vry is van die kloue van die goddelose skoonouers wat my in die naam van Jesus pynig. Die Skrif sê ek en my kinders is vir tekens en wonders. Ek besluit dat bose skoonfamilie geen mag oor my kinders in die naam van Jesus sal hê nie.
 • Vader, ek bid dat u my man van vandag af onaantasbaar sal maak vir elke mag van die bose skoonfamilie wat my gesin in die naam van Jesus wil pynig.


KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.