Kragtige gebedspunte vir 'n goeie nagrus

2
21682

Vandag gaan ons te doen hê met kragtige gebedspunte vir goeie nagrus. Vir baie mense is 'n goeie nagrus 'n spesiale geskenk van die vervaardiger om 'n stresvolle dag af te sluit. As u nagrus egter met vreeslike drome geteister is, sal u altyd bang word as dit donker word. God is op die punt om hierdie verhaal vandag te verander.

Ongeag die spanning wat u gedurende die dag deurgemaak het, kan 'n goeie nagrus die verlore energie aanvul en u gemotiveerd hou vir die volgende dag. Vir almal wat bang is om u oë in die nag te sluit weens konstante vreeslike drome, Ek besluit deur die gesag van die hemel dat die kragte wat u slaap vernietig, vandag in die naam van Jesus vernietig word.

Gebedspunte:

 • Hemelse vader, ek dank u vir u genade en beskerming oor my lewe vandag. Ek dank u, want die oë was op my gerig toe ek vandag deur die hele wêreld gereis het en u genade het my vrede gebring en nie in stukke nie, mag u naam hoog verhewe wees. 
 • Here God, ek soek die vergifnis van sonde wat ek vandag gepleeg het terwyl ek buite was. Die Skrif sê dat ons nie kan voortgaan om in sonde te lewe en genade te vra om oorvloedig te wees nie. Here, ek bid dat u my al my sondes vandag in die naam van Jesus vergewe. Ek vra dat u deur die kosbare bloed van Christus wat aan die kruis van Golgota gestort is, my sondes heeltemal sal afwas in die naam van Jesus. 
 • Here Jesus, terwyl ek vanaand gaan slaap, bid ek dat u my goeie rus gee. Ek bid dat u my 'n goeie nagrus sal gee. U woord het my laat verstaan ​​dat ek soos 'n skaap is en dat u my beskerm as 'n herder. Ek lê vanaand my kop in u baas, laat u engele my gees vanaand bedien. Ek kom teen elke mag wat die slaap bederf met bose drome, laat hulle vandag voor my vernietig word in die naam van Jesus. 
 • Here, ek bid dat U my 'n wonderlike nagrus sal gee om my energie te vernuwe vir môre se sake. Ek bestraf elke demoon wat my slaap met maskerade pynig. Here, as ek vanoggend uit die slaap wakker word, vul ek my hart met vreugde en vreugde om 'n nuwe dag wat u gemaak het, te ontmoet. Help my om hoop te hê en help my om geloof op te bou dat more more beter sal wees as vandag. Want die Skrif sê dat die heerlikheid van laasgenoemde die vorige sal oortref; ek bid dat môre beter en groter sal wees as vandag in die naam van Jesus. 
 • Here, ek bid dat u vrede wat die begrip van mense te bowe gaan, oor my sal wees terwyl ek vanaand slaap. Ek kom teen elke gees van vrees. Want daar is geskrywe: God het ons nie die gees van vrees gegee nie, maar van aanneming om die vader van Ahba te roep. Ek profeteer dat ek nie bang sal wees in die naam van Jesus nie. 
 • Daar is geskrywe: Jy hoef nie bang te wees vir die skrik in die nag nie, ook nie vir die pyl wat bedags vlieg nie, en ook nie vir die pes wat in die duisternis wandel nie, en ook nie vir die verwoesting wat in die middag verwoes nie. Here, u engele sal my vertroos terwyl ek vanaand slaap. Ek sal my nie ontstel deur die skrik van die nag nie deur die pes wat in die duisternis wandel. Ek bid dat die vier hoeke van my huis in die naam van Jesus beskerm word. 
 • Vader, ek bestraf elke vorm van bose droom wat die nag kan vernietig. Elke demoniese mag wat in die droom verskyn om dit te verbrysel, verteer ek jou deur die vuur van die heilige spook. Ek bid dat die heer 'n vuurkolom om my huis moet berg en my omgewing ongemaklik sal maak vir enige bose mag in die naam van Jesus. 
 • Ek kom teen elke bose moord wat in die nag gepleeg word. Ek weier elke poging tot my lewe deur die koninkryk van die duisternis. Ek bid dat die beskerming van die heer my toekom. Die Skrif sê: Laat niemand my lastig val nie, want dra die merk van Christus. Ek besluit dat ek nie ontsteld sal wees in die naam van Jesus nie. 
 • Here, ek bid dat U my lewe sal omring met vrede en liefde. Laat my siel nie lastig val nie, laat my nie ontsteld wees nie. Laat ek vanaand rus met hoop in u. Ongeag die probleme of probleme waarmee ek te kampe het, ek glo sterk dat u God is en dat u dit magtig het om dit weg te neem. So hierdie nag slaap ek soos 'n kampioen, soos 'n man sonder probleme. En môre as ek wakker word, bid ek vir die moontlikheid om 'n nuwe dag met groot moontlikhede in die naam van Jesus te aanvaar. 
 • Vader, in plaas van vreeslike drome, bid ek vir 'n ontmoeting wat ek nooit in 'n gejaag sal vergeet nie. Ek bid dat u dit vanaand in die naam van Jesus laat gebeur. Ek bid dat ek, as ek vanaand slaap, die engele van die heer kan sien, dat hulle my kan bedien. 
 • Vader Heer, ek werp al my bekommernisse en bekommer my oor u. Vanaand slaap ek sonder moeite. U woorde sê: Kom na my toe, almal wat vermoeid en oorlaai is, en ek sal julle rus gee. Beweeg my juk en leer van my, want ek is sagmoedig en nederig van hart, en u sal rus vind vir u siel. Ja, my juk is maklik en my las lig. ' Here, ek het my probleme aan die kruis neergelê. Elke probleem wat my vanaand moontlik wil laat slaap, lê ek vanaand by die kruis in die naam van Jesus.
 • Here Net soos die Psalmdigter in vrede sê, sal ek gaan lê en slaap, want U alleen, HERE, laat my veilig woon. Here, ek glo dat my veiligheid by u nie in gevaar is nie. Om hierdie rede sal ek gaan lê en slaap met die feit dat ek u kind is, en dat u vir my sal sorg, u sal my troos en my genade skenk. 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelVyf maniere om in geestelike oorlogvoering te bid
Volgende artikelGebedspunte vir redding
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

2 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.