30 Bybelverse ter beskerming

0
13603

Ons sal 30 Bybelverse uitdeel vir beskerming. Noudat die jaar ten einde loop, het ons die beskerming van God meer nodig as ooit tevore. Dit is nooit die plan van die vyand dat u gelukkig moet wees nie. Die skrif Johannes 10:10 Die dief kom nie behalwe om te steel en dood te maak en te vernietig nie. Ek het gekom sodat hulle lewe kan hê, en dat hulle dit in oorvloed kan hê. Elke keer as die dief kom, bly daar altyd 'n negatiewe impak agter. Daar is geen manier dat u ooit gelukkig sal wees nadat u deur 'n dief besoek is nie.

Die beskerming van God sal u vrystel van die werke van die vyand. Terwyl ons om God se beskerming bid, is dit belangrik om die Skrif te gebruik. Die woord van die God tydens gebed gee krag aan ons gebed om dit ver te laat gaan. God sal nie teruggaan op Sy woord nie. Wat ook al belofte vir beskerming wat geskrywe is, sal beslis deur God vervul word. Dit verduidelik waarom u Bybelverse oor beskerming moet ken. Mag die beskerming van God op u en u huisgesin wees terwyl u hierdie Bybelverse vir gebed gebruik.

 • Jesaja 41:10 Vrees nie, want Ek is met jou; wees nie bevrees nie, want Ek is jou God; Ek sal jou versterk, Ek sal jou help, Ek sal jou ondersteun met my regverdige regterhand.
 • Psalm 91: 1-16 Hy wat in die beskutting van die Allerhoogste woon, sal bly in die skaduwee van die Almagtige. Ek sal vir die Here sê: "My toevlug en my vesting, my God, op wie ek vertrou."
 • Jesaja 54:17 Geen wapen wat teen jou gemaak is, sal slaag nie, en jy sal elke tong wat teen jou opstaan, oordeel. Dit is die erfenis van die dienaars van die Here en hul regverdiging van my, spreek die Here.
 • 2 Tessalonisense 3: 3 Maar die Here is getrou. Hy sal jou bevestig en jou beskerm teen die bose. 
 • 2 Timoteus 4:18 Die Here sal my verlos van elke bose daad en my veilig in sy hemelse koninkryk inbring. Aan Hom kom die eer toe tot in alle ewigheid. Amen.
 • 2 Samuel 22: 3-4 My God, my rots by wie ek skuil, my skild en die horing van my heil, my vesting en my toevlug, my redder; jy red my van geweld. Ek roep die Here aan, wat waardig is om geprys te word, en ek is gered van my vyande.
 • Spreuke 19:23 Die vrees vir die Here lei tot die lewe, en wie dit het, is tevrede; hy sal nie deur skade aangedoen word nie.
 • Psalm 46: 1 God is ons toevlug en sterkte, 'n baie hulp in die moeilikheid.
 • Psalm 138: 7 Alhoewel Ek loop te midde van moeilikheid, u bewaar my lewe; U steek u hand uit teen die toorn van my vyande, en u regterhand red my.
 • Jakobus 4: 7 Dien in daarom vir julleself. Weerstaan ​​die duiwel, en hy sal van jou af wegvlug.
 • Psalm 23: 1-6 Die Here is my herder; Ek sal nie wil hê nie. Hy laat my in groen weivelde gaan lê. Hy lei my langs stil waters. Hy herstel my siel. Hy lei my op paaie van geregtigheid ter wille van sy naam. Al gaan ek deur die dal van doodskaduwee, sal ek geen onheil vrees nie, want U is met my; jou stok en jou staf, hulle troos my. U berei 'n tafel voor my in die teenwoordigheid van my vyande; jy salf my hoof met olie; my beker loop oor.
 • Spreuke 18:10  Die naam van die Here is 'n sterk toring; die regverdige loop dit raak en is veilig.
 • 1 Timoteus 5: 8 Maar as iemand nie vir sy familielede sorg nie, en veral vir lede van sy huisgesin, het hy die geloof ontken en is hy erger as 'n ongelowige.
 • Psalm 32: 7 Jy is vir my 'n skuilplek; U bewaar my van moeilikheid; jy omring my met uitroepe van bevryding.
 • Psalm 18: 30 Dit God - sy weg is volmaak; die woord van die Here bewys waar; hy is 'n skild vir almal wat by hom skuil.
 • Maleagi 3: 6 Vir Ek die Here verander nie; daarom word julle, kinders van Jakob, nie verteer nie.
 • Psalm 121: 7 Die Here sal u van alle kwaad bewaar; hy sal jou lewe behou.
 • Deuteronomium 31: 6 Wees sterk en moedig. Moenie bang wees nie, en wees nie bevrees vir hulle nie, want dit is die Here jou God wat met jou saamgaan. Hy sal jou nie verlaat of verlaat nie.
 • 1 Johannes 5:18 Ons weet dat elkeen wat uit God gebore is, nie aanhou sondig nie, maar hy wat uit God gebore is, beskerm hom, en die bose raak hom nie aan nie.
 • 1 Johannes 5:19 Ons weet dat ons van God is, en die hele wêreld lê in die mag van die bose.
 • Romeine 8:31 Wat sal ons dan vir hierdie dinge sê? As God vir ons is, wie kan teen ons wees?
 • Nahum 1: 7 Die Die Here is goed, 'n vesting in die dag van benoudheid; hy ken diegene wat by hom skuil.
 • Hebreërs 13: 6 So ons kan met selfvertroue sê: “Die Here is my helper; Ek sal nie vrees nie; wat kan die mens aan my doen? ”
 • Psalm 62: 2 Hy alleen is my rots en my heil, my vesting; Ek sal nie groot geskrik nie.
 • Psalm 121: 7-8 Die Here sal u van alle kwaad bewaar; hy sal jou lewe behou. Die Here sal van nou af en vir ewig u uitgaan en u binnekoms behou.
 • Eksodus 14:14 Die Here sal vir u veg, en u hoef net te swyg.
 • Lukas 21:28 Nou as hierdie dinge begin plaasvind, staan ​​dan regop en lig u hoofde, want u verlossing kom nader.
 • Spreuke 30: 5 Elke woord van God bewys waar; hy is 'n skild vir diegene wat by hom skuil.
 • Psalm 16: 8 Ek het die Here altyd voor my gestel; omdat hy aan my regterhand is, sal ek nie wankel nie.
 • Psalm 34: 22 Die Here verlos die lewe van sy dienaars; nie een van hulle wat by hom skuil, sal veroordeel word nie.

Gebede

Ek besluit dat die beskerming van God op jou sal wees. In die oorblywende maande in hierdie jaar en die komende nuwe jaar sal geen wapenmodus teen u voorspoedig wees nie. Elke byeenkoms van die goddelose teen u lewe word vernietig deur die vuur van die Heilige Gees. U uitgaan is veilig en u inkom is geseënd. Jy mag geen slagoffer word van enige manewales van die duiwel nie. Ek besluit dat die vuurkolom jou sal omring en dat geen kwaad jou sal tref of naby jou woonplek sal kom nie. In die naam van Jesus. 


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelGebedspunte vir die glansmaande
Volgende artikel10 kragtige gebedspunte vir beskerming met behulp van Psalm
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.