10 kragtige gebedspunte vir beskerming met behulp van Psalm

2
13532

Vandag sal ons te doen kry met 10 kragtige gebedspunte vir beskerming met behulp van Psalm. Die boek Psalm is een van die belangrikste boeke in die Skrif. Dit bevat 'n diep geheime waarheid oor God. Baie dele van die Psalmboek, geskryf deur koning Dawid, is beïnvloed deur die krag van die heilige spook. Dit bevat soveel beloftes van God vir seën, genesing, deurbraak en beskerming. Ons gebede sal vandag fokus op beskerming.

Aangesien die jaar vinnig ten einde loop, moet ons ons geestelike beskerming fasiliteer. Ons moet verseker dat die beskerming van God altyd op ons lewens is. Gebruik hierdie Psalms as beskermingsgebed terwyl u deur die Koel maande en verder.

 • Psalm 91: 4. Hy sal jou met sy vere bedek, en onder sy vlerke sal jy vertrou: sy waarheid is jou skild en gesp.
 • Vader, U het belowe dat U my met u vere sal bedek. Vader, ek weier om 'n slagoffer te word in die naam van Jesus. Ek aktiveer vandag die beskerming van die Almagtige God oor my lewe in die naam van Jesus.
 • Psalm 25: 20-21 Bewaar my lewe en red my; laat my nie beskaamd staan ​​nie, want ek skuil by u. Mag integriteit en opregtheid my beskerm, want my hoop, Here, is in u.
 • Vader, ek bid dat U my sal red van elke bose pyl wat deur die vyand gestasioneer is om my te benadeel. Ek vra dat u deur u genade nie sal toelaat dat ek beskaamd staan ​​nie. Ek bid dat u krag en beskerming altyd op my sal wees.
 • Psalm 46: 1-2 God is ons toevlug en sterkte, 'n ewige hulp in die moeilikheid. Daarom sal ons nie vrees nie.
 • Here, U is my toevlug en krag. U is my huidige hulp in die moeilikheid. Ek bid dat u oë altyd in die naam van Jesus op my gerig sal wees. Ek vra dat u hande altyd in die magtige naam van Jesus op my sal wees.
 • Psalm 34:18 Die Here is naby die gebrokenes van hart en red die wat verslae is van gees.
 • Here Jesus, ek bid dat U my my gees sal red om nie verpletter te word in die naam van Jesus nie. Ek vra dat u krag my sal help. U genade sal my red van alle bose pes wat in die naam van Jesus op my gerig is.
 • Psalm 27: 5 Want in die dag van benoudheid sal Hy my beskerm in sy woning; Hy sal my wegsteek in die skuiling van sy heilige tent en my hoog op 'n rots sit.
 • Here, U het in u woorde beloof dat U my in die woning in die dag van benoudheid sal bewaar. Ek verberg myself en my gesin onder die beskerming van God die Almagtige. Ek besluit dat geen onheil in die naam van Jesus naby ons sal kom nie.
 • Psalm 46:10 Hy sê: “Wees stil, en weet dat ek God is; Ek sal verhewe wees onder die nasies, ek sal verhef word op die aarde. ”
 • Here, U het in u woord gesê dat ek moet stilbly, ek moet swyg. Ek vertrou op u krag; ek vertrou sterk op u woord dat u my en my gesin sal beskerm teen elke skade.
 • Psalm 91: 1 Wie in die skuilplek van die Allerhoogste woon, sal rus in die skaduwee van die Almagtige
 • Here, ek woon in die skuilplek van die Allerhoogste, ek verberg my onder die skaduwee van die Almagtige. Ek besluit dat daar geen kwaad naby my sal kom nie. Geen kwaad sal in die naam van Jesus oor my kom nie. Ek stel myself vry van elke bose pyl in die naam van Jesus.
 • Psalm 23: 4 Al gaan ek deur die donkerste vallei, sal ek geen onheil vrees nie, want U is met my; jou stok en jou staf, hulle troos my.
 • Vader, ek bid dat u gees my sal troos, ek vra dat u gees my sal lei. Selfs as ek deur die dal van doodskaduwee loop, vrees ek geen kwaad nie, want ek weet dat u by my is. Ek bid dat u teenwoordigheid nie van my sal afwyk in die oorblywende dae van die jaar 2021 en daarna in die naam van Jesus nie.
 • Psalm 147: 3 Hy genees die wat gebroke is van hart en verbind hulle wonde.
 • Here Jesus, ek bid dat U my sal genees van elke besering. Ek vra dat u krag my weer heel sal maak. Op elke lewensgebied wat ek hartseer is, bid ek dat u my sal genees en my gebroke hart sal herstel in die naam van Jesus.
 • Psalm: 27: 1 - Die Here is my lig en my heil - vir wie sal ek vrees? Die Here is die vesting van my lewe - vir wie sal ek bang wees.
 • Ek sal nie bang wees vir die skrik in die nag of vir die pyl wat in die dag rondvlieg nie. Omdat ek die Here God aan my regterhand gestel het, sal ek nie ontroer word in die naam van Jesus nie. Daar sal geen kwaad oor my kom of naby my woonplek kom in die naam van Jesus nie.
 • Psalm 121: 1-8 Ek slaan my oë op na die berge-waar kom my hulp vandaan? My hulp kom van die Here, die Skepper van hemel en aarde. Hy sal jou voet nie laat gly nie - hy wat oor jou waak, sal nie sluimer nie; Hy wat oor Israel waak, sluimer en slaap nie. Die Here waak oor jou - die Here is jou skaduwee aan jou regterhand; die son sal jou bedags nie benadeel nie, en die maan ook nie snags nie. Die Here sal jou van alle kwaad bewaar - hy sal oor jou lewe waak; die Here sal waak oor jou kom en gaan nou en vir ewig.
 • Here, ek aktiveer u beskerming oor my en my lewe in die naam van Jesus. Ek aktiveer die woord en belofte van beskerming oor ons lewens in die naam van Jesus. U het gesê die son sal my bedags nie benadeel nie, en die maan in die nag ook nie. Ek bid dat hierdie woorde effektief sal wees in my en my gesin se lewe in die naam van Jesus.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikel30 Bybelverse ter beskerming
Volgende artikel10 skriftuurlike verse om moedig te lees as u bang is
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

2 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.