Gebed wys teen die gees van afleiding

0
10545

Vandag gaan ons te doen met gebedspunte teen die gees van afleiding. Vir baie gelowiges word die probleem nie gebed beantwoord nie, maar magte wat seëninge en gebede verhoor. Daar is 'n geringe verskil tussen die krag van afleiding en die krag van vertraging. Daniel het 'n vertraging in die beantwoording van gebed ondervind toe hy vurig tot God gebid het. Die prins van Persië het die engel vasgehou en Daniël se beantwoorde gebed gebring. Toe Daniël egter op die plek van gebed bly, stuur God 'n ander engel om die taak te voltooi.

Daarteenoor vertraag die krag van afleiding nie 'n seën of gebede wat beantwoord word nie. Dit steel eerder die seën en gee dit aan 'n ander persoon, selfs al verdien die individu dit nie. Kom ons neem byvoorbeeld die lewe van Jakob en Esau. Rebekka het as afleidingsagent gedien en teen Esau gewerk. Isak se plan was om Esau, wat toevallig die eerste kind was, te seën. Rebekka, wie se gunstelingkind Jakob was, het egter saam met hom 'n plan beraam en hul pa vir Jakob geseën in plaas van Esau. Net so is die seëninge van Esau afgelei en aan Jakob gegee. Genesis 27: 6-17: “Rebekka sê vir haar seun Jakob: Kyk, ek het gehoor hoe u pa vir u broer Esau sê: 'Bring vir my 'n bietjie wild en berei vir my lekker kos om te eet, sodat ek u kan seën voor die Here voor ek sterf. '
Luister noukeurig, my seun, en doen wat ek vir u sê: Gaan uit na die kudde en bring vir my twee jong bokke, sodat ek vir u pa 'n lekker kos kan berei, net soos hy daarvan hou. Bring dit dan na u pa om te eet, sodat hy u kan seën voordat hy sterf. ” Jakob het vir Rebekka, sy ma, gesê: “Maar my broer Esau is 'n harige man terwyl ek 'n gladde vel het. Wat as my pa my aanraak? Dit lyk asof ek hom bedrieg en 'n vloek op myself sou plaas eerder as 'n seën. " Sy ma sê vir hom: "My seun, laat die vloek op my val. Doen net wat ek sê; gaan haal dit vir my. ” Daarom het hy dit gaan haal en dit na sy ma gebring, en sy het heerlike kos voorberei, net soos sy pa daarvan gehou het. Toe trek Rebekka die beste klere van Esau, haar ouer seun, wat sy in die huis gehad het, en trek dit aan haar jonger seun Jakob. Sy bedek ook sy hande en die gladde deel van sy nek met die bokvelle. Toe gee sy aan haar seun Jacob die lekker kos en die brood wat sy gemaak het.

Die gees van afleiding dupliseer mense se identiteit sodat 'n ander individu hul seën kan wen. Daar is soveel mense wie se seën afgelei is. Daar is soveel individue wie se seën deur die krag van bose afleiding aan 'n ander persoon weggeneem is. Hierdie krag sal slegs veroorsaak dat 'n individu onvermoeid soos 'n olifant werk, maar sonder dat daar duidelike resultate is. U sal 'n gegradueerde met goeie punte sien, maar sukkel om 'n werk te kry. Een van die maniere waarop die krag van bose afleiding werk, is deur die verandering van identiteit.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

As u verkeerdelik met 'n ander persoon beskou word, as mense u nie meer sien as wie u is nie, maar u as 'n ander beskou, beteken dit dat hierdie bose krag aan die werk is. Dit gebeur in elke segment van die lewe. Selfs op skool sal die uitslae verander word. Studente met groot potensiaal sal hul resultate aan 'n ander persoon gee. Dit is die krag van bose afleiding. Ek praat as 'n orakel van God, elke bose mag wat u seëninge aflei, daar is 'n einde gekom in die naam van Jesus. As u agterkom dat u nie die voordele kry wat u toekom nie. As u 'n werknemer is wat ywerig werk, maar al jare in dieselfde posisie bly, maar mense wat nie so ywerig en toegewyd is as wat u gereeld bevorder word nie, moet u weet dat die krag van bose afleiding aan die werk is. U moet ernstig wees met gebede.


Kragtige Gebedsboeke 
by Pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op amazonEk het 'n lys saamgestel van gebedspunte wat u moet sê as hierdie bose gees u pynig. God sal u vinnig antwoord en u verlos van hierdie demoon in die naam van Jesus.

Gebedspunte:

  • Here Jesus, ek dank u vir u genade en guns. Ek dank u vir u genade. Mag u naam hoog verhewe wees. Here, ek dank u dat u die bron van my probleem onthul het. Ek verheerlik u omdat u 'n uitweg daaruit belowe het. Mag u naam hoog verhewe wees.
  • Vader Heer, ek sny elke bose hand van afleiding oor my lewe af. Elke demoniese hand wat my seëninge steel en dit aan 'n ander persoon gee, laat sulke hande vandag in die naam van Jesus opdroog. Elke agent van afwyking in my lewe, die vuur van die heilige spook, verteer u vandag in die naam van Jesus.
  • Ek het elke kledingstuk aan die brand gesteek wat gebruik is om my identiteit te verander. Elke mantel wat my identiteit verander het en my seëninge moeilik gemaak het om my op te spoor, steek ek u vandag aan die brand in die naam van Jesus.
  • Elke mag van die duiwel wat my lewe vanaf die eerste dag dopgehou het, besluit ek dat u vandag in die naam van Jesus blind word. Die krag bedek my van my helper, vir vandag in die naam van Jesus.
  • Here, elke afleidingsagent wat die vyand in my lewe opgedra het om my lot te monitor, sterf vandag in die naam van Jesus. Elke vrou soos Rebekka in my lewe wat van plan is om my seën vir 'n ander persoon te steel, val vandag in die naam van Jesus dood.
  • Ek het elke portaal gesluit wat die vyand gebruik het om my seën af te lei. Elke man en vrou na aan my wat ingeskryf het vir die duiwel om teen my te gebruik, besluit ek om skeiding tussen ons vandag in die naam van Jesus.
  • Here, ek bid vir die herstel van 'n seën wat onregverdig aan 'n ander persoon gegee is. Ek is die regmatige eienaar. Ek besluit dat die krag van God die Almagtige hulle vandag in die naam van Jesus vir my sal vind en herstel.
  • Ek stuur vandag elke afleidingsagent uit my lewe en familie in die naam van Jesus. Ek besluit deur die gesag van die hemel, van vandag af sal ek elke seën besit wat vir my bedoel is. Elke deurbraak, elke guns wat God vir my ontwerp het, sal ek in besit neem van die naam van Jesus.
  • Elke vloek en hindernis wat in my lewe geplaas is in plaas van seëninge, stuur ek u vandag uit in die naam van Jesus.

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelGebed wys teen die demoniese alliansie teen u
Volgende artikel5 redes waarom gelowiges in vrees lewe
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.