Kragtige gebedspunte teen die boosaardige erfenis

0
11777

Vandag gaan ons te doen hê met kragtige gebedspunte teen die bose erfenis. Die gees van die Here het aan my geopenbaar dat een van die probleme wat baie mense raak, boosaardige erfenis is. Hulle is nie die direkte oorsaak van hul probleme nie. Sommige is nie eers gebore toe die probleme ontstaan ​​het nie. Baie gelowiges ly aan hierdie oorerflike probleme. Hulle het onvermoeid geswoeg om hulself uit die boeie van hierdie probleem te bevry, maar die oplossing is steeds die swakste van alle skakels.

Die Here is ingestel om Sy mense van hierdie probleem te bevry; daarom het Hy hierdie gebedsonderwerp begin. Laat ons vinnig 'n beter begrip kry van die bose erfenis, sodat ons sal weet hoe om daarteen te bid. Abraham het jare lank 'n vertraging beleef voordat hy Isak verwek het. Terwyl hy wag op die openbaring van God se seën, buig Abraham voor die druk van sy vrou en lê saam met Sarah se dienaar. Dit was hierdie onheilige geluk van die geboorte van Ismael. Die verbond van die Here was nie met Ismael nie, al was dit die eerste vrug van die lendene van Abraham.

Net so was Isak ook jare lank onvrugbaar voordat hy die vader van Jakob en Esau geword het. Hierdie gees van onvrugbaarheid het 'n erfenis geword in die geslag van Abraham. En elke eerste kind in die geslag van Abraham is nie altyd voorspoedig soos hulle broers nie. Dit het gebeur tussen Ismael en Isak. Dit het tussen Esau en Jakob gebeur. Dit het ook met Ruben gebeur. As u 'n bose patroon van gebeure in u lewe wat baie eienaardig is vir u gesin of die mense in u gemeenskap, is dit 'n duidelike aanduiding dat 'n bose erfenis u pynig.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Kom ons hou ook rekening met hierdie beroemde Bybelse aanhaling, “die vaders het suur druiwe geëet, en die kinders se tande is skerp.” Dit beteken eenvoudig dat die kinders die toorn van God geërf het deur die optrede van hul vader. En vir jare het dit in Isreal geword dat die wraak van die Here etlike geslagte geneem word as gevolg van wat sommige mense gedoen het. Totdat die profeet deur die gees van God in die boek Esegiël 18: 2 verklaar het: 'Wat bedoel u as u hierdie spreekwoord oor die land Israel gebruik en sê:' Die vaders het suur druiwe geëet, en die tande van die kinders word gesetel ' op die rand '? 'So waar as ek leef,' sê die Here HERE, 'jy sal hierdie spreekwoord in Israel nie meer gebruik nie.

So waar as die Here lewe, sal daar in die naam van Jesus geen bose erfenis meer in u lewe wees nie. Die gees van God sal u lewe binnedring en elke bose boom in u lewe in die naam van Jesus ontwortel. As u vryheid van hierdie gees wil hê, laat ons saam bid.

Gebedspunte:

 • Vader Heer, ek verheerlik u naam omdat u God is. Ek dank u vir u beskerming, u genade en u voorsiening. Mag u naam hoog verhewe wees in die naam van Jesus. 
 • Vader, ek het vandag voor u gekom omdat ek moeg is vir al die bose erfenisse wat my lewe beïnvloed. Ek bid dat u deur u genade elke bose erfenis in my lewe in die naam van Jesus sal uitneem. 
 • Here Jesus, ek versprei alle identifikasiemiddele wat die bose erfenis gebruik om my te herken vir 'n aanval vandag in die naam van Jesus. Elke bose kledingstuk wat ek uit my vader se erf geërf het, het ek u vandag in die naam van Jesus aan die brand gesteek. 
 • Elke demoniese kledingstuk uit my ma se huis wat gebruik is om my te bedek, verwyder ek u vandag in die naam van Jesus. 
 • Here, elke bose patroon wat my gesin verwoes, ek stop hulle vandag in die naam van Jesus. Elke generasie vloek wat my gesin raak, breek ek u vandag in die naam van Jesus. 
 • Elke juk van stagnasie wat mense in my gesin raak wanneer hulle 'n sekere ouderdom bereik, vernietig ek die gees vandag in die naam van Jesus. 
 • U gees van onvrugbaarheid wat almal in my gesin lastig val, verloor u houvas oor my in die naam van Jesus. Omdat dit geskryf is, het ons 'n naam gekry wat bo alle ander name is. In die naam van Jesus moet elke knie buig en elke tong moet bely dat Christus die Here is. Elke gees van onvrugbaarheid, hoor die stem van die Here; jy word weggeneem in die naam van Jesus. 
 • Ek kom teen die dood op veertig in die naam van Jesus teë. U boosaardige erfenis wat 'n doodsverbod op my plaas, ek kanselleer u vandag deur die vuur van die heilige spook. 
 • Want daar is geskrywe: Ek sal nie sterwe nie, maar lewe. Here, ek kom te staan ​​teen elke generasiepatroon van dood in my geslagslyn. Ek verbreek die vloek in die naam van Jesus. 
 • Vader, elke erfenis van slawerny en slawerny, ek kanselleer u vandag in die naam van Jesus. Die bloed van Jesus het my vrygemaak, en ek is inderdaad vry. Elke demoniese erfenis van slawerny wat my met boeie wil hou, vlam vandag in die naam van Jesus aan die brand. 
 • Here, elke bose bloedverbond in my vader of moeder se huis wat teen my werk, u word vandag vernietig in die naam van Jesus. 
 • Here Jesus, op grond van die bloed wat u aan die kruis van Golgota gestort het, kanselleer ek elke bose bloedverbond wat werk teen my vooruitgang in die lewe in die naam van Jesus. 
 • Here, elke geërfde vloek wat my groei in die lewe beperk, kanselleer ek u vandag in die naam van Jesus. Want daar is geskrywe: Christus is vir ons 'n vloek gemaak, want vervloek is hy wat aan die boom gehang word. Ek vernietig elke vorm van generasie -vloek wat vandag probleme in my lewe kan veroorsaak in die naam van Jesus. 
 • Elke las van probleme wat van geslag tot geslag oorgedra word, vlam vandag in die naam van Jesus aan die brand. Ek weier om 'n ontvanger te wees van bose erfenis in die naam van Jesus. 
 • Elke erfenis van mislukking in my lewe vernietig ek u deur die vuur van die heilige spook. Ek spreek vandag my vryheid tot die werklikheid in die magtige naam van Jesus. 

 

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.