10 Bybelse beginsels wat elke Christelike sake -eienaar moet volg

0
10540

Vandag gaan ons oor 10 Bybelse beginsels wat elke Christelike sake -eienaar moet volg. In die wêreld vandag is die kampioen van die ekonomie hoofsaaklik sakemanne en vroue. Dit is redelik moeilik om te sien dat 'n salarisverdiener een van die rykste persone is. Sake was nog altyd die moeite werd om geld te verdien en relevant te bly in elke ekonomie. Maar net so goed soos om 'n onderneming te begin, is om 'n belangrike aspek te ken wat elke sake -eienaar moet ken. Een van die faktore wat daartoe gelei het besigheidsmislukking vir die meeste entrepreneurs is 'n gebrek aan sakebeginsels

Alhoewel daar talle boeke en seminare is wat u as sakepersoon kan bywoon, is daar geen beginsel wat so effektief is as die in die Skrif nie, veral vir gelowiges. Dit sal jou verbaas om te weet dat baie suksesvolle sakemanne en vroue nie Christene is nie. U sal wonder hoekom dit so is. U kan op Google kyk om die lys van wêreldwisselaars te sien. Intussen sal u meer as verbaas wees om te weet dat die meeste van hierdie suksesvolle sakepersone, ondanks die feit dat hulle nie 'n gelowige is nie, onbewustelik die Bybelse beginsels volg wat die groei van elke onderneming noodsaak.

Die probleem wat die meeste gelowiges het, is dat ons genade so misbruik. Die feit dat die genade van God oorvloedig genoeg is, wat die eenvoudige natuurwet nie laat vaar het nie. God wil byvoorbeeld nie hê dat die sondaar moet sterf nie, daarom het Christus na die wêreld gekom en vir ons almal gesterf. Dit neem egter nie die straf wat sondaars toekom, weg nie. Die enigste ding is dat ons uit genade gered is. Net so, in die sakewêreld, is daar beginsels wat God ingestel het sodat ons voorspoedig kan wees in ons besighede. Die probleem is dat die meeste gelowiges dit nie streng volg nie.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

As u 'n gelowige en sake -eienaar is, moet u nie soos ander doen nie. U moet doelbewus besluit oor die besluit om hierdie beginsels vir u onderneming te volg. Onthou altyd dat u eers 'n Christen is voordat u 'n sake -eienaar word. Ons het 'n lys Bybelse beginsels opgestel om u te help om u besigheid te laat groei.


Skryf jou plan neer

Habakuk 2: 2-3 Toe antwoord die HERE my en sê: Skryf die gesig neer en maak dit duidelik op tafels, sodat hy kan hardloop wie dit lees. Want die visioen is nog vir 'n vasgestelde tyd; Maar aan die einde sal dit spreek, en dit sal nie lieg nie. Al bly dit, wag daarvoor; Omdat dit beslis sal kom, sal dit nie bly nie.

Wat u ook al doen, u moet 'n gestruktureerde plan daarvoor hê. Die Skrif sê om die visioen neer te skryf en dit duidelik op tablette te maak, sodat hy kan lees wie dit lees. Elke onderneming het sy kort- en langtermyndoelwitte. Hierdie doelwitte word altyd geskryf soos in die sakeplan.

Die sakeplan help die onderneming om hul werkswyse te definieer. Dit is die fondament waarop sake gebou word. As 'n gelowige wat die een of ander onderneming beoefen, moet u 'n gestruktureerde plan vir die onderneming hê.

Behandel u kliënte en werkers reg

Alles wat julle wil hê dat ander aan julle sou doen, moet ook aan hulle doen, want dit is die Wet en die Profete. ” (Matteus 7:12)

Dit is die moeite werd om te weet dat elke basiese menslike beginsel die wortel van die Skrif het. Behandel mense soos u behandel wil word, en dit is waar die meeste sake -eienaars dit mis.

U is die hoof van die onderneming, en maak u nie 'n god oor u ondergeskiktes nie. U moet leer om almal met respek te behandel, en dit moet begin by die mense wat saam met u werk - die sukses van u onderneming hang af van die geluk van u werkers. Waardeer u werkers. Dit motiveer hulle om te werk asof hulle die onderneming besit.

Behandel hulle met respek, en u sal in die proses nooit u respek verloor nie.

Gebruik u tyd verstandig

Efesiërs 5:15 Maak die beste gebruik van die tyd, want die dae is boos. ” 

As besigheidseienaar moet u meer tyd spandeer aan die ontwerp van strategieë vir u onderneming. U moet meer tyd aan u besigheid bestee. In die sakewêreld is mededinging onvermydelik. U kan met ander besighede en handelsmerke meeding. Meer van u tyd moet bestee word aan hoe u u onderneming kan verbeter.

Die onderneming moet heeltyd in u gedagtes wees, en alles waarna u altyd moet streef, is hoe om beter te wees as u mededingers.

Wees ywerig in u werk

Spreuke 22:29 Sien jy 'n man wat uitblink in sy werk? Hy sal voor konings staan; Hy sal nie voor onbekende mans staan ​​nie.

Dit is een van die belangrikste beginsels vir sukses in enige onderneming. U moet ywerig wees in u werk. Alhoewel harde werk nie outomaties tot sukses lei nie, het God egter 'n manier om mense te beloon. Die Skrif sê dat 'n man wat ywerig in sy werke is, voor konings sal staan ​​en nie bloot mense nie.

U sal verbaas wees om te weet hoe ywerig baie suksesvolle sake -eienaars is, al is hulle nie gelowig nie. Hierdie beginsel kry reëls wat werk, ongeag wie dit gebruik. Tog het ons gelowiges 'n bykomende voordeel. As u ywerig werk, sal die Here die werk van u hande seën en u voorspoedig maak.

Betaal u tiende

Maleagi 3:10:11 Bring al die tiendes na die skathuis, sodat daar spys in my huis kan wees, en probeer My nou hierin, spreek die HERE van die leërskare: As Ek nie vir julle die vensters van die hemel oopmaak nie stort so 'n seën vir u uit dat daar nie genoeg plek is om dit te ontvang nie. En Ek sal die versleter ter wille van jou bestraf, sodat hy die vrugte van jou grond nie vernietig nie, en die wingerdstok sal vir jou nie vrugte dra in die veld nie, sê die HERE van die leërskare;

Tiende is 'n verbondsbeginsel wat soos towerkuns werk. As u 'n tiende uit die inkomste betaal, verdien u u besigheid. Dit vestig die aandag van God op die onderneming. Onthou, die Skrif sê: probeer my nou hierin en kyk of ek nie die vensters van die hemel sal oopmaak en vir julle so 'n seën sal uitstort dat daar geen ruimte is om dit te stoor nie.

God het verder onthul dat Hy die verslinder ter wille van jou sal bestraf, sodat hy nie die vrug van jou besigheid sal vernietig nie. Al hierdie dinge sal gebeur as u u tiende betaal. Daar is slegs enkele plekke in die Skrif waar die Here eis dat ons Hom moet toets. Hierdie gedeelte van die Skrif oor die betaling van tiende is een van die min plekke in die Bybel. Waarom die Here nie vandag toets nie?

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.