Gebedspunte vir goeie dinge in Oktober 2021

1
9658

Jesaja 43:19 Kyk, ek doen iets nuuts; nou spruit dit uit, sien u dit nie raak nie? Ek sal 'n pad maak in die woestyn en riviere in die woestyn. 

Vandag gaan ons te doen met gebedspunte vir goeie dinge in Oktober 2021. Eerstens, laat ek u almal verwelkom in die maand Oktober; Ek bid dat God wat u so ver gehou het, u tot die einde van hierdie jaar en daarna in die naam van Jesus sal beskerm.

Ons het soveel dae en maande beleef in die jaar 2021, maar niemand van ons het Oktober 2021 voorheen gesien of beleef nie. Dit sal die eerste keer wees dat ons hierdie besondere sien, en na hierdie maand, tot eer van God, sal dit die laaste keer wees. Vir elke maand, week, dag, uur en tweede in 'n jaar deel God verskillende seëninge aan mense uit. Nodeloos om te sê dat elke nuwe maand vir baie mense 'n droom is, en hierdie maand Oktober sou geen uitsondering wees nie.

God het 'n doel vir hierdie maand. Hy het seëninge beskikbaar om aan mense uit te deel. Ons sal bid om baie van die Here se seëninge oor ons lewe vir die maand Oktober 2021 te aktiveer. Die profesie vir die maand Oktober 2021 word gevind in die boek van Jesaja 43:19 Kyk, ek doen iets nuuts; nou spring dit voort, sien jy dit nie raak nie? Ek sal 'n pad maak in die woestyn en riviere in die woestyn. God het belowe om iets nuuts te doen wat jy nog nooit gesien het nie. 'N Nuwe ding wat u sal verbaas en u vyande in die skande sal laat bedek terwyl hulle die manifestasie van u verhoorde gebede aanskou.

Ek praat as 'n orakel van God; elke goeie ding wat u altyd begeer, word hierdie maand in die naam van Jesus aan u vrygelaat. Ek kom teen elke vertraging in u lewe; namate u hierdie nuwe maand aangegaan het, sal God 'n nuwe ding in u lewe in die naam van Jesus begin. Daar is baie lesers van hierdie blog wat al 'n rukkie tot God bid oor 'n spesifieke kwessie; as die Here u geroep luister, sal u hierdie maand in die naam van Jesus verbaas wees.

Vir almal wat hierdie blog hierdie oomblik lees, is dit 'n maand om te onthou. Dit is 'n Oktober wat jy nie vinnig sal vergeet nie; die Here sal jou verras met baie goeie dinge. As u vir 'n spesifieke ding tot God gebid het, is u tyd van beantwoorde gebed hier. Kom ons bid saam.

Gebedspunte:

 • Vader Heer, ek dank u vir u genade en seëninge oor my lewe. Ek dank u vir u beskerming. Ek dank u vir u ewige liefde. Ek verheerlik u vir u genade. U genade het my so ver gehou. Ek maak jou groot. Mag u naam hoog verhewe wees in die naam van Jesus.
 • Vader Here, soos ek die maand Oktober 2021 betree het. Ek ontsluit elke seën wat hierdie maand deur die krag van die heilige spook opgesluit is. Van vandag af besluit ek dat goeie nuus nie by my huis ophou nie. Ek verklaar met die krag in die naam van Jesus, gedurende hierdie maand en daarna sal ek gelukgewens word in die naam van Jesus.
 • Vader Here, want u woord sê: Ek sal 'n nuwe ding doen, nou sal dit uitspruit, want u weet dit nie, ek sal 'n pad maak in die woestyn en 'n rivier in die woestyn. Vader, ek besluit dat alles wat in my lewe as onmoontlik gemerk is, moontlik gemaak word deur die krag van die heilige spook.
 • Here, ek vernietig elke vesting van onmoontlikheid in my lewe deur die krag in die naam van Jesus. Vanaf vandag sal ek 'n ander dimensie van grootheid in die naam van Jesus begin ervaar.
 • Here, ek besluit dat al my onbeantwoorde gebede van vandag af in die naam van Jesus beantwoord word.
 • Here, ek praat in my baarmoeder wat al jare lank gesluit is, in die naam van Jesus oopgemaak word. Ek besluit vryheid vir my baarmoeder in die naam van Jesus. Oral waar my baarmoeder vasgemaak is, spreek ek dit vandag vryheid deur die krag in die naam van Jesus.
 • Here, vanaf hierdie maand word ek gevier op elke plek waar ek verwerp is. Here, elke man en vrou wat my gevloek het vir die ondergang, hulle sal die draer wees van my goeie nuus vanaf hierdie maand in die naam van Jesus.
 • Vader, ek bid dat u 'n seën sal aktiveer wat die konings van die wêreld my in die naam van Jesus sal laat soek. Die Skrif sê dat die heidene na u lig sal kom, en konings na die helderheid van u opstaan. Here, ek bid dat daar vanaf hierdie oomblik goeie dinge in my lewe in die naam van Jesus sal begin gebeur.
 • Here, ek maak elke deur van deurbraak en opheffing voor my oop in hierdie maand in die naam van Jesus. Vader, elke deur wat teen my gesluit is, dwing ek hulle oop deur die krag in die naam van Jesus. Vir elke sleutel wat deur die vyand gesteel is, bid ek vir volledige herstel in die naam van Jesus.
 • Here, ek gee my werk in u hande oor. Here, deur die profesie waarmee ek hierdie maand saamwerk, bid ek dat u my sal verbaas oor my werk in die naam van Jesus. U het gesê dat u 'n pad in die wildernis sal maak en water in die woestyn. Ek bid dat die bevordering wat ek nooit verwag het nie, of die sukses wat onmoontlik lyk, in die naam van Jesus vrygestel word.
 • Here, elke deur van deurbraak wat deur sonde gesluit is, ek bid dat u barmhartigheid dit vir my in hierdie maand in die naam van Jesus sal oopmaak. Here, hierdie maand word die portaal van seën en deurbraak in my lewe geopen in die naam van Jesus.

Vorige artikelKragtige gebedspunte teen die bose implikasies
Volgende artikelVerbondsgebede ter guns
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

1 KOMMENTAAR

 1. Italia grazie per le preghiere, pregate affinché Dio mi faccia giustizia e mi venga restituito ciò che mi è stato rubato dignità lavoro casa soldi, che i debiti vengano annullati, ne potente nome di Gesù. il favore dell'eterno la sua pace sia con te 🙏🏻🙏🏻

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.