Verbondsgebede vir genade

0
12146

Vandag het ons te doen met verbondsgebede vir genade. Wat is genade? Dit is 'n vergifnis of deernis wat aan 'n oortreder gegee word. Barmhartigheid kan ook geslote deure oopmaak, deurbrake veroorsaak en bevrydings uit die mag van die duisternis help. Die boek van Klaagliedere 3: 22-24 Die standvastige liefde van die HERE hou nooit op nie; sy genade kom nooit tot 'n einde nie; Hulle is elke oggend nuut; Groot is u trou! "Die HERE is my deel," sê my siel, "daarom sal ek op Hom hoop."

Die Skrif laat ons verstaan ​​dat die standvastige liefde van God nooit eindig nie. Van die een geslag na die ander hou God die belofte van sy liefde na. Die genade van die Here gaan ook altyd gepaard met die liefde van God. Waar die liefde van God ook al gaan, die genade van God is nie ver daarvandaan nie. Genade is 'n verbondsbelofte van God aan Sy mense. In die boek van Romeine 9:15, ek sal barmhartig wees oor wie ek dit wil hê, en medelye met wie ek dit sal hê. Dit beteken dat die genade van God 'n verbondsbelofte van God aan sy mense is.

God het 'n verbond met Abraham gesluit. Die verbond van God oor die lewe van Abraham het betrekking op Isak en Jakob, en die hele Isreal het deel geword van die verbond. Daar is 'n genadeverbond wat deur die bloed van Jesus begin is. Vir die versoening van sonde en barmhartigheid moet bloed vergiet word. Dit is geen wonder dat die kinders van Isreal gespaar is die nag toe die vernietigingsengel Egipteland besoek het en die eerste vrugte van die Egiptenare vernietig het nie.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Verbondsgebede om genade sal die genade van God oor die lewens van sy mense heraktiveer. Let op, die verbond van God is ewig, en daar is niks wat dit kan vernietig nie. Daar is egter dinge wat ons doen wat die verbond dormant sal maak. Soveel Christene is veroordeel waar hulle geregverdig moet word net omdat die genade van God oor hulle lewens stil was. As die genade van God nie oor Ester gespreek het nie, sou sy die volle omvang van die wet onder oë gehad het nadat sy die gedragskode in die koning se paleis verbreek het. Die barmhartigheid van die Here het oor Daniël gepraat, en die Skrif het getoon dat Daniël meer eerbaar was as sy eweknieë.


As die genade van die heer in ons lewens geaktiveer word, word beproewinge en verdrukkings iets van die verlede. Ek praat as 'n orakel van God, elke gebied van u lewe wat die genade van God nodig het. Ek besluit vandag genade oor hulle in die naam van Jesus.

Gebedspunte

 • Vader, ek seën u vir nog 'n pragtige dag soos hierdie. Ek dank u vir die genade om met nog 'n dag van gebed. Mag u naam hoog verhewe wees in die naam van Jesus.
 • Vader, want daar is geskrywe: Hy wat sy sonde verberg, sal vergaan, maar hy wat hulle bely, sal barmhartigheid vind. Ek bely my sondes voor u, omdat ek alleen vir u gesondig het en in u oë groot kwaad gedoen het. Ek vra dit op grond van die bloedvergieting aan die kruis van Golgota; jy sal my sondes in die naam van Jesus wegwas.
 • Vader Here, ek heraktiveer u genadeverbond oor my lewe vandag in die naam van Jesus. Laat dit op elke gebied van my lewe wat barmhartigheid nodig het, vir my begin spreek in die naam van Jesus.
 • Ek spreek die genade van God oor my besigheid. Ek bid dat die genade van die Here my besigheid sal verhef. Die genade wat my onderneming 'n geestelike versnelling sal gee om beter te wees as al my mededingers, ek bid dat hierdie genade oor my besigheid in die naam van Jesus sal kom.
 • Here, ek besluit dat elke pad wat teen my geblokkeer is. Elke deur waarteen gesluit is, mag die genade van die heer dit vandag in die naam van Jesus begin oopmaak.
 • Here, elke deurbraak wat deur sonde vertraag is, deur die verbondsgenade van die Allerhoogste, begin hierdie deurbrake in die naam van Jesus.
 • Here, ek bepaal die verbondsgenade van God oor my kinders. Die Skrif sê dat kinders die erfenis van God is. Daar is ook geskryf dat ek en my kinders tekens en wonders is. Ek besluit dat daar geen kwaad in die naam van Jesus naby my kinders sal kom nie.
 • Want daar is geskrywe, maar so sê die HERE: Selfs die gevangenes van die magtiges sal weggeneem word, en die roof van die verskriklike sal gered word; Want Ek sal twis met hom wat met jou twis, en Ek sal jou kinders red. Here, u woord het belowe dat U sal stry met diegene wat met ons twis, en dat U my kinders sal red. Elke mag wat my kinders wil benadeel, val vandag in die naam van Jesus dood.
 • Here, ek spreek die verbondsgenade van die heer in my huwelik. Elke keer as die vyand my huwelik aanval, bid ek dat die genade van die Here dit vandag in die naam van Jesus sal blokkeer.
 • Here, ek kanselleer vandag elke demoniese aanval van die vyand oor my lewe. Ek vernietig al hul planne oor my gesin in die naam van Jesus. Here, op elke lewensterrein wat die vyand in 'n stormloop het, bid ek dat die genade van die Here die beskerming van God sal aktiveer oor die lewe wat ek en my gesin in die naam van Jesus het.
 • Vader, u woord sê ek is die lig vir die wêreld, 'n stad op die heuwels wat nie weggesteek kan word nie. Here, mag u genade voortdurend namens my spreek in die naam van Jesus.
 • Ek kanselleer vandag elke bose oordeel oor my lewe en my gesin in die naam van Jesus.
 • Here, ek bid vir u verbond genade oor my land. U woord sê ons is soos 'n stad op die heuwels wat nie weggesteek kan word nie. Here, ek bid dat die heerlikheid van hierdie nasie nie in duisternis sal verander nie.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelVerbondsgebede vir deurbraak
Volgende artikelVerbondsgebede vir seën
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.