Verbondsgebede vir seën

0
11798

Vandag het ons te doen met verbondsgebede vir Seën. Die boek van Spreuke hoofstuk 10:22 Die seën van die HERE maak 'n mens ryk, en Hy voeg geen droefheid daarby nie. As dit gaan om geseën word, is daar soveel bronne waaruit 'n man 'n seën kan kry, maar die seëninge van die Here is die beste. U het moontlik gehoor dat mense na die heiligdomme gaan om 'n kind te bedel. Mense gaan na die rivier om vir kinders te smeek. Mense gaan na verskillende plekke om dinge te bedel. Hulle het vergeet dat die duiwel niks vryelik gee nie. Alles van die duiwel het 'n prys.

Die seëninge van die Here maak egter rykdom en voeg geen droefheid by nie. Die einde van 'n man wat deur die Here geseën is, is gevul met vreugde en geluk. 'N Mens kan nie dieselfde sê vir 'n man wat deur die duiwel geseën is nie. Die probleem met baie mense is kortsigtigheid. Baie van ons kan nie verder kyk as ons huidige moeilikheid nie, en dit is wat die duiwel 'n voorsprong bo ons gee. Jabez erken dat net God hom kan seën en sy verhaal ten goede kan verander. 1 Kronieke 4: 9 En Jabez was eerbiediger as sy broers, en sy moeder het hom Jabez genoem en gesê: Omdat ek hom pynig gehad het. seën my inderdaad en vergroot my gebied, sodat U hand by my sou wees en dat U my van die kwaad sou bewaar, sodat ek geen pyn sou veroorsaak nie! ” God het hom dus gegee wat hy versoek het.

As ons om seën bid, moet ons geduldig wag totdat God die seën openbaar. Die probleem wat ons het, is die onvermoë om op die Here te wag as gevolg van ons kortsigtigheid. Ons wil hê dat die seëninge byna onmiddellik moet kom nadat ons daarvoor gebid het. Verbondsgebede om seën sal ons laat bid vir die openbaarmaking van God se seën. Hy het belowe om ons ryklik en oorvloedig te seën. As seën kom, is daar 'n bepaling van die dinge wat ons kort. En Filippense 4:19 sê: En my God sal in al u behoeftes voorsien volgens sy rykdom in heerlikheid deur Christus Jesus. Dit is die belofte van God om in al ons behoeftes te voorsien volgens sy rykdom in heerlikheid deur Christus Jesus. Dit beteken nie meer 'n gebrek nie. Ons sal 'n lewe begin met 'n oorvloed van rykdom, rykdom en goeie gesondheid.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Kom ons bid.

Gebedspunte

 • Here Jesus, ek dank u vir nog 'n mooi dag, nog 'n pragtige week. Mag u naam verhef word in die naam van Jesus.
 • Here, ek bid dat u my met gemoedsrus sal seën oor alles wat u aan my hande toegewy het. Ek vra dat u genade my sal behou; u laat u gesig glimlag en u sal my vandag genadig wees in die naam van Jesus.
 • Vader Here, want daar is geskrywe dat die verwagtinge van die regverdiges nie te kort skiet nie. Ek vra dat u deur my genade u my begeertes sal gee, en dat u planne oor my lewe in die naam van Jesus kan verwesenlik. Ek bid vir 'n spoedige manifestasie van u seëninge oor my lewe in die naam van Jesus.
 • Vader, ek bid dat U my genadig sal wees. Ek bid dat u u gesig op my sal laat skyn. Dit is geskryf; as die weg van 'n mens God behaag, sal Hy hom guns in die oë van mense laat vind. Ek vra dat u my guns sal laat vind by mense. As ek vorentoe gaan, laat my bevoordeel word. In al my weë, bid ek dat u guns en seëninge my nie in die naam van Jesus sal ontwyk nie.
 • Vader, ek bid dat u my die suiwer liefde van Christus sal laat ervaar. Ek bid dat u my sal vul met die volheid van die lewe in vreugde en geluk. Ek vra deur die gesag van die hemel; jy sal my lewe seën met die krag wat van God kom.
 • Vader Here, want daar is geskrywe, God sal in al my behoeftes voorsien volgens sy rykdom in heerlikheid deur Christus Jesus. Vanaf vandag sal ek in die naam van Jesus geen goeie dinge ontbreek nie. Ek bid vir voorsiening; Ek bid vir 'n oop hemel in my lewe in die naam van Jesus.
 • Here, ek bid dat Christus deur my 'n uitdrukking sal vind, en Hy my huis sy tuiste sal maak. Ek bid dat u my huis met vreugde en geluk sal seën. Ek bid dat u ons sal seën met lag, gemoedsrus en uitermate liefde. Ek bid dat u die vyand ter wille van ons sal weerstaan ​​en ons sal seën met die beskerming van die Heilige Gees.
 • Here, die Skrif sê Mag die Here van vrede self aan u te alle tye en op elke manier vrede gee. Ek begin my dag met die seëninge van die vader. Ek aktiveer hierdie dag deur die verbonds seën van God die Almagtige.
 • Here, ek vra dat u my lewe met vrug sal seën. Op elke gebied van my lewe wat deur onvrugbaarheid ontwrig word, bid ek dat u dit vrugbaar sal maak in die naam van Jesus.
 • Vader, ek bid dat u my sal seën met die gawe van die Heilige Gees. Die Skrif sê dat as die krag van hom wat Christus uit die dode opgewek het, in u woon, dit u sterflike liggaam vinniger sal maak. Ek vra die seën van die heilige spook. Want daar is geskrywe: Uiteindelik sal ek my Gees op alle vlees uitstort; u seuns en dogters sal profeteer, u jongmanne sal 'n gesig sien en u ou manne sal drome droom. Ek vra vandag die openbaring van hierdie seëninge in die naam van Jesus.
 • Here, die Skrif sê as iemand wysheid kortkom, laat hom van God vra wat vryelik sonder gebrek gee. Vader, ek bid dat u my seën met wysheid, kennis en begrip van bo. Ek vra dat u my kinders sal seën met die gees van wysheid. Die kennis wat hulle sal laat presteer bo hul eweknieë, vra ek dat u hulle daarmee sal seën in die naam van Jesus.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelVerbondsgebede vir genade
Volgende artikelVerbondsgebede om vergifnis
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.