Gebedspunte vir seën in Ember-maand

0
8064

Vandag gaan ons handel oor gebedspunte vir seën in die ember maand. In die grootste deel van die wêreld word die koolmaand gewoonlik gekenmerk met hope gevaarlike goed. Terwyl God se kinders alles probeer om dinge vir hulself te laat gebeur, is die duiwel ook besig om pyn en hartseer in baie gesinne te veroorsaak. Maar ongeag die duiwel se plan, is God oorvloedig in staat om Sy kinders te beskerm en seëninge deur die koolmaand uit te deel.

Wat ook al die ding wat jy die afgelope 10 maande nagejaag het, die oorblywende dae in hierdie jaar is steeds voldoende om dit vry te stel. Ten spyte van die kort dae wat hierdie jaar oorbly, kan die Here jou steeds besoek met hope seëninge. Alles waarvoor jy van die begin van hierdie jaar af gebid het, is nou die tyd van manifestasie. Die seëninge van die Here maak rykdom en voeg geen droefheid daarby nie. Van nou af tot Desember sal jy 'n nuwe dimensie van seën en guns in alle gevolge begin ervaar.

As jy glo dat hierdie jaar nog nie verby is nie en dat jy nog geseën kan word, kom ons bid saam.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Gebedspunte:

 • Here, ek dank U vir die gawe van die lewe. Ek dank u vir u beskerming oor my lewe. Ek loof jou vir jou beskerming oor my familie. Mag u naam hoog verheerlik word in die Naam van Jesus Christus.
 • Vader, ek dank U vir u genade van Januarie tot hierdie oomblik. Die Skrif sê dit is deur die genade van die Here dat ons nie verteer word nie. Ek dank U vir U genade oor my en my gesin. Mag u naam hoog verheerlik word in die Naam van Jesus Christus.
 • Here, ek vra om vergifnis van sonde. Op elke manier waarop ek gesondig het en u heerlikheid ontbreek, vra ek dat u my vergewe in die Naam van Jesus. Die Skrif sê ons kan nie aanhou om in sonde te wees en vra dat Genade oorvloedig moet wees nie. Here, ek bepaal deur die gesag van die hemel, laat u genade oor my lewe seëvier in die Naam van Jesus Christus.
 • Here, in elke area van my lewe wat sonde verhinder het dat my seëninge oorstroom, bid ek dat u genade vir my sal spreek in die Naam van Jesus Christus.
 • Here, die skrif laat my verstaan ​​dat God alles mooi sal maak op Sy tyd. Here, mag dit U behaag om my in hierdie koolmaande te seën in die Naam van Jesus Christus.
 • Vader, ek kom teen elke prins van Persië wat tussen my en Blessing staan. Ek bid dat hulle hul gesig plat sal val in die naam van Jesus Christus.
 • Vader Here, daar is geskrywe; daarom sê Ek vir julle: Alles wat julle in die gebed vra, glo dat julle dit ontvang het, en dit sal julle s'n wees.” Ek bepaal die daaglikse seën van die Here op my lewe in die Naam van Jesus.
 • Vader, soos U, geseënde Dawid, en U maak Salomo voorspoedig; Ek bid dat jy my oorvloedig sal seën in die Naam van Jesus Christus.
 • Here, elke goeie ding waarna ek van die begin van hierdie jaar af verlang het, bid ek vir die manifestasie daarvan in die naam van Jesus Christus.
 • Vader, elke goeie ding wat ek van die begin van hierdie jaar nagejaag het, maar tot nou toe nie kon bereik nie, bid ek dat die hande van God dit hierdie oomblik vir my sal vrystel in die Naam van Jesus.
 • Die jaar 2021, hoor die woord van God, jy sal nie sonder om my seëninge wat daarin vasgevang is, vry te laat in die naam van Jesus Christus nie.
 • Ek bepaal deur die gesag van die hemel; hierdie koolmaande sal my in die Naam van Jesus begin bevoordeel. Ek bid dat elke man en vrou wat jy geposisioneer het om my te help geseën word. Ek bid vir goddelike Verbinding tussen ons in die naam van Jesus Christus.
 • Elke euwel wat my lewe moet verlaat vir die seën van die Here om geopenbaar te word, bepaal ek goddelike skeiding tussen ons in die Naam van Jesus.
 • Here, die Skrif sê U sal ons planne vasstel. Ek bid vir die manifestasie van elke goeie plan wat ek het in die naam van Jesus Christus.
 • Want daar is geskrywe: Die verwagtinge van die regverdiges sal nie verkort word nie. Ek besluit deur die gesag van die hemel; my verwagtinge sal nie belemmer word in die naam van Jesus nie. Ek praat as 'n orakel van God; elke goeie ding wat my hart begeer, word vrygestel in die naam van Jesus Christus.
 • Die Skrif sê: Want Ek weet watter planne Ek vir jou het, spreek die Here, beplan om jou voorspoedig te maak en nie om jou te benadeel nie, beplan om vir jou hoop en 'n toekoms te gee. Ek sal die jaar goed afsluit in die naam van Jesus Christus.
 • Daar is geskrywe: En my God sal in al julle behoeftes voorsien na die rykdom van sy heerlikheid in Christus Jesus. Ek besluit deur die gesag van die hemel; my behoeftes word voorsien in die naam van Jesus.
 • Die Here is my herder; Ek kom niks kort nie. Hy laat my in groen weivelde lê. Hy lei my na stille waters. Vader, U is my herder; Ek sal nie in die Naam van Jesus ontbreek nie. Ek sal geen goeie ding in die lewe ontbreek in die Naam van Jesus Christus nie.
 • Daar is geskrywe: As jy die Here jou God volkome gehoorsaam en al sy gebooie wat ek jou vandag gee noukeurig volg, sal die Here jou God jou hoog stel bo al die nasies op aarde. Ek bid dat u my hoog sal stel bo al die nasies in die Naam van Jesus.
 • Die Skrif sê die seën van die Here bring rykdom sonder om droefheid by te voeg. Ek bid dat jy my sal seën met jou rykdom in die Naam van Jesus Christus.
 • Vader, die skrif sê Elke volmaakte gawe kom van bo af, kom af van die Vader van die hemelse ligte, wat nie soos verskuiwende skaduwees verander nie. Hy het gekies om vir ons geboorte te gee deur die woord van die waarheid sodat ons 'n soort eerstelinge kan wees van alles wat Hy geskep het. Here, ek bid dat U elke goeie ding vir my sal vrystel in die Naam van Jesus Christus.


KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikel10 Skrifverse wat elke mamma vir hul kinders moet bid
Volgende artikelGebed Vir Beskerming In Koelmaand
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.