Gebed Vir Beskerming In Koelmaand

1
7514

Vandag gaan ons handel oor gebed vir beskerming in ember maande. Terwyl die jaar tot 'n einde loop, het ons die versekering van God se beskerming nodig. Dit is die tyd van die jaar wanneer die duiwel die hel oor God se mense loslaat.

Die koolmaande dui die einde van 'n jaar aan, en dit lei ons 'n nuwe jaar in. Mense regoor die wêreld is altyd versigtig gedurende die koolmaande omdat dit gewoonlik gevul is met soveel bose gruweldade. In 'n wêreld gevul met soveel boosheid, kan net God ons red. Die Skrif sê in die boek Efesiërs 5:16 dat die tyd losgekoop word omdat die dae boos is. Die dae is boos. Ons kan net elke dag verlos deur die kosbare bloed van Jesus.

Intussen het God belowe om ons te beskerm. Psalm 127:7-8 Die Here sal jou bewaar van alle onheil; hy sal jou lewe hou. Die Here sal jou uitgaan en jou ingang bewaar van nou af tot in ewigheid. Die Here het belowe om ons van alle kwaad weg te hou. Ons moet daardie beskerming van God oor ons lewens aktiveer gedurende hierdie moeilike seisoen. As daar 'n man is om te bid, is daar 'n God wie se saak is om gebede te beantwoord.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Kom ons bid.


Gebedspunte

 • Here Jesus, ek dank U vir U genade oor my lewe. Ek dank jou vir die geleentheid om die laaste paar maande in die jaar 2021 te sien. Ek maak jou groot vir hoe ver jy my gehelp het. Ek dank u in afwagting van die groter werke wat u in die komende jaar sal doen. Mag u naam hoog verheerlik word in die Naam van Jesus.
 • Vader, ek kom vandag voor u om u beskerming oor my en my gesin te soek. Here, terwyl ons hierin deur die wêreld reis ember maand, Ek bid dat u merk op ons sal wees in die Naam van Jesus. Want daar is geskrywe, want ek dra die merk van Christus, laat niemand my lastig val nie. Ek besluit deur die gesag van die hemel. Ek sal nie ontsteld wees in hierdie kool maande in die Naam van Jesus Christus nie.
 • Die Here is my herder; Ek sal nie wil nie. Hy laat my in groen weivelde lê. Hy lei my na stille waters. Hy herstel my siel. Hy lei my op paaie van geregtigheid ter wille van sy Naam. Al gaan ek deur die dal van doodskaduwee, ek sal geen onheil vrees nie, want U is met my; u stok en u staf, hulle vertroos my. U berei 'n tafel voor my aangesig voor my vyande; U salf my hoof met olie; my beker loop oor. Here, ek sal geen onheil vrees nie, want U is by my. My beskerming is gewaarborg want jy is myne, en ek is joune. Ek besluit deur die gesag van die hemel. Ek sal nie te min gevind word in u skema van beskerming in die naam van Jesus Christus nie.
 • Here, het die Skrif gesê, geen wapenmodel teen my sal voorspoedig wees nie. Ek bepaal in die naam van elke demoniese aanval op my lewe, of die bloed van die lam maak my familie tot niet. Ek verklaar dat hul wapen van oorlogvoering teen my sy kragte verloor in die naam van Jesus Christus.
 • Ek besluit in die Naam van Jesus. Geen onheil sal naby my of my woonplek kom nie. Want jy het gesê, met my oë sal ek die beloning van die goddelose sien en aanskou. U sê duisend sal aan my regterhand val en tienduisend aan my linkerhand, maar hulle sal nie naby my kom nie. Want U het engele oor my bevel gegee dat hulle my op hul arms moet dra dat ek my voet nie teen die klip mag stamp nie. Ek besluit in die Naam van Jesus. Geen kwaad sal naby my kom in hierdie kool maande in die Naam van Jesus Christus nie.
 • Here, ek bid dat u teenwoordigheid met my sal gaan al die dae van my lewe. Ek salf myself met die bloed van die lam. Want dit was, wanneer die engel die bloed sien, sal dit verbygaan. Ek salf myself met die bloed van Jesus. Wanneer die engel van die dood my sien, sal dit nie my familie of my skade berokken in die naam van Jesus Christus nie.
 • Want daar is geskrywe: God het ons nie 'n gees van vrees vir liefde, vrede en sterk verstand gegee nie. Ek sal nie bang wees vir die skrik in die nag of die pes wat bedags rondvlieg nie. Die pyl wat in die duisternis geskiet word, sal geen mag oor my of enige lid van my familie hê in die naam van Jesus Christus nie.
 • Ek verlos elke dag in hierdie ember maand met die kosbare bloed van Jesus. Ek kanselleer, ek vernietig, ek vernietig elke euwel wat vir elke dag deur die bloed van die lam ontwerp is. Dit was, en hulle het hom oorwin deur die bloed van die lam en deur die woorde van hulle getuienis. Ek getuig dat die beskerming van die Here op my is, sy merk is uitmuntend in my lewe, ek sal nie deur die kwaad aangeraak word in die Naam van Jesus nie.
 • Vader, ek salf die grond met u bloed. Ek besluit dat die grond nie my bloed of dié van enige lid van my familie in die Naam van Jesus sal verteer nie. Want daar is geskrywe: Verkondig iets, en dit sal vasstaan. Ek verklaar dat die land nie in hierdie kolmaand deur bloed sal verteer in die Naam van Jesus Christus nie.
 • Here, elke vorm van siekte, siekte of kwaal in my lewe word deur die bloed van die lam genees. Dit was, Christus het al ons swakhede op Homself gedra, en Hy het al ons siektes genees. Ek besluit in die naam van Jesus Christus. Ek is vandag genees in Jesus Naam.
 • Die oë van die Here is altyd op die regverdiges, en sy ore is altyd oplettend vir hulle gebede. Ek vra, deur die genade van die Here, die oë van die Here sal altyd op my wees deur die maand van kole en daarna in die Naam van Jesus.

Amen.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelGebedspunte vir seën in Ember-maand
Volgende artikelGebedspunte teen die dood in Ember-maand
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

1 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.