Gebedspunte Teen Die Plan van Duiwel In Ember Maand

1
8607

Vandag gaan ons met gebedspunte teen die planne in ember Maand handel. Die woord van God sê en ek som op die duiwel gaan al die dae rond en soek wie om te verslind. Dis hoekom die boek Efesiërs 6 sê ons worstel nie teen vlees en bloed nie, maar teen owerhede, vorste in hoogtes. Selfs ons liewe Here Jesus Christus is deur die duiwel versoek net om die heerlikheid wat vir hom voorlê, hom te kort, maar my geliefdes raai wat Jesus in staat was om die planne van die duiwel te oorkom deur die woord van God en gebede. God het ons gegee die gesag om sy naam aan te roep
Matteus 7:7-11 Bid, en vir julle sal gegee word; soek, en julle sal vind; klop, en vir julle sal oopgemaak word; want elkeen wat bid, ontvang; en hy wat soek, vind; en vir hom wat klop, sal oopgemaak word. Of watter man is daar onder julle wat, as sy seun brood vra, vir hom 'n klip sal gee? Of as hy 'n vis vra, sal hy vir hom 'n slang gee? As julle dan wat sleg is, weet om goeie gawes aan julle kinders te gee, hoeveel te meer sal julle Vader wat in die hemele is, goeie dinge gee aan die wat Hom bid?

Bogenoemde skrif is om ons te laat verstaan ​​dat God vir ons is en God met ons is. As die plan van die duiwel nie op Jesus gewerk het nie, sal dit beslis nie op ons werk nie, iemand skree halleluja, glimlag. Onthou ons Job in die bybel, hy is deur die duiwel getoets en raai wat is die plan van die duiwel oor Job se lewe vernietig is. Die duiwel kan net probeer, maar onthou God het nie die duiwel die outoriteit gegee om ons lewens te verwoes of die heerlikheid wat God vir ons het, te vernietig nie.

Onthou ons die fliek "oorlogkamer“, as jy dit nog nie gesien het nie, beveel ek dit vir jou aan om te kyk, sodra die vrou besef het die duiwel probeer haar huwelik oorneem, het sy opgestaan ​​om vir haar reg te veg, ek het uit daardie fliek geleer dat jy 'n persoonlike ruimte in jou huis waar jy heelhartig met God gesels, 'n ruimte waar jy heilig bly en hoofsaaklik om te bid. Gebed is die hoofsleutel. Ons moet elke dag van ons lewe bid aangesien elke dag sy eie probleem het, maar ons verlos dit met gebede.


Nuwe boek deur pastoor Ikechukwu. 
Nou beskikbaar op Amazon

Gebedspunte teen die plan van duiwel in ember-maand kan 'n lang pad kom in die lewe van 'n Christen. Jy het 'n teëstander wat jou begeertes, jou gedagtes, selfs hoe jy jou liggaam sien en behandel, wil aanval. Ek en jy moet dus op waak teen boosheid en Satan se planne wees.

Hoe om die duiwelskemas oor ons lewens te oorkom;

 • Wees waaksaam, die bybel sê waak en bid
 • Vlug van alle verskynings van die duiwel
 • Vertrou God en glo dat Hy goeie planne vir jou het
 • Glo
 • Do nie word versoek deur die tydelike dinge van die wêreld 
 • Lewer 'n diens wat aanvaarbaar is voor God Romeine 12vs 1
 • Gebed is die hoofsleutel, wees biddend
 • Moenie met die woord van God grap nie
  Lees en verteer die skrif, die skrif word beskikbaar gestel om ons te onderrig, te lei en ons te korrigeer
 • Gehoorsaam sy gebooie
 • Dra die hele wapenrusting van Christus, lees Efesiërs 6 vir beter begrip.

Deur hierdie dinge hierbo genoem te doen, sal ons as Christen help om nie te val of die planne van die duiwel te glo nie
Kom ons bid die onderstaande gebede en het geloof dat alles wat ons in God se name vra aan ons toegestaan ​​sal word, AMEN

Gebedspunte

 • O Here, ek dank U vir u genade en liefdevolle goedheid teenoor my, ek dank U vir nog 'n geleentheid wat U my gegee het om in u Naam te vra, geseënd is u Naam Here Jesus Christus.
 • Vader ek gee al die eer, eer en aanbidding terug aan u heilige Naam, ek seën U vir soveel dinge, vir genade so ontelbaar soos die see, ek sê dankie Here.
  Elke keer as ek nog 'n breek van die dag sien sê ek dankie Here, vir my beantwoorde gebede is ek dankbaar, vir soveel dinge wat U gedoen het, wat U op die punt staan ​​om te doen en wat U nog gaan doen.
 • Here Jesus, op enige manier het ek u heerlikheid ontbreek wat kan dien as hindernisse tussen U en my gebed, Here Jesus ek vra dat U my vergewe, my seun s'n afwas, my reinig
 • Here, terwyl ek in hierdie gebed gaan, weet ek nie waarvoor om te vra nie, maar ek vra vir die leiding van die heilige gees, heilige gees lei my deur, laat my nie tevergeefs bid nie.
 • Here Jesus ek bid teen elke sataniese byeenkoms teen my, ek beveel dit om nou deur vuur te strooi, in die magtige Naam van Jesus Christus. Ek vernietig elke bose byeenkomste van die bose teen my lot, ek kanselleer elke bose planne van die vyande teen my eer.
 • Elke bedrywighede van die duiwel teen my, op elke gebied wat die duiwel my wil afbring, deur die krag in die Naam van Jesus, vernietig word in Jesus Naam.
 • Ek beveel dat elke bose persoonlikheid van my familiekant, my vriende, my omgewings wat beskuldigende vinger teen my wys, deur vuur vernietig word, in die magtige naam van Jesus Christus.
 • Ek besluit en ek verklaar dat die aktiwiteite van die duiwel oor my huwelikslewe, finansiële lewe, my daaglikse aktiwiteite vernietig word in die magtige naam van Jesus Christus.
 • Ek kom teen elke plan van die duiwel oor my lewe in my werkplek en op alle terreine van my lewe in Jesus Naam.
 • Die duiwel sal geen mag oor my hê in Jesus naam nie, ek sal elke bose aktiwiteite en planne van die duiwel in Jesus naam oorkom.
 • Elke mag wat beplan het om my uit my gesagsposisie te beweeg deur bose sameswering, ek beveel jou om deur vuur vernietig te word, in die magtige naam van Jesus Christus.
 • Magte van die bose het bymekaargekom om boosheid oor my familie te bring, verstrooi nou deur vuur, in die magtige naam van Jesus Christus.
 • Elke goeie ding wat my familie verloor het as gevolg van bose versameling en sameswering, ek beveel dit alles om nou herstel te word, in die magtige naam van Jesus Christus. Ten spyte van die bedrywighede van die duiwel in Job se lewe, is alles wat hy verloor het, in baie voue aan hom teruggekry, ek beveel dat elke goeie ding wat die duiwel van my gesteel het, teruggegee word deur die krag in die naam van Jesus Christus.
 • Ek frustreer elke aktiwiteite van duisternis teen my besigheid en finansies, in die magtige naam van Jesus Christus.
 • Elke bose altaar wat gebou is om my en my gesin skande te bring, ek beveel dit om nou aan die brand te slaan, in die magtige naam van Jesus Christus, elke hardnekkige altaar wat ter wille van my opgerig is wat weier om af te gaan, word vernietig in Jesus Naam.
 • Ek is 'n naam gegee wat bo elke ander naam is, sodat deur die krag in die Naam van Jesus die altaar in Jesus vernietig word. AMEN
 • Ek bid teen elke bose pyl wat na my gegooi is om terug te gaan na die sender in Jesus Naam, In die magtige Naam van Jesus Christus. Ek verwerp elke strik van die duiwel wat vir my opsy gesit is en teen my lot betower is deur bose samesweerders, in die magtige naam van Jesus Christus.
 • Ek kanselleer alle planne van die duiwel, ek frustreer elke betowering, waarsêery en sataniese opofferings wat teen my gemaak word deur bose samesweerders, in die magtige naam van Jesus Christus.
 • Ek beveel verwarring In die kuil van die bose, beide die bose en alles wat hulle vir hul kragte gebruik het, word vernietig in Jesus Naam, die aktiwiteite van die bose teen my lot word deur vuur in Jesus Naam gekanselleer.
 • Al die pogings van die duiwel wat my probeer afbring, word vernietig deur vuur in Jesus naam.
 • Heilige spook vuur brand die kuil van die bose af, beide hul kragte en waar hulle ontmoet vir hul bose byeenkomste in Jesus mag kragtige naam, Ek beveel die pogings van die duiwel om te misluk, in die magtige naam van Jesus Christus.
 • Elke bose bedekking wat deur sataniese samesweerders oor my lot geplaas word, ek beveel dit om nou tot as te brand, en ek beveel die sataniese samesweerders om totaal vernietig te word, in die magtige naam van Jesus Christus.
 • Elke sataniese oë wat my gees dophou wat opgedra is om my vordering te monitor en aan die koninkryk van duisternis te rapporteer, ek beveel jou om blind te word deur vuur en donderweer, in die magtige naam van Jesus Christus.
 • In Jesus naam, elkeen wat die gesag gegee is om my heerlikheid te monitor, sterf deur vuur in die magtige naam van Jesus Christus. Elke beswering en betowering wat teen my en my gesin gedoen word deur die verteenwoordigers van die duisternis, maak ek hulle nutteloos en van geen effek, in my lewe en familie, in die magtige naam van Jesus Christus.
 • O Here waar my Naam ook al vir kwaad uitgeroep is, laat u vuur spoedig vir my antwoord, in die magtige Naam van Jesus Christus.
 • Ek bepaal dat my lewe nie meer in die rigting van die vyandsplan sal gaan nie, hulle planne sal konsekwent misluk, in die magtige naam van Jesus Christus.
 • Deur die krag in die naam van Jesus maak ek myself vry van die koninkryk van duisternis in die magtige naam van Jesus Christus.
  Die vesting wat die duiwel oor my lewe en gesinslewe het, word nou vernietig in Jesus Naam
 • Ek sal die duiwel se planne vir my lewe in Jesus Naam oorkom.
 • Die sameswering van die duiwel oor my lewe word vernietig in Jesus Naam.
 • Dankie Here Jesus want ek het geroep en U het geantwoord, dankie dat U my deur hierdie reis gelei het, dankie Here Jesus vir die verhoorde gebede.
 • Here Jesus, ek seën u Naam, want U het my van al my gebedsversoeke toegestaan ​​en ek is gevestig
  Dankie Here Jesus want voortaan is ek meer as oorwinnaar, HALLELUJA.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

1 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.