10 wraakgebede teen die vyand se aanvalle

5
19908

Vandag gaan ons te doen kry met 10 wraakgebede teen die vyand se aanval. Ons bid altyd dat God namens ons sal veg en vir ons sal veg. Onthou hoe ons altyd bid dat God ons moet wreek. Selfs ons God het belowe dat duisend aan ons linkerkant en tienduisende aan ons regterkant sal val, maar hulle sal nou naby ons kom. Ten spyte van koning Saul se poging om Dawid dood te maak, het God hom steeds oorwinning oor Saul.

Kom ons lees die Bybelvers hieronder;

'n Bybelvers om vir wraak te bid

Psalm 35vs 1-28 1 Staan teë die wat my teëstaan, Here, en veg teen die wat teen my veg! Neem jou skild en wapenrusting en kom tot my redding. Hef u spies op en veg teen dié wat my agtervolg. Beloof dat u my sal red. Mag diegene wat mebe probeer doodmaak, verslaan en in die skande gebring word! Mag diegene wat teen mebe komplot terugdraai en verward wees! Mag hulle wees soos strooi wat deur die wind gewaai word terwyl die engel van die Here hulle agtervolg! Mag hulle pad donker en glad wees terwyl die engel van die Here hulle neerslaan! Sonder enige rede het hulle 'n lokval gelê omdat hulle 'n diep gat gegrawe het om my te vang. Maar vernietiging sal hulle vang voordat hulle dit weet; hulle sal in hul eie strik gevang word en tot hul vernietiging val! Dan sal ek bly wees oor die Here; Ek sal bly wees, want hy het my gered. Met my hele hart sal ek vir die Here sê: Daar is niemand soos U nie. U beskerm die swakkes teen die sterkes, die armes teen die verdrukker. Bose mense getuig daarteen en beskuldig my van misdade waarvan ek niks weet nie. Hulle betaal my kwaad vir goed terug, en ek sink in wanhoop. Maar toe hulle siek was, het ek in rou aangetrek; ek het myself van kos ontneem; ek het met my kop gebuig gebid, soos ek vir 'n vriend of 'n broer sou bid. ma. Maar toe ek in die moeilikheid was, was hulle almal bly en saamgedrom om met my te spot; vreemdelinge het my geslaan en my bly slaan. Soos diegene wat met 'n kreupele spot, het hulle my met haat aangegluur. Hoe lank nog, Here, sal U net toekyk? Red my van hulle aanvalle; red my lewe van hierdie leeus! Dan sal ek U loof in die vergadering van u volk; Ek sal U loof voor hulle almal. Moenie dat my vyande, daardie leuenaars, oor my nederlaag jubel nie. Moenie dat diegene wat my sonder rede haat, van vreugde oor my droefheid besin nie. Hulle praat nie op 'n vriendelike manier nie; eerder versin hulle allerhande leuens oor vredeliewende mense. Hulle beskuldig my en skree: "Ons het gesien wat jy gedoen het!" Maar U, Here, het dit gesien. Moet dus nie swyg nie, Here; moenie jouself ver weg hou nie! Staan op, Here, en verdedig my; staan ​​op, my God, en verdedig my saak. U is regverdig, Here, verklaar my dus onskuldig; laat my vyande nie oor my juig nie. Moenie dat hulle vir hulleself sê: "Ons is van hom ontslae nie! Dit is net wat ons wou hê!" Mag diegene wat hulle oor my lyding verlustig heeltemal verslaan en verward wees; mag diegene wat beweer dat hulle beter as ek is, bedek wees met skaamte en skande. Mag die wat my vrygespreek wil sien van blydskap uitroep en keer op keer sê: "Hoe groot is die Here! Hy is tevrede met die sukses van sy kneg." Dan sal ek u geregtigheid verkondig en U die hele dag loof.

Nadat u die bogenoemde skrifgedeelte geneem het, bid hierdie gebede saam met my.

Gebedspunte

 • Here God, ek loof u heilige Naam vir die genade wat U aan my gegee het. Ek dank U vir die seëninge en die gawe van die lewe wat U vir my oopgemaak het, Here, ek verhef u heilige Naam. Vader in Jesus naam, ek seën u vir nog 'n geleentheid om met u te gesels en met u as u erfgenaam te praat, dankie dat u my te lief het. Vader ek gee al die eer, eer en aanbidding terug aan u heilige naam, ek seën u daarvoor soveel dinge, vir genade so ontelbaar soos die see, sê ek dankie Here. Elke keer as ek nog 'n breek van die dag sien sê ek dankie Here, vir my beantwoorde gebede is ek dankbaar, vir soveel dinge wat U gedoen het, wat U op die punt staan ​​om te doen en wat U nog gaan doen.
 • Here ek loof u heilige Naam want nog voor ek begin bid is my sake vir my afgehandel. Ek verheerlik u naam Koning van die konings want U het vir my begin veg nog voordat ek begin bid het. Ag Here, ek dank U vir u genade en liefdevolle vriendelikheid teenoor my, ek dank u vir nog 'n geleentheid wat u my gegee het om in u naam te vra, geseënd is u naam Here Jesus Christus.
 • Here Jesus, op enige manier het ek u heerlikheid ontbreek wat as hindernisse tussen U en mt gebed kan dien, Here Jesus ek vra dat U my vergewe, my seun s'n wegwas, my reinig Here, terwyl ek in hierdie gebed gaan. Ek weet nie waarvoor om te vra nie maar ek vra vir die leiding van die heilige gees, heilige gees lei my deur, laat my nie tevergeefs bid nie.
 • Vader, strek u hande van wraak uit oor diegene na my lewe en voltrek u groot wraak en oordeel oor hulle, in die magtige Naam van Jesus. Vader, vernietig elke bose hand en stem wat veg teen my glorieryke lot, in die magtige Naam van Jesus. Vader, neem al die gevegte van my lewe oor en gee my totale oorwinning oor almal wat teen my veg, in die naam van 
 • Jesus. Vader, stel en los u pyle van dood teen almal wat ná my lewe, in die Naam van Jesus. Vader, ek beveel dat al die bedrywighede van die bose mense in tien voue aan hulle teruggegee word in Jesus Naam, laat u vuur vry op almal wat teen my veg en stuur u pyl van vernietiging op hulle, in die magtige Naam van Jesus. Vader, laat elke mag wat teen my voortreflikheid en goddelike opheffing toegewys word, sterf deur die pyl van God, in die Naam van Jesus.
 • O God van vuur laat u groot vuur vry op elke bose byeenkoms en sameswering wat deur die duiwel ingestel is om my in Jesus Naam te vernietig.
 • Elke bose familielede gaan ekstra lank om my lot te vernietig, om my toekoms te vernietig, Here staan ​​op as gevolg van my en veg my gevegte, Vader wreek my Here, Vader verstrooi die duiwelse planne van elke bose persoon in my lewe, Here Jesus, U het dit gedoen. Om koning Dawid se lewensnober aan Saul oor te gee, moet asseblief nie die vyand die kans gee om oor my te wen nie, moenie my vyand die geleentheid gee om my te vernietig nie, maar laat jou hande van vuur op hulle los en vernietig hulle heeltemal in Jesus Naam.
 • Elke Goliat van my ouer se kant af wat daarop ingestel is om My te vernietig, Vader vernietig hulle net soos U Golaith magteloos gemaak het voor Dawid, O God, wreek my Here, Here staan ​​die teë wat my teëstaan, veg die wat teen my veg Here.
 • Here Jesus, u woord sê elkeen wat vloek sal vloek wees, diegene wat my vloek en wag om my ondergang te sien, sal die een wees wat vernietig word in Jesus Naam. Moenie die vyande mag oor my lewe gee nie, ek kanselleer elke plan van die duiwel vandag in Jesus Naam.
 • Vader, gee die kwaad van die bose een keer op hulle terug in Jesus Naam, beveg diegene wat teen my veg en stuur u pyl van dood op my vyande in die magtige Naam van Jesus. Vader, laat elke mag wat teen my voortreflikheid en goddelike opheffing toegewys word, sterf deur die pyl van God, in die Naam van Jesus. 
 • Vader, ek bedek myself met die bloed van Jesus, deur die bloed van Jesus, staan ​​op en stel elke plan en doel van diegene na my lewe en doel teleur, in die Naam van Jesus. 
 • Vader, staan ​​op in u genade en krag en wreek my op my teëstanders wat na my glorieryke bestemming is, in die Naam van Jesus. Vader beskerm my en laat my nie jonk wees in Jesus Naam nie. Laat my lewe om die heerlikheid van God in Jesus Naam te verklaar. Wees my lewe genadig en stel my paaie voor U in Jesus magtige naam het gebid .Dankie Here Jesus vir die verhoorde gebede in Jesus Magtige kosbare naam het gebid , AMEN.

Vorige artikel5 tekens van geestelike aanval
Volgende artikelHoe om te bid Psalm 91 vir beskerming van jou gesin
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

5 KOMMENTAAR

 1. ek is mal oor jou gebedskragpunte Ek wil graag 'n boek by jou koop wat die gebedspunte en gebed daarin het, bid asseblief vir my dankie en God seën

 2. Pensez vous, apres la mort et la resurrection de Jesus, un croyant peut prier contre ses ennemis comme vous le faites? Les incroyants en font autant. Si vous etes au service du Christ, il saura vous garder et proteger tout ce qui est votre. Paix.

  Angel, VSA.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.