Gebedspunte vir vryheid teen demoniese ontvoerders

1
9961

Vandag sal ons te doen kry gebedspunte vir vryheid teen demoniese ontvoerders. Om verstrengel te wees in die sataniese koninkryk kan ons daaglikse lewens beïnvloed, ons wil baie dinge doen, maar ons sien sekere dinge verhinder ons om ons doelwitte te bereik. Dit kan vir ons lastig wees, want as ons nie versigtig is nie, kan dit ons nutteloos maak in ons daaglikse aktiwiteite.

Deesdae word mense fisies met vuurwapens ontvoer. Die ontvoerders eis vir losprys voordat hul slagoffers vrygelaat word, maar die ongelukkiges word waarskynlik vermoor omdat geen losprys betaal is nie. Dieselfde gebeur ook geestelik. Baie Christene is geestelik ontvoer en die pynlike ding is dat hulle nie weet hulle is ontvoer nie. Die taal wat die demoniese ontvoerders verstaan, is die bloed van Jesus wat gestort is. Ongelukkig is baie onkundig dat die losprys wat uit die hol van geestelike ontvoerders verlos moet word, net is om die Here Jesus aan te neem. Ek bid dat elkeen van ons wat in die geesteryk ontvoer en vasgebind is, vrygelaat sal word deur die krag in die Naam van Jesus.

Efesiërs 6 vs. 12 KJV “Want ons worstel nie teen vlees en bloed nie, maar teen die owerhede, teen die magte, teen die owerstes van die duisternis van hierdie wêreld, teen die bose geeste in die hoogtes”.

Ons is bekend met hierdie Bybelgedeelte wat ons daaraan herinner dat ons gevegte in die lewe nie net fisies is nie, maar ook geestelik. Daarom moet ons geestelik wakker wees. As Christene is ons bewus daarvan dat die magte van die duisternis altyd sal kom nadat Christene net soos die duiwel God in die bybel besoek het en oor Job met God gepraat het, solank as wat die duiwel die lig van Jesus in ons sien, sal hy aanhou om agter ons aan te kom. , selfs Jesus is nie alleen gelaat nie

Om geestelik ontvoer te word, kan 'n mens se lewe ellendig maak. 'n Dame het byvoorbeeld nie geweet sy het haar oom beledig nie, sy was vir baie jare geestelik op 'n boom toegesluit totdat sy vir bevryding in die kerk gegaan het en dit deur die heilige gees geopenbaar is dat sy in die geesteryk ontvoer is en slegs God kan haar vrymaak. Tot eer van God is sy nou genees en bevry en leef sy heeltemal goed.

Hierdie gebede sal ons help en lei deur waaroor ons hierdie maand gaan bid en ons help om vry te wees van die gevangenes van die duiwel. Onthou die Israeliete was vir 'n baie lang tyd gevange gehou totdat Moses met die hulp van God opgestaan ​​het om teen die Egiptenaars te veg, selfs God het die farao met tien plae gewaarsku dat dit vir jou om te weet hoe hardnekkig sommige magte van die duiwel is, totdat die tien plae toe die eersgeborenes van die Egiptenare gesterf het, daardie farao swig voor die mag van God, het hy selfs van plan verander nadat die Israeliete Egipte verlaat het. Farao en diegene wat met hom saamgesweer het, is uiteindelik in die Rooi See vernietig, ek bid dat ons demoniese ontvoerders vernietig sal word in Jesus Naam.

GEBEDSPUNTE

 • Here Jesus, ek dank U vir die gawe van die lewe. Ek dank jou vir jou oneindige gunste oor my lewe. Ek loof jou vir jou beskerming oor my familie. Mag u naam hoog verheerlik word in die Naam van Jesus Christus.
 • Vader, ek dank U vir u genade van Januarie tot hierdie oomblik. Die Skrif sê dit is deur die genade van die Here dat ons nie verteer word nie. Ek dank U vir U genade oor my en my gesin. Mag u naam geseën word in die naam van Jesus Christus.
 • Here ek seën U dat ek vryheid begin ontvang het van die gevangenes van die duiwel
 • Here Jesus, ek kanselleer. elke geestelike ontvoerder van beide my pa en moeder se kant, sterf, in die Naam van Jesus.
 • Ek vernietig elke geestelike ontvoerder uit my omgewings, omgewing dat hulle sterf, in die Naam van Jesus.
 • My lewe, ontvang die aanraking van vuur deur die bloed van Jesus, in Jesus Naam.
 • Hand van God, staan ​​op uit die hemel en skryf die doodsberig van geestelike ontvoerders, in die Naam van Jesus.
 • Ek sal geen voorvaderlike skuld betaal in die naam van Jesus nie.
 • Elke slang en skerpioen in my fondament, sterf, in Jesus se naam.
 • Die kis wat my glorie en bestemming in my fondament huisves, hoor die woord van die Here, word vernietig in die Naam van Jesus.
 • Elke woedende mag wat my ouers agtervolg het en nou agter my aan wil kom, ek beveel die vuur van die Here om jou te verteer, in die Naam van Jesus.
 • Elke kragjag na my ster, jou tyd is verby, sterf, in die Naam van Jesus.
 • Die mag van die bose op my lot, jou tyd is verby, sterf, in Jesus Naam.
 • Elke skuld van my ouers wat die duiwel wil hê ek moet betaal, kanselleer ek deur die bloed van Jesus. Elke vesting van die duiwel oor my lot sterf in die Naam van Jesus.
 • Elke pyl van vertraging in die wortel van my lewe, sterf, in die Naam van Jesus.
 • Vader Here Jesus vernietig die handewerke van die duiwel, ek kom teen die planne van die duiwel om te keer dat my lot in Jesus Naam manifesteer 
 • Elke hardnekkige planne wat die duiwel vir my het, aangesien die Here Farao vernietig het, die Here sal my sataniese ontvoerders vernietig in Jesus Naam.
 • Die salwing om die skrifgeleerde van die hemel en die lewende boekrol te word, val op my, in die Naam van Jesus.
 •  Hierdie jaar het geen reg om klaar te maak totdat my besoek gemanifesteer is in die Naam van Jesus nie.
 • O God, staan ​​op en maak my ontvoerders magteloos, maak hulle blind totdat ek na my volgende vlak gaan, in die Naam van Jesus
 • Enige fundamentele en sataniese krag wat teen my lot werk, word vernietig in die Naam van Jesus.
 •  Ek beveel elke sataniese ontvoerder oor my lewe om deur vuur gebreek te word, in die Naam van Jesus.
 •  Ek beveel elke geestelike Haman wat veg vir my sukses op alle terreine van my lewe om in die Naam van Jesus in die skande te staan.

 

1 KOMMENTAAR

 1. Help my asseblief om bevrydingsgebed te doen, nl
  Ek is vir 8/maande deur heksery beset en hulle sit insekte in my kop en my hele lyf. Ek kan regtig niks doen nie
  my hand werk. Dankie vir al hierdie Gebede vir bevryding van heksery aangeval. Dit help my baie.
  Amen 🙏🙏🙏

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.