Gebedspunte vir Desembermaand

4
9037

Vandag gaan ons handel oor gebedspunte vir die Desember maand. Laat my eers toe om julle almal 'n gelukkige nuwe maand toe te wens. Dit is nie te vroeg om komplimente van die seisoen te begin sê nie. Jesus is die vreugde van die seisoen. Die maand Desember word oor die hele wêreld aan die viering van die geboorte van Christus gewy. Ook hierdie maand berei ons voor vir die nuwe jaar.

Terwyl ons uitgaan om hierdie gunstige maand te vier, hou die vyand nooit op om God se mense seer te maak nie. Dit is ook nie net 'n maand wat ontwerp is vir viering alleen nie, dit moet ook 'n manier wees om voor te berei vir die nuwe jaar. Die nuwe jaar is op ons. Oor 'n paar dae sal 2021 geskiedenis word aangesien ons die jaar 2022 verwelkom. Daar is geen beter tyd om die aangesig van God vir die bye-jaar te soek nie.

Ons sal bid vir die beskerming van God oor onsself en ons familie. Ons gebed sal ook fokus op die manifestasie van God se seëninge op ons lewens. Ook, vir diegene wat dink hierdie jaar is reeds verby vir seën, God kan steeds jou seëninge vrystel in hierdie paar dae wat oorbly vir die jaar om te eindig. Jeremia 32:27 “Kyk, Ek is die HERE, die God van alle vlees. Is daar iets te moeilik vir My? Daar is niks onmoontlik vir God om te doen nie. Die oorblywende dae in hierdie jaar is nog genoeg vir jou om geseën te word.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Ek besluit deur die genade van die Here, elke seëning wat vasgevang is, word nou vir jou vrygestel in die Naam van Jesus.


Gebedspunte

 • Vader, ek verhef u Naam vir die gawe van die lewe wat U aan my geskenk het om die laaste maand van die jaar te aanskou. Ek dank u vir u beskerming, ek dank u vir u genade oor my lewe en familie, mag u naam hoogs verhef word in die naam van Jesus. 
 • Here, ek dank U vir U beskerming oor my. Ek dank u vir u beskerming oor my kinders. Dit is deur u genade dat ons nie verteer word nie, Here, mag u naam hoog verheerlik word in die Naam van Jesus Christus. 
 • Vader, ek bid dat ek deur u genade spoedige aflewering ontvang van elke seëning verbonde aan hierdie maand in die Naam van Jesus Christus. 
 • Here, al u beloftes vir my lewe in hierdie jaar wat nog moet manifesteer, ek bid dat U dit deur u krag aan my sal vrystel in die Naam van Jesus Christus. 
 • Here, ek bid dat U my lewe sal seën met spoed en rigting in hierdie maand. Ek bid vir die opbou van alles wat ek verloor het. Elke seën en guns wat van my weggeneem is deur sonde, ek bepaal deur die genade van die Here dat hulle aan my vrygestel word in die Naam van Jesus Christus. 
 • Here, terwyl ek deur hierdie maand reis, bid ek dat u hande op my sal wees. Want die Skrif sê ek dra die merk van Christus, laat niemand my lastig val nie. Ek besluit deur die gesag van die hemel, ek sal nie ontsteld wees in die Naam van Jesus Christus nie. 
 • Here, ek bid dat u beskerming op my sal wees in die Naam van Jesus Christus. Want daar is geskrywe, die oë van die Here is altyd op die regverdiges en sy ore is altyd oplettend na hulle gebede. Here, ek bid dat u oë op my sal wees in die Naam van Jesus Christus. 
 • Here, ek bid vir my vriende en familie in hierdie maand van Desember. Ek vra dat u elkeen van ons sal beskerm in die Naam van Jesus Christus. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, geen onheil sal enigeen van ons tref in die Naam van Jesus Christus nie. Geen kwaad sal in hierdie maand naby ons woonplek kom in die Naam van Jesus Christus nie. 
 • Vader, terwyl ons die vreugde van Kersfees verwag, bid ek dat die vyand ons nie op daardie dag in die Naam van Jesus Christus sal laat treur nie. Ek bepaal dat elke plan van die vyand om daardie dag te vernietig, gekanselleer word in die naam van Jesus Christus. 
 • Here, terwyl ons u geboorte in hierdie maand vier, bid ek dat dit sal lei tot die geboorte van elke goeie ding in ons lewens in die Naam van Jesus Christus. Ek beveel elke goeie ding wat dood is in ons lewens om vandag lewe te ontvang in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader, terwyl ons besig is om vir die nuwe jaar voor te berei, bid ek dat u elke lid van my familie sal ondersteun in die Naam van Jesus Christus. Ek bid dat u genade almal aan die lewe sal hou om die nuwe jaar in die Naam van Jesus Christus te aanskou. 
 • Here, ek bid dat u teenwoordigheid saam met my in die nuwe jaar sal ingaan. Ek bid dat u krag en gees saam met my in die nuwe jaar sal reis. 
 • Psalm 144 Toe Israel uit Egipte uitgetrek het, die huis van Jakob uit 'n volk van vreemde taal; Juda het sy heiligdom geword, en Israel sy heerskappy. Die see het dit gesien en gevlug; Jordaan het teruggedraai. Die berge het gespring soos ramme, die klein heuwels soos lammers. Here, die see het die krag van God gesien, Jordanië het die teenwoordigheid van God gesien, ek besluit dat u teenwoordigheid en krag saam met my sal reis in hierdie maand in die Naam van Jesus Christus. 
 • Vader, ek kom teen elke mag van siekte in my lewe en familie. Ek spreek onmiddellike genesings vir alle siektes in die Naam van Jesus Christus. Here, elke siekte wat verband hou met probleme om asem te haal, te praat of te loop, ek bepaal dat hulle genees word in die Naam van Jesus Christus. 
 • Here, ek sal nie hierdie Kersfees in siekte doen nie. Ek sal dit nie in pyn doen nie. Elke siekte, siekte of siekte in my lewe word genees in die naam van Jesus Christus. Ek besluit dat die krag van God in my liggaam sal ingaan en elke vorm van siekte sal genees in die Naam van Jesus Christus. 
 • Vader, aangesien die hele wêreld u geboorte hierdie Kersfees sal vier, bid ek dat u gees nie van ons sal wyk nie. Gee vir ons die vreugde van u verlossing terug in die Naam van Jesus Christus. Ek bid dat jy jou liefde en vrede aan die wêreld sal herstel in die Naam van Jesus Christus. 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelKragtige gebedspunte om onheilige sielsbande te verbreek
Volgende artikel5 maniere waarop Christene Kersfees kan vier
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

4 KOMMENTAAR

 1. Shalom Pasteur je remercie Dieu pour votre site.J'avais des problèmes de loyer mais avec les prières du site j'ai pu presque tout payer. Jesus-Christus merci toujours. L'année n'est pas finie et mes yeux sont toujours rivés sur Dieu comme les yeux de la servante sur les mais de sa maîtresse.

 2. Dankie Here Jesus christus vir alles vir al die seëninge...Ma Maria ek is lief vir jou Bid vir ons Amen...St Joseph ek is lief vir jou Bid vir ons Amen🙏

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.