Daaglikse gebede om vrees en angs te oorwin

0
11564

Vrees en angs is twee gevaarlike vyande wat die lewe van 'n man pynig. Moes jy al ooit skielik in die middel van die nag wakker word bloot omdat jy bang was iets sleg gaan met jou gebeur? Moes jy al ooit die lewe self opgee omdat jy voel jy gaan binnekort sterf? Dit is wat vrees aan jou doen. Dit meng in met jou daaglikse aktiwiteite en maak jou minder produktief.

Angs is 'n vae onaangename emosie wat jy ervaar wanneer jy iets sleg verwag. Soms kan dit wees as gevolg van 'n aanbieding wat jy by die werk het, of verdediging van 'n kontrak wat jy al jare lank najaag. Dit kan ook die gevolg wees van vrees vir mislukking. Wanneer hierdie angs binne jou opbou, veroorsaak dit 'n paniekaanval en sterf jy stadig elke keer as 'n skok by jou ruggraat af gestuur word. Die Skrif sê Want God het ons nie 'n gees van vrees gegee nie, maar van krag en liefde en 'n gesonde verstand.

Vrees en angs is daartoe in staat om die planne van God vir jou lewe te verwoes. Dit verslaan elke gevoel van baklei en strewe om die prestasie te bereik wat God vir jou en my bestem het. En die ironie van dit alles is dat ons almal dit op een tydstip in die gesig sal staar. Selfs as Christene het ons ons vrese, en ons angs bou op oor sekere dinge.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Ek kan mooi onthou die laaste keer toe ek 'n knop op my boonste buik naby my bors ontdek het. Dit was pynloos en onbeweeglik. Voordat ek 'n afspraak by die dokter gemaak het, het ek aanlyn gesoek of ek enige nuttige inligting kan kry wat my kan vertel wat dit is wat die knop veroorsaak het. Hoe meer ek soek, hoe banger word ek. Een of ander tyd in die nag sal ek wakker word uit die slaap en my hart sal onbeheersd klop. Ek het geweet die duiwel het my vrees gebruik om my te jag. Uiteindelik het ek vir 'n toets gegaan en ek is verkeerd gediagnoseer. Die resultaat het aan die lig gebring dat dit Chroniese Obstruktiewe Pulmonêre Siekte (COPD) was. Dit is 'n progressiewe siekte van die longe wat dit moeilik maak om asem te haal. Diegene met so 'n siekte loop 'n groot risiko van hartversaking en kanker van die longe.


Soos verwag, was ek doodbang toe ek hierdie uitslag kry. Ek kon van toe af niks meer doen nie. Ek kon nie eers meer tot God bid nie. Ek het daardie resultaat gesien as iets te groot vir God om te hanteer. My besluit was besluit en ek was bereid om te sterf. Nadat ek erken het dat ek binnekort sal sterf, het ek uiteindelik die moed gekry om te begin bid. My gebed was nie dat God my moes genees nie. Ek het gebid dat God my waardig sou ag om saam met Hom te regeer, aangesien ek geweet het dat ek binnekort sal sterf. Intussen het ek geen simptome van die siekte getoon nie. Maar tog het my vrees elke dag toegeneem. Eendag het ek uiteindelik die moed gekry om die resultaat te berispe. Ek het besluit om vir nog 'n toets te gaan en dit het geblyk dat ek nooit die siekte gehad het nie. En die knop op my bo-buik was net 'n onskadelike ophoping van vet.

Ek het opgehou lewe gedurende daardie tydperke toe ek deur my vrees geslaan is. Ek het feitlik belangstelling in alles verloor. Vrees en angs sal jou redes laat sien waarom lewe nie nodig is nie. Op daardie stadium kan depressie intree en selfmoordgedagtes sal nie ver wees nie. So baie mense sou nog geleef het as hulle net hul vrees kon oorkom. Gestel ek was nie in staat om my vrees te oorkom nie, sou ek nie vir nog 'n toets gegaan het nie en kon ek aan depressie gesterf het. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, elke gees van vrees in jou word vernietig deur die krag in die Naam van Jesus. Alles wat jou bang maak, word vandag weggeneem in die naam van Jesus Christus.

Kom ons gebruik die volgende gebede om die gees van vrees en angs te oorkom. Sê daagliks hierdie gebede om jouself toe te rus met die krag van die Heilige Gees.

Gebedspunte

  • Here, ek dank U vir hierdie groot oomblik. Ek dank u vir die genade om hierdie blog te vind, ek dank u vir hierdie spesifieke gebedsinhoud oor vrees en angs. Ek dank u omdat u my deur hierdie gebed sal bevry van die strik van vrees en angs in die naam van Jesus Christus.
  • Here, ek bid dat U my sal red van die vrees van die onbekende. Here, ek vra die genade om my vrese te ontgroei, ek bid dat U dit vandag oor my sal loslaat in die Naam van Jesus Christus.
  • Here, ek bid dat U my sal omring met u heilige gees en krag. Ek bepaal dat die krag van die heilige gees my sterflike liggaam sal lewend maak. Ek bid dat die krag van die heilige gees my sal bevry van elke gees van vrees in die Naam van Jesus Christus.
  • Here, terwyl ek vandag uitstap, bid ek dat die genade bo-oor elke situasie sal wees. Ek bid vir nog 'n vlak van kalmte. Ek bid vir die genade om jou altyd in alles te vertrou en die gees wat my sal verhef bo elke uitdaging wat vandag teen my mag opduik. Here, ek vra dat U hierdie genade oor my vrystel in die Naam van Jesus.
  • Vader Here, u woord het my laat verstaan ​​dat U my nie die gees van vrees gegee het nie, maar van seunskap om Abba Vader te huil. Here, elke demoon wat vandag oor my pad kan kom om my dag met vrees te besoedel, ek vernietig vandag sulke demone in die Naam van Jesus Christus.
  • Vader, die Skrif sê die Here sal die pad van die regverdiges rig. Vader, ek bid dat U my pad sal rig. In alles wat ek vandag doen, vader, laat my asseblief u daarin sien in die naam van Jesus Christus.
  • Here, wanneer my angs vandag opbou, Here gee my die krag om dit te beheer. Ek weier om myself vandag aan angs en vrees te verloor. Skenk my die genade om regdeur die dag in beheer te wees en te bly in die Naam van Jesus Christus.
  • Want daar is geskrywe, ons is 'n naam gegee wat bo alle ander name is. Ek besluit dat ek nie bang is in die naam van Jesus nie. Ek sal nie bang wees in die naam van Jesus Christus nie.
  • Ek oorwin elke demoon van vrees op my pad vandag in die naam van Jesus Christus. Amen.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikel5 mites oor Christelike dating
Volgende artikelEenvoudige waarheid wat elke geskeide Christene moet weet
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.