Gebede vir die eerste kwartaal van 2022

1
12995

Vandag gaan ons met gebed te doen kry vir die eerste kwartaal van 2022. Elke man het 'n plan vir die jaar. Terwyl sommige planne langtermyn is, is sommige korttermyn. Ons hoef nie vir die einde van die jaar te wag voordat ons die manifestasie van God se beloftes vir ons lewens begin ervaar nie.

Die eerste kwartaal van die jaar is van Januarie tot April. Daar is soveel dinge wat tussen Januarie en April sou gebeur. Aangesien daar seëninge is, het die vyand ook 'n paar planne vir die volk van God geplaas. As jy 'n gereelde leser van ons blog is, het ons 'n plasing op 5 belangrike dinge om voor te bid in 2022. Een van die dinge wat ons beklemtoon is die beskerming en genade van God. Ons sal uittreksels uit die 5 belangrike dinge om voor te bid in 2022 gebruik as ons gebedsgids vir die eerste kwartaal van hierdie jaar.

Ek bid dat die hemele sal ag slaan op ons gebede. Alles wat ons verlede jaar gekeer het, sal nie hierdie jaar mag oor jou hê in die Naam van Jesus nie. Kom ons bid saam. Ons kan die eerste kwartaal van die jaar ontwerp sonder ons gebede.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Gebedspunte

 • Vader, ek dank U vir U genade oor my lewe en familie. Ek dank u vir die genade wat u ons betoon het om hierdie jaar te sien. Ek dank u vir u genade oor ons lewens, mag u naam verhef word in die naam van Jesus Christus.
 • Here, U is die God van genade. Ek vra dat jy genadiglik sal toelaat dat jou lig die duisternis van my lewe binnedring. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, alle mag wat my verlede jaar beperk, sal geen mag oor my hê in die naam van Jesus Christus nie.
 • Here, van nou af tot April bid ek dat u genade altyd vir my sal praat. Ek bepaal dat elke geslote deur oopgemaak word in die naam van Jesus Christus.
 • Vader, alles waarop ek my hande oplê, sal voorspoedig wees. Die Skrif het gesê: Elke goeie gawe en elke volmaakte gawe kom van bo af, kom af van die Vader van die ligte by wie daar geen verandering of skaduwee is as gevolg van verandering nie. Here, ek bid dat U my in hierdie eerste kwartaal van 2022 met genade sal kroon in die Naam van Jesus Christus.
 • Vader, ek soek u leiding en raad oor my lewe in hierdie eerste kwartaal. Ek bid dat u my pad sal rig in die Naam van Jesus. Ek weier om dinge op grond van my sterflike kennis te doen. Ek vra dat u my sal lei en dat u 'n lig op my pad sal skyn in die naam van Jesus Christus.
 • Here, ek bid vir voorsiening in alle gevolge van my lewe in hierdie eerste kwartaal. Want daar is geskrywe: God sal in al my behoeftes voorsien volgens sy rykdom in heerlikheid deur Christus Jesus. Ek kom teen elke gees van gebrek in my lewe in die naam van Jesus Christus. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, daar sal 'n voorsiening wees in die naam van Jesus Christus.
 • Vader, ek soek u beskerming. Laat u oë op my wees in hierdie eerste kwartaal in die naam van Jesus Christus. Die Skrif sê al loop ek deur die dal van doodskaduwee, vrees ek geen onheil nie, want jy is by my. U stok en staf vertroos my. Here, ek bid dat u hande van beskerming in my lewe uitmuntend gemaak sal word in die naam van Jesus Christus.
 • Want daar is geskrywe, die oë van die Here is altyd op die regverdiges en sy ore is altyd oplettend na hulle gebede. Ek bid dat u hande op my sal wees gedurende hierdie eerste kwartaal in die Naam van Jesus Christus.
 • Want daar is geskrywe: Geen kwaad sal my tref nie, en geen plaag sal naby my woonplek kom nie. Here, gedurende hierdie eerste kwartaal sal geen kwaad naby my kom in die Naam van Jesus Christus nie.
 • Elke pyl wat deur die vyand ontwerp is om my in die eerste kwartaal van hierdie jaar aan te val, word vernietig in die naam van Jesus Christus. Ek kanselleer elke pyl van skaamte, elke pyl van mislukking en agterlikheid word vernietig in die naam van Jesus Christus.
 • Here, ek besluit dat elke seëning wat vir hierdie eerste kwartaal beplan is, aan my vrygestel word in die naam van Jesus Christus. Elke manipulerende gees wat my wil verhinder om my seëninge te verkry, ek bepaal dat die toorn van God oor sulke magte kom in die Naam van Jesus Christus.
 • Here, ek vra genade. Elke sonde in my lewe wat die manifestasie van God se seën in my lewe mag verhinder, bid ek dat u my sal vergewe in die Naam van Jesus Christus. Want daar is geskrywe: Hy wat sy sondes verberg, sal nie voorspoedig wees nie, maar hy wat dit bely, sal barmhartigheid vind. Here, ek bid vir genade. Elke deur wat teen my gesluit is as gevolg van sonde, ek bid dat u genade dit sal oopmaak in die eerste vier maande van hierdie jaar in die Naam van Jesus Christus.
 • Vader, U het gesê oral waar my voetsool raak, moet U dit vir my in besit neem. Vader, ek besluit dat hierdie belofte 'n werklikheid in my lewe word in die naam van Jesus Christus. Ek bid dat jy, terwyl ek begin werk, alles sal seën wat my aangaan in die Naam van Jesus Christus.
 • Ek salf elke dag in hierdie eerste kwartaal met die kosbare bloed van Jesus Christus. Ek verlos elke dag met die bloed van Jesus. Here, geen onheil sal enige lid van my familie tref in die Naam van Jesus Christus nie.
 • Vader, ek bid dat u 'n groot seën en sukses op my pad sal lei in hierdie eerste kwartaal. Ek wil terugkyk op hierdie eerste kwartaal en dankie sê vir jou seën.
 • Here, ek wil rigting en versnelling hê in hierdie eerste kwartaal in die naam van Jesus Christus. Here, die dinge wat my 12 maande geneem het om te bereik, ek bid vir 'n spoedige ophoping in hierdie eerste kwartaal in die naam van Jesus Christus.

 


 

 

 

 

 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikel5 belangrike dinge om voor te bid in 2022
Volgende artikelGebedspunte vir bonatuurlike deurbraak in die jaar 2022
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

1 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.