Gebedspunte vir vinnige sukses

Datum:

Vandag gaan ons handel oor gebedspunte vir vinnige sukses. Die oorgrote meerderheid van ons strewe in die lewe is gesentreer rondom sukses in alles wat ons doen. Sukses was een van die dinge wat ons deur verlede jaar gejaag het. En hierdie nuwe jaar sou geen uitsondering wees nie. As jy vinnige sukses wil hê, laat ons saam bid.

Sukses kom as 'n seën van God die vader. Die konsep van vinnige sukses verplaas nie harde werk heeltemal nie. Dit is een van die foute wat Christene maak. Hulle glo armoede kan val en deur vuur sterf. Hulle ontken die plek van harde werk. Terwyl die Skrif in die boek van Spreuke 22:29 Sien jy 'n man wat uitblink in sy werk? Hy sal voor konings staan; Hy sal nie voor onbekende mans staan ​​nie.

Terwyl ons bid vir vinnige sukses, moet jy jou deel doen om hard te werk. Die gebed is om jou harde werk te fasiliteer om vinnige sukses te maak. Onthou die Skrif sê dit is nie van hom wat wil en hardloop nie, maar van God wat barmhartigheid bewys. En deur krag sal niemand oorwin nie. Harde werk vertaal nie natuurlik in sukses nie en gebed sonder werk kan nie sukses baar nie. Hulle twee werk hand aan hand.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

As jy 'n werkende Christen is en jy wil 'n vinnige sukses in jou besigheid hê, kom ons bid saam.


Gebedspunte

 • Here Jesus, ek dank U vir nog 'n dag. Ek dank u vir die genade om rustig te slaap en wakker te word. Ek dank u dat u my lewe en dié van my gesin bewaar het, mag u naam hoogs verheerlik word in die naam van Jesus Christus.
 • Vader Here, die Skrif sê Hy sal die voete van sy heiliges bewaar, maar die goddelose sal swyg in die duisternis. “Want deur krag sal niemand seëvier nie. Vader, ek wil nie op my sterflike krag staatmaak vir sukses nie, ek bid dat u my sal help om suksesvol te wees in my besigheid in die naam van Jesus Christus.
 • Vader Here, ek gee my besigheid oor in u hande, ek vra dat u genade deure vir my sal begin oopmaak in die Naam van Jesus Christus. Vader, elke deur van groter geleenthede wat teen my besigheid gesluit is, mag die genade van die Here hulle hierdie oomblik begin oopmaak in die Naam van Jesus Christus.
 • Die Skrif sê dit is die seën van die Here wat ryk maak en geen droefheid byvoeg nie. Vader, ek bid dat U die werk van my hande sal seën. Ek salf my tien vingers met u kosbare bloed en ek besluit dat alles waarop ek hulle lê voorspoedig sal wees in die Naam van Jesus Christus.
 • Here, terwyl ek uitstap vir werk, bid ek dat u gees saam met my sal gaan. Ek vra dat u gees my voog en raadgewer sal wees. Dit sal my leer watter kant toe om te gaan en die dinge om te doen. Ek weier om op my kennis te steun, ek vra dat u gees my lei tot sukses in die naam van Jesus Christus.
 • Vader, in elke area van my lewe wat mislukking en verwerping ervaar het, beveel ek deur die gesag van die hemel, mag die hande van die Here hulle hierdie oomblik begin aanraak in die Naam van Jesus Christus.
 • Ek kom teen die gees van mislukking, ek bestraf die agent van mislukking oor my lewe en besighede. Ek bepaal dat mislukking nie 'n manier in my lewe sal hê in die naam van Jesus Christus nie.
 • Vader, elke demoon van agterlikheid, ek bestraf hulle oor my besigheid in die Naam van Jesus Christus. Van hierdie oomblik wat ek besluit, sal my harde werk nie meer tot niet gaan nie. Die grond sal my begunstig as ek dit bewerk, die land sal vrugbaar wees ter wille van my, in die Naam van Jesus Christus.
 • Here, elke gees van stagnasie, ek kom daarteen deur die krag in die Naam van Jesus Christus. Ek weier om meer op dieselfde plek te bly. Ek profeteer 'n geestelike versnelling vir my lewe en besighede in die naam van Jesus Christus.
 • Vader, elke demoon wat my tyd van arbeid mors met mislukking, ek besluit dat so 'n demoon hierdie oomblik in die naam van Jesus Christus doodval.
 • Elke beperkende krag hetsy uit my pa of ma se huis wat my sukses in die lewe teenwerk, vernietig ek jou vandag in die naam van Jesus Christus.
 • Ek beveel dat die engele van die Here my sal verhef tot die volgende vlak van heerlikheid. Ek het te lank op een plek gebly, ek bepaal dat my verheffing gemanifesteer word in die naam van Jesus Christus.
 • Die skrif het gesê Die Here seën jou en bewaar jou; die Here sal sy aangesig oor jou laat skyn en jou genadig wees; die Here verhef sy aangesig oor jou en gee jou vrede. Ek bid dat die aangesig van die Here wonderbaarlik oor my sal skyn en dat Hy my genadig sal wees in die Naam van Jesus Christus.
 • Die Skrif het my belowe dat ek die kop sal wees en nie die stert nie, die eerste en nie die laaste nie. Ek eis die manifestasie van hierdie beloftes oor my lewe en besighede in die naam van Jesus Christus.
 • Here, elke struikelblok tussen my en sukses, ek verwyder daardie blok hierdie oomblik in die naam van Jesus Christus. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, die Skrif verklaar 'n ding en dit sal vasgestel word, sukses is myne in die naam van Jesus Christus.
 • Ek bid dat die genade van die Here wat swaarkry in die lewe van 'n man uitskakel op hierdie oomblik oor my sal kom en mislukking uit my lewe uitgeskakel sal word in die naam van Jesus Christus.
 • Vader, u woord het gesê die hart van die mens en konings is in die hande van die Here en Hy rig hulle soos die vloei van riviere. Ek bid dat jy mense sal maak om my te behaag. Ek bepaal 'n goddelike verbintenis tussen my en 'n sukseshelper in die naam van Jesus Christus.
 • Ek bid dat die man of vrou wat jy voorberei het om my te help om groot sukses te behaal, ek bid vir 'n spoedige skakeling tussen ons in die naam van Jesus Christus.
 • Here, ek bid dat deur u genade wat vir ewig geëindig het, my pogings met vinnige sukses gekroon sal word in die naam van Jesus Christus.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedum
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

1 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van...

MFM Bevryding Gebedspunte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Deliverance Prayer Points. Ly jy aan verslawing of sterk invloed...