Gebedspunte teen respiratoriese siektes

0
11255

Respiratoriese siekte is 'n kombinasie van siektes wat die longe aantas en asemhaling baie moeilik maak. Hierdie tipe siekte is een van die grootste oorsake van sterftes regoor die wêreld. Soms kan dit lei tot pyn op die bors, hoes wat nie wil weggaan nie, produksie van slym en toenemende moeilikheid om asem te haal.

Die longe bly een van die mees lewensbelangrike organe in die liggaam en enige skade aan die longe sal hoogs nadelig vir die liggaam wees. Vandag gaan ons oor gebedspunte teen respiratoriese siektes handel. Die Here is bereid om mense te genees wat geraak word deur enige respiratoriese siekte wat hul lewensverwagting verminder het. Die skrif sê in die boek van Jeremia 29:11 Want Ek weet watter gedagtes Ek aangaande julle koester, spreek die HERE, gedagtes van vrede en nie van onheil nie, om julle 'n toekoms en 'n hoop te gee.

Ek wil nie weet hoe verskriklik jou respiratoriese siekte geraak het nie. Ek gee nie om oor die verslag wat jy van gesondheidspraktisyns oor jou longe gekry het nie. Want ek ken 'n groot geneser, die een wat 'n genesende balsem in Gilead het. Selfs as jou longe onherstelbaar beskadig is, ken ek 'n God wat enige beskadigde organe in die liggaam kan verander. Jeremia 32:27 “Kyk, Ek is die HERE, die God van alle vlees. Is daar iets te moeilik vir My?

Daar is niks onmoontlik vir God om te doen nie. En ek is seker om jou van hierdie respiratoriese siekte te genees, sou nie vir Hom onmoontlik wees om te doen nie. Ek bepaal deur die genade van die vader, elke vorm van respiratoriese siekte word genees in die naam van Jesus Christus. As jy enige vorm van respiratoriese siekte of infeksie het, hetsy Chroniese Obstruktiewe Pulmonêre Siekte (COPD) Asma, chroniese hoes, tuberkulose en vele ander, laat ons saam bid. God is op die punt om sy wonders te verrig.

Gebedspunte.

 • Here Jesus, ek dank U dat U my die genade gegee het om nog 'n pragtige dag te sien. Ek dank u vir u beskerming oor my lewe. Ek dank u vir u genade, mag u naam hoog verheerlik word in die naam van Jesus Christus.
 • Vader, my hoop is op U. Ek kyk op na die kruis van Golgota waar my genesings vandaan sal kom. My hoop word versterk in die feit dat U God is en daar is niks onmoontlik vir U om te doen nie. Ek gooi die mediese verslag van mediese personeel oor my longe en hart weg, ek vertrou jou om jou wonders in my lewe te verrig in die naam van Jesus Christus.
 • Here, die Skrif het gesê U is die God van alle vlees en daar is niks onmoontlik vir U om te doen nie. Here, ek bid dat U my sal genees van elke respiratoriese siekte wat my lewe beïnvloed in die Naam van Jesus Christus. Ek bid deur die genade van die Here, my chroniese hoes is vandag genees in die Naam van Jesus Christus.
 • Here, ek bepaal deur die gesag van die hemel dat u my vergrote longe sal aanraak en dat u dit weer normaal sal maak in die naam van Jesus Christus. Elke vorm van chroniese obstruktiewe longsiekte word vandag in die naam van Jesus Christus genees. Ek besluit dat elke simptoom van daardie siekte vandag gestop word in die naam van Jesus Christus.
 • Vader, ek kom teen elke vorm van asemloosheid. Alles wat my moeilik laat asemhaal, word vandag weggeneem in die naam van Jesus Christus. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, my longe word vandag genees in die naam van Jesus Christus.
 • Vader, ek raak aan die genesende balsem in Gilead, my siekte word vandag weggeneem in die naam van Jesus Christus. Want daar is geskrywe: Hy het sy woorde uitgestuur en Hy genees hulle siektes. Vader Here, ek bid dat U vandag u woord sal uitstuur en al my swakhede sal genees in die Naam van Jesus Christus.
 • Here, ek kom teen elke teken van asma in my lewe vandag. Ek kanaliseer my asem deur die krag in die naam van Jesus Christus, dit sal nie meer verhinder word nie. Elke vorm van obstruksie in my longe wat asemhaling moeilik maak, ek bid dat die hande van God dit hierdie oomblik sal aanraak in die naam van Jesus Christus.
 • Ek bepaal deur die gesag van die hemel, elke swak vat in my longe. Elke swak orgaan in my longe behoort hierdie oomblik die krag van die Here te ontvang in die Naam van Jesus Christus. Die Skrif het gesê: Ek weet watter planne Ek met jou het, dit is planne van goed en nie van kwaad om 'n verwagte einde te gee nie. Here, ek sal nie aan respiratoriese siekte sterf nie, ek bid vandag vir 'n totale genesing in die naam van Jesus Christus.
 • Here, ek vra dat U my hart sal aanraak. Elke vorm van onreëlmatige hartklop en hartkloppings word genees in die naam van Jesus Christus. Enige teken van hartversaking word in die naam van Jesus Christus gekanselleer.
 • Here, ek bepaal deur die gesag van die hemel, elke teken van longkanker is gekanselleer in die naam van Jesus Christus. Here, die Skrif sê deur u streep ons is genees. U het 'n sweep geneem sodat ons gesond kan word. Jy is siek gemaak ter wille van ons. Ek vra deur die gesag van die hemel, die moontlikheid van longkanker word in die naam van Jesus Christus uitgesluit.
 • Vader, ek glo U is die God wat kan genees. En dit is in jou vermoë om enige mislukte liggaamsorgaan te verander. Ek vra dat u deur u genade elke geaffekteerde long sal verander in die naam van Jesus Christus. Ek bid dat u deur u genade elke mislukte hart in die naam van Jesus Christus sal verander.
 • Here, ek bid dat die hande van God my hierdie oomblik sal aanraak. Alles wat in my longe en hart aangeraak, verander of herstel moet word, word vervang in die naam van Jesus Christus.
 • Vader, ek dank U vir verhoorde gebede. Ek dank u omdat u na die stem van my smekinge geluister het. Ek dank U vir u genade, ek dank U vir genesings. Mag u naam hoog verheerlik word in die Naam van Jesus Christus.

Vorige artikelGebedspunte vir vinnige sukses
Volgende artikelGebedspunte vir oneindige beskerming
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.