Gebedspunte vir oneindige beskerming

0
10609

Die standvastige liefde van God ken nie 'n einde nie, Sy genade is seker, waar en word elke oggend vernuwe. Terwyl ons deur 2022 reis, het ons die eindelose beskerming van God die Vader nodig, in die lig daarvan sal ons gebedspunte vir oneindige beskerming aanbied.

Die beskerming van God is bedoel om ons te lei en te beskerm teen dreigende gevare. Ons sal gebedspunte aanbied vir eindelose beskerming. 2 Thessalonicense 3:3-5 Maar die Here is getrou, en Hy sal julle versterk en beskerm teen die Bose. Ons het vertroue in die Here dat jy die dinge doen wat ons beveel en sal voortgaan om te doen. Mag die Here julle harte rig in God se liefde en Christus se volharding. Die Skrif het gesê die Here is getrou en Hy sal ons versterk en beskerm teen alle kwaad al die dae van ons lewe.

 • Gebedspunte
 • Vader Here, ek dank U vir die gawe van lewe. Ek dank u vir u voorsiening, ek dank u vir u genade oor my lewe, mag u naam hoog verheerlik word in die naam van Jesus Christus. 
 • Want daar is geskrywe, geen wapen wat teen jou gesmee is, sal oorwin nie, en jy sal elke tong wat jou beskuldig, weerlê. Dit is die erfdeel van die dienaars van die Here, en dit is hulle regverdiging van My,” spreek die Here. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, geen wapenmodel teen my sal voorspoedig wees in die Naam van Jesus Christus nie. Elke wapen wat gevorm is om my aan te val of my vrede te bedreig, verloor vandag jou kragte in die naam van Jesus Christus. 
 • Here, want dit is geskrywe Maar die Here is getrou, en Hy sal jou versterk en jou van die Bose beskerm. Ons het vertroue in die Here dat jy die dinge doen wat ons beveel en sal voortgaan om te doen. Mag die Here julle harte rig in God se liefde en Christus se volharding. Ek bid dat jy hierdie jaar my voetstappe sal rig. Leer my die pad om te gaan en lei my pad in die naam van Jesus Christus. 
 • Here, u woord het gesê die oë van die Here is altyd op die regverdiges. Ek bid dat u oë altyd op my sal wees in hierdie jaar in die naam van Jesus Christus. Ek bid dat u hande altyd op my sal wees in die Naam van Jesus Christus. 
 • Want daar is geskrywe: Raak nie aan my gesalfdes nie en doen my profete geen kwaad nie. Ek bepaal dat so waar as die Here leef en sy gees leef, geen kwaad my sal tref in die Naam van Jesus Christus nie. Nee sal my hierdie jaar skade aandoen in die naam van Jesus Christus. 
 • Die Skrif sê want ek dra die merk van Christus, laat niemand my pla nie. Ek besluit deur die krag in die naam van Jesus Christus, ek sal nie hierdie jaar ontsteld wees in die naam van Jesus Christus nie. 
 • Here, ek kom teen enige mag of owerhede wat hierdie jaar dalk u beskerming oor my lewe wil uitdaag. Ek bid dat jy sulke magte vernietig in die Naam van Jesus Christus. 
 • Here, elke pyl wat op my geskiet word, beveel ek deur die gesag van die hemel dat hulle sewevoudig moet terugkeer na die sender se kamp in die Naam van Jesus Christus. 
 • Vader, ek sal nie 'n slagoffer van 'n ongeluk wees nie. Ek salf die grond ter wille van my, dit sal nie hierdie jaar my bloed neem in die Naam van Jesus Christus nie. Die pad word om my ontwil geseën verklaar, ek besluit dat die hande van God op elke pad wat ek hierdie jaar gaan gebruik sal wees, hulle sal nie my bloed neem in die naam van Jesus Christus nie. 
 • Vader, ek sal nie die slagoffer word van ontvoering in die naam van Jesus Christus nie. Wanneer ek uitgaan, bid ek dat die leër van die hemel saam met my sal gaan, wanneer ek terugkeer, beveel ek dat die vuurkolom my sal omring en dat ek onaantasbaar sal word vir enige ontvoerder in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader, ek bid dat u gees in hierdie jaar my gids sal wees. Ek bid dat jy my sal leer watter pad om te gaan. U gees sal my rigting gee om te gaan vir veiligheid in die naam van Jesus Christus. 
 • Here, ek bid dat U my sal bewaar soos die appel van u oog; U sal my verberg in die skaduwee van u vleuels. Ek bid dat jy my sal beskerm teen elke bose man en vrou wat daarop uit is om my te vernietig. Ek vra dat u my sal beskerm teen elke sterflike vyand wat na my lewe is in die Naam van Jesus Christus. 
 • Here, laat diegene wat vyandskap teen my het, hulself doodmaak met die bose gedagtes in hul hart in die Naam van Jesus Christus. 
 • Ek sal nie bang wees nie, want U is by my, ek sal nie verskrik wees nie, want U is my God. Die skrif het gesê al loop ek deur die dal van doodskaduwee, vrees ek geen kwaad nie, want jy is by my. U staf en u staf vertroos U berei 'n tafel voor my aangesig voor my vyande, U het my hoof gesalf met olie en beker wat oorgeloop het. Waarlik, goedheid en barmhartigheid sal my volg al die dae van my lewe. Ek bepaal dat hierdie gedeelte van die Skrif gemanifesteer sal word in die naam van Jesus Christus. 
 • Want Ek sal saam met jou gaan en verhewe plekke gelyk maak. Ek beveel dat die Gees van die Here hierdie jaar met my sal gaan. Ek bepaal dat elke rowwe pad reguit gemaak word in die naam van Jesus Christus. Elke krom deel word reguit gemaak in die naam van Jesus Christus. 
 • Here, ek skuil onder die skaduwee van u vleuels. Ek is beskerm teen alle kwaad in die Naam van Jesus Christus. 
 • Here, ek bid dat U my die genade sal gee om nie uit u beskerming te stap nie. Ek bid dat u my die genade sal gee om onder die skaduwee van u genade te bly in die Naam van Jesus Christus. 

Vorige artikelGebedspunte teen respiratoriese siektes
Volgende artikelGebedspunte teen vreemde siektes
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.