Gebedspunte teen vreemde siektes

Datum:

Deel plasing:

Een van die planne van die vyande is om mense met vreemde siektes te tref. Het jy al ooit so iets ervaar? Alle mediese verslae het getoon dat jy heeltemal oukei is, maar diep binne weet jy alles is nie goed met jou liggaam nie. Soms kan dit pyne wees wat nie weggaan nie en dit sal alle vorme van medikasie wat daaraan toegedien is, beskaam. Dit is vreemde siektes wat die vyand gestuur het om jou lewe te pynig.

Die goeie nuus is dat God gereed is om sy volk te bevry van elke vorm van vreemde siekte of siekte. Elke vorm van vreemde siekte of siekte wat jou produktiwiteit beperk, sal weggeneem word deur die krag in die naam van Jesus Christus. Ek bid dat die hande van God kragtig op jou sal rus en elke vreemde siekte en siekte sal uithaal in die Naam van Jesus Christus.

As jy in en uit die hospitaal was, maar jou siekte het voortgeduur, laat ons saam bid.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Gebedspunte

 • Vader Here, ek dank U vir u beskerming. Ek dank u vir die genade om hierdie blog en hierdie spesifieke gebedsblog te vind. Ek dank u vir die wonderwerke wat u deur hierdie gebedsgids sal doen, mag u naam hoog verheerlik word in die van Jesus Christus.
 • Vader Here, die Skrif het gesê my liggaam is die tempel van die lewende God, laat geen swakheid dit trotseer nie. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, elke vorm van siekte of siekte word vandag in my lewe vernietig in die naam van Jesus Christus. Ek bepaal dat my liggaam ongemaklik word vir enige vreemde siekte of siekte om in te woon.
 • Die Skrif sê Maar Hy is ter wille van ons oortredinge deurboor, ter wille van ons ongeregtighede is Hy verbrysel; die straf wat vir ons vrede gebring het, was op Hom, en deur sy wonde het daar vir ons genesing gekom. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, deur sy wond is ek genees. Elke vreemde siekte en siekte word hierdie oomblik genees in die naam van Jesus Christus.
 • Ek spreek my genesing in die werklikheid. Elke vreemde beweging in my liggaam wat pyn veroorsaak, ek beveel dat sulke bewegings hierdie oomblik moet stop in die naam van Jesus Christus. Elke gewrig in my liggaam ontvang hierdie oomblik die aanraking van God in die naam van Jesus Christus. Ek verklaar dat jy demoon wat my erge pyn veroorsaak, sterf in die naam van Jesus Christus.
 • Ek vervloek daardie bose gees wat aan my verskyn in die droom om met my te worstel wat my erge pyne veroorsaak wanneer ek weer wakker word. So 'n demoon is vandag tot die dood vervloek in die naam van Jesus Christus. Terwyl ek vandag gaan slaap, beveel ek dat die engel van die Here voor my uit sal gaan en daardie demoon sal vernietig sodat ek my vryheid kan hê in die Naam van Jesus Christus.
 • Elke bose pyl wat deur die vyand in my liggaam geskiet is om vreemde siektes en siektes te veroorsaak wat nie sal verdwyn nie. Ek besluit dat sulke pyle vandag hul krag verloor in die naam van Jesus Christus.
 • Elke pyl van siekte in my liggaam gaan op hierdie oomblik terug na die sender in die naam van Jesus Christus. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, my liggaam word 'n verterende vuur. Elke pyl van siekte, elke pyl van siekte in my liggaam, gaan hierdie oomblik uit in die naam van Jesus Christus.
 • Here Jesus, ek is moeg daarvoor om gepynig te word deur hierdie verskriklike siekte wat ten spyte van alle medikasie nie sal verdwyn nie. Van vandag af vra ek dat u my die genade sal gee om te wandel deur geloof dat ek genees is. Van vandag af koester ek die vreugde van my totale genesing, ek verheug my in die vreugde van my vryheid van die mag van bose siekte in die Naam van Jesus Christus.
 • Ek bid dat die krag van God, die Almagtige, in my liggaam sal ingaan en elke boom van die bose in my lewe sal afbring. Elke boom van siekte, elke boom van swakhede word vandag in die Naam van Jesus Christus afgekap.
 • Die Skrif sê: Die Engel van die Here trek laer op rondom die wat Hom vrees, en Hy red hulle uit. Vader, ek bid dat U my beskerm met u magtige hande. Ek bid dat geen onheil my sal tref en geen kwaad naby my woonplek sal kom nie. My liggaam sal nie 'n blyplek word vir verskriklike siektes en ongeneeslike siektes in die Naam van Jesus Christus nie.
 • Vader, elke wapen wat deur die vyand ontwerp is. Elke lokval wat deur die vyand gestasioneer is om my onuitspreeklike pyne te berokken, ek bepaal dat sulke strikke vandag vernietig word in die naam van Jesus Christus.
 • Vader, ek bid dat U my nie die slagoffer van 'n ongeneeslike siekte sal laat word nie. 'n Siekte wat elke mediese aandag en sorg sal trotseer, ek bepaal dat dit my nie in die naam van Jesus Christus sal opspoor nie.
 • Here, ek bedek myself met die kosbare bloed van Jesus. Ek sal nie gepla of versteur word deur enige vorm van vreemde siektes of siektes in die Naam van Jesus Christus nie.
 • Die gees van die lewende God, ek bid dat u elke vreemde siekte en siekte uit my liggaam sal verdryf in die Naam van Jesus Christus. Ek vra dat u my gesondheid sal herstel en my weer sterk sal maak in die naam van Jesus Christus.
 • Here Jesus, U is die gewer van lewe en herstel van gesondheid. Ek bid dat u u heilige gees sal stuur om my liggaam te ontsmet. Elke vorm van siekte of siekte moet uit my liggaam geneem word. Ek vra dat jy 'n geestelike operasie op my sal uitvoer en elke siekte sal weggeneem word in die Naam van Jesus Christus.
 • Vader, U het ons goeie gesondheid in u woord belowe. U woord gesê, u ken die gedagtes wat u teenoor ons het, dit is die gedagtes van goed en nie van kwaad nie om ons 'n verwagte einde te gee. Vandag Here Jesus, ek bid dat U u wonders in my lewe sal doen. Ek glo sterk in u krag van genesing, ek sluit aan by u verbond van herstel en ek bepaal deur die gesag van die hemel dat my gesondheid ten volle herstel word in die naam van Jesus Christus.


KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Pastoor Ikechukwu Chinedum
Pastoor Ikechukwu Chinedum
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

2 KOMMENTAAR

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Lees meer

Laaste Artikel

Facebook

Verwante artikels

Gebedspunte vir geestelike herlewing en geestelike ontwaking

Vandag gaan ons met Gebedspunte vir Geestelike Herlewing en Geestelike Ontwaking handel. Ervaar jy geestelike...

MFM Gebedspunte vir beskerming

Vandag gaan ons met MFM Gebedspunte vir Beskerming handel. Ons het 'n lys van MFM saamgestel...

Apostel Joshua Selman Middernag Gebedspunte

Vandag gaan ons Apostel Joshua Selman se middernagtelike gebedspunte uitdeel. Apostel Joshua Selman is een van...

MFM Bevryding Gebedspunte

Vandag gaan ons te doen kry met MFM Deliverance Prayer Points. Ly jy aan verslawing of sterk invloed...