Gebede vir die voltooiing van stilstaande projekte

0
10273

Vandag gaan ons te doen hê met gebede vir die voltooiing van Stagnante projekte. Die vyand val so baie Christene aan met die demoon van stagnasie. Die bedoeling of verwagting van elke individu is om 'n projek binne 'n vasgestelde tydperk te voltooi. Maar dikwels as nie, val die vyand mense aan met die demoon van stagnasie saam met die projek wat veroorsaak dat die projek laat vaar word.

Soms kan hierdie stagnasie veroorsaak word deur die dood van die persoon wat die projek finansier. Dit kan veroorsaak word deur verskriklike siekte of pes en dit kan veroorsaak word deur 'n gebrek aan finansiële hulp. Watter projek ook al laat vaar is, die Here maak hulle vandag groot in die naam van Jesus Christus. Joël 2:25 “Daarom sal Ek jou die jare teruggee wat die swerm sprinkaan geëet het, die kruipende sprinkaan, die verterende sprinkaan en die herkogende sprinkaan, my groot leër wat Ek onder julle gestuur het. Elke gees van stagnasie wat jou projek beïnvloed, sulke demone val hierdie oomblik dood in die naam van Jesus Christus.

As jy 'n projek het wat jy sukkel om te voltooi, kom ons bid saam. Die Here het belowe om die jare wat die swerm sprinkaan gevreet het, te herstel. Jou vertraagde projek sal deur die genade van die Here voltooi word.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

Gebedspunte

Here, ek dank U vir die genade wat ek geniet. Ek loof jou vir die onverdiende guns wat jy aan my huisgesin bewys het. Ek dank U vir u barmhartigheid wat vir ewig bestaan. Mag u naam hoog verheerlik word in die Naam van Jesus Christus.


Vader Here, ek bid oor my stagnante projek, ek besluit dat die genade van versnelling op hierdie oomblik in die Naam van Jesus Christus daaroor kom.

Vader, alles wat die vyand gedoen het om te verseker dat my projek nie voltooi word nie, ek bid dat hulle hierdie oomblik sal begin bederf in die naam van Jesus Christus.

Vader, elke pyl van stagnasie wat op my geskiet word vanuit die Koninkryk van duisternis, ek bepaal dat hulle nutteloos gemaak word in die Naam van Jesus Christus. Elke krag van vertraging, ek kanselleer dit vandag in die naam van Jesus Christus.

Vader, ek bepaal dat hulp uit die Ooste, Weste, Noorde en Suide kom in die Naam van Jesus Christus. Ek beveel dat hulp vir my opstaan ​​om hierdie projek in die naam van Jesus Christus te voltooi.

Vader, ek kom teen elke vorm van siekte wat gebruik is om my aandag af te lei van die voltooiing van hierdie projek in die naam van Jesus Christus. Ek vernietig elke greep van siekte en siekte op my lewe in die naam van Jesus Christus.

Deur die krag in die naam van Jesus Christus, bepaal ek dat elke vesting van die vyand wat gebruik word om my vas te hou vandag gebreek word in die naam van Jesus Christus.

Vader, elke ketting van vertraging, elke tou van stagnasie wat gebruik word om my aan 'n plek vas te bind, ek bepaal dat sulke kettings of tou hierdie oomblik aan die brand slaan in die Naam van Jesus Christus.

  • Vader, ek bid dat U manne grootmaak wat wil help my met die voltooiing van hierdie projek in die naam van Jesus Christus. Ek kom teen elke mag van die vyand wat my vir helpers wil wegsteek, ek beveel dat sulke magte in die Naam van Jesus Christus beskaam word.
  • Here, hierdie projek sal nie vertraag word nie. Elke pyl van vertraging op hierdie projek moet vlam vat in die naam van Jesus Christus. Ek ontvang die genade van spoed om hierdie projek vinnig en moeiteloos af te handel in die naam van Jesus Christus.
  • Ek kom teen elke vorm van frustrasie wat die vyand teen my gebruik met hierdie projek. Elke vorm van mislukking, terugslag en armoede wat die vyand ontwerp het om die voltooiing van hierdie projek te verhinder, ek bid dat die hande van God hulle hierdie oomblik wegneem in die naam van Jesus Christus.
  • U gees van stagnasie, hoor die woord van die Here, verlaat my lewe hierdie oomblik in die naam van Jesus Christus. Want daar is geskrywe: Elke boom wat my vader nie geplant het nie, sal van die wortel af ontwortel word. Ek bepaal deur die krag van die Allerhoogste elke wortel van stagnasie in my lewe, elke stam van vertraging word gebreek in die naam van Jesus Christus.
  • Vader, ek bid dat u vandag vuur en swawel uit die hemel op elke vyand van vooruitgang in my lewe sal laat reën in die Naam van Jesus Christus. Wie my vooruitgang in die lewe wil blokkeer, ek bepaal dat die vuur van God op hierdie oomblik swaar op jou kom in die Naam van Jesus Christus.
  • Vader, ek bid vir die herstel van die jare wat vermors is in die Naam van Jesus Christus. Want die Skrif het gesê, toe die Here die ballingskap van Sion herstel het, was ons soos die wat droom. Vader, ek beveel 'n totale herstel van alles wat ek verloor het in die Naam van Jesus Christus.
  • Vader, elke vyand wat my probeer terugtrek, ek oorwin hulle vandag in die naam van Jesus Christus. Want daar is geskrywe: Hulle oorwin hom deur die bloed van die lam en deur die woorde van hulle getuienisse. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, elke gees van terugslag word vernietig deur vuur in die Naam van Jesus Christus.
  • Vader, ek lig my kop na die heuwels, my hulp sal kom van God, die Skepper van hemel en aarde. Here, ek vertrou U en ek plaas my hoop op U, ek bid dat U alles wat my aangaan in die Naam van Jesus Christus regmaak.
  • Here, terwyl ek hierdie gebedsoefening voltooi, beveel ek dat manifestasie begin kom in die naam van Jesus Christus. Vader, laat hulp vir my opstaan ​​in die Naam van Jesus Christus. Wanneer jy ondersteuning nodig het, laat my een vind in die naam van Jesus Christus.
  • Here, ek bid vir my totale verlossing uit die hande van die taakmeester in die naam van Jesus Christus. Elke slaafmeester wat swaarkry vir my propageer, ek bepaal dat ek vry is van hulle houvas in die naam van Jesus Christus.

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelGebedspunte om die leer van sukses te bereik
Volgende artikelGebedspunte teen heksery
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.