Gebedspunte om in 'n nuwe ryk te begin

0
8760

Vandag gaan ons handel oor gebedspunte om in 'n nuwe ryk te begin. Jesaja 43:19 Kyk, Ek sal iets nuuts doen, nou sal dit uitspruit; Sal jy dit nie weet nie? Ek sal selfs 'n pad maak in die woestyn en riviere in die woestyn. So baie mense werk in die ou ryk en die gees van God het geopenbaar dat dit tyd is vir mense om te begin werk in 'n groter ryk. Daar is sommige Christene wat nog nooit enige bevordering ervaar het sedert hulle begin werk het nie. Sommige kan nie verantwoordelik wees vir enige beduidende groei of ontwikkeling in hul lewe sedert hulle gebore is nie.

God het belowe om ons te verhef. Hy het belowe om mense se vlak te verander. Deur hierdie gebedsgids sal soveel mense verhef word. Hulle sal na hoë plekke geneem word waar hulle nooit gedink het hulle kan wees nie. Want soveel van julle wat vir hierdie soort seën toekom, bepaal ek deur die gesag van die hemel, julle word verhef in die Naam van Jesus Christus. Jy het te lank op 'n plek gebly, vandag neem die Here jou na 'n ander vlak. Ek bepaal 'n gratis manier om vir jou op te staan ​​in die naam van Jesus Christus.

Gebedspunte

 • Vader, ek dank U vir u genade, vir u beskerming. Mag u naam hoog verheerlik word in die Naam van Jesus Christus. 
 • Die Skrif sê Kyk, Ek sal iets nuuts doen, nou sal dit uitspruit; Sal jy dit nie weet nie? Ek sal selfs 'n pad maak in die woestyn en riviere in die woestyn. Here, ek bid dat U vandag 'n nuwe ding in my lewe sal doen in die Naam van Jesus Christus. 
 • Vader Here, ek vra dat elke ou stof, elke argaïese heerlikheid en prestasie hierdie oomblik verander word in die naam van Jesus Christus. Vader, ek bid vir groei in alle gevolge van my lewe, ek bid vir ontwikkeling in alle belangrike areas van my lewe in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader, ek is laat verstaan ​​dat u seëninge elke oggend nuut is, u genade, barmhartigheid en guns is elke oggend nuut. Vader, ek bid dat u u seëninge oor my lewe sal hernu in die Naam van Jesus Christus. 
 • Die Skrif het gesê kyk, ou dinge het verbygegaan, alles het nuut geword. Here, ek bid dat U nuwe dinge in my lewe sal doen in die Naam van Jesus Christus. Ek vra vir die genade wat my in 'n nuwe ryk in die naam van Jesus Christus sal katapulteer. 
 • Vader, ek het te lank op hierdie plek gebly, ek bid vir verheffing in die Naam van Jesus Christus. Vader, ek bid vir die genade wat my sal neem na 'n nuwe ryk groter as hierdie huidige. Ek is moeg vir Stagnasie in my lewe, ek bid dat jy my sal help om die te verslaan demoon van stagnasie in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader, ek bid vir 'n vinnige manifestasie van elke vertraagde bevordering, selfs by my werksplek. Here, elke bevordering wat ek verdien maar uitstel, ek bid vir 'n spoedige skuif daarvan hierdie oomblik in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader, ek bid vir 'n nuwe dimensie van die heilige gees. Ek wil 'n volle inval van die krag van die heilige gees hê. Ek vra vir die genade om in 'n nuwe dimensie van gees te werk, Here skenk my vandag die genade in die Naam van Jesus Christus. 
 • Vader, in elke area van my geestelike lewe wat ek groei nodig het, bid ek dat u my sal help om te groei in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader Here, U het my 'n mandaat gegee deur u woord dat ek moet oorheers tot u wederkoms. Vader, ek bid vir die genade om te ontgin tot u wederkoms in die Naam van Jesus Christus. 
 • Here, ek weier om 'n vertraagde groei in die lewe te hê, ek bid vir die genade om aan te hou beweeg in die naam van Jesus Christus. Vader, my groei en ontwikkeling sal nie verhinder word in die naam van Jesus Christus nie. 
 • Here, ek kom teen elke mag wat my groei in die lewe vertraag, ek bid dat sulke magte beskaam word in die naam van Jesus Christus. 
 • Elke sterk man wat teen my verheffing in die lewe staan, ek beveel deur die gesag van die hemel dat sulke sterk manne hierdie oomblik in die naam van Jesus Christus doodval. 
 • Vader, elke hindernis, elke prins van Persië wat as 'n buffer tussen my en my hoogte staan, ek bepaal dat die vuur van God so 'n prins van Persië verteer in die naam van Jesus Christus. 
 • Here, ek bid vir 'n verheffing in 'n nuwe ryk in die naam van Jesus Christus. Ek bid vir die genade wat my in 'n nuwe ryk sal katapulteer. Elke hindernis op pad na my nuwe posisie, ek kom teen hulle in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader, terwyl ek hierdie nuwe stap na my verheffing begin, besluit ek dat ek nie verhinder sal word in die Naam van Jesus Christus nie. Elke struikelblok in my pad word op hierdie oomblik in die van Jesus Christus vernietig. 
 • Want daar is geskrywe: Ek sal voor jou uit gaan en die krom plekke reguit maak; Ek sal koperpoorte stukkend breek en ystergrendels kap. Ek bepaal dat elke krom pad op die pad van my hoogte op hierdie oomblik glad gemaak word in die naam van Jesus Christus. 
 • Here, ek bid vir goddelike verheffing in elke area van my lewe in die Naam van Jesus Christus. Ek kom teen elke mag wat my dalk wil afbring op die punt van sukses in die naam van Jesus Christus. 
 • Vader, ek bid dat U elke plan van die vyand verstrooi om my op 'n plek vas te bind. Ek profeteer dat my verheffing tot 'n werklikheid kom in die naam van Jesus Christus. Ek bepaal deur die gesag van die hemel, ek sal nie gekeer word nie. Van vandag af word ek onstuitbaar in die naam van Jesus Christus. 

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU

KKYK ALTYDAG SPREEKTUIS TV OP JUGTUBE
SUBSCRIBE NOU
Vorige artikelGebedspunte teen bose herhaling
Volgende artikelGebedspunte teen nederlaag
My naam is Pastoor Ikechukwu Chinedum, ek is 'n Man van God, wat passievol is oor die beweging van God in hierdie laaste dae. Ek glo dat God elke gelowige met vreemde orde van genade bemagtig het om die krag van die Heilige Gees te openbaar. Ek glo dat geen Christen deur die duiwel onderdruk moet word nie, ons het die Krag om te lewe en in heerskappy te wandel deur Gebede en die Woord. Vir verdere inligting of berading, kan jy my kontak by everydayprayerguide@gmail.com of gesels met my op WhatsApp En Telegram by +2347032533703. Ek sal jou ook graag uitnooi om by ons kragtige 24 uur gebedsgroep op Telegram aan te sluit. Klik hierdie skakel om nou aan te sluit, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. God seën jou.

VERLANG 'N ANTWOORD

Voer asseblief u kommentaar in!
Voer asseblief jou naam hier in

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.